Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no właśnie winko chciała kupić pani powiedzmy dojrzała:razz:i nie sprzedano jej a potem wpadli po piwko panowie sprzątacze i tysz nie dostali ....zakaz sprzedaży alkoholu z powodu wizyty papieża :cool3:
/ to skoro Częstochowa od nas tak blisko to dlaczego pielgrzymka idzie 3 dni :-o/

Buhahaha :D
Dzien dobry Alu, wszystkiego najlepszego.
P.S.Moze cos niecenzuralnego jednak przemycisz:razz:

Posted

[quote name='paula_z']Buhahaha :D
Dzien dobry Alu, wszystkiego najlepszego.
P.S.Moze cos niecenzuralnego jednak przemycisz:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niecenzuralne to jest Martini które:evil_lol: teraz piję wbrew prohibicji nadanej przez rząd Rzeczpospolitej Kaczej:angryy:, w końcu mam dzień matki , zajadamy z Kuba jeżyki własnej produkcji , popijamy herbatkę z cytrynka i mamcia popija Marttini:p
A fotki kiedys wrzucę jak będzie coś ciekawego:p

Posted

I brawo :multi:
Witaj Alu Ozulkowa :) My tez sobie siedzimy i zajadamy smakołyki ale nie długo bo trzeba do mam pojechac ;) A potem do ZK ;)

Posted

[quote name='Pysia']I brawo :multi:
Witaj Alu Ozulkowa :) My tez sobie siedzimy i zajadamy smakołyki ale nie długo bo trzeba do mam pojechac ;) A potem do ZK ;)ja złożyłam zyczenia telefonicznie , a jutro jadę do mojej mamy :p
Pysiu od jutra trzymam kciuki :cool3:

Posted

:cool1:aha i byliśmy rano na kontroli u weta , antybiotyk kończymy jutro , teraz tylko flawitol na sierść ,no i karma L&R ;)i pilnować jakby się pokazał najmniejszy pryszcz to działać bo cholera on może znowu gronka przygarnąć :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']to Ozzulec ma takie kłopoty skórne ?? niewiedziałam
trzymam kciuki by się gronek nie przyplątał:razz:Ozzy to alergik , a w ubiegłym roku złapał gronka :cool3:.Leczyliśmy go od lipca do października , no i teraz musimy uważać bo przy alegii może afić się zapalenie skórki no a to juz krok do gronkowca :cool3:
No i jeszcze szczegół , Harley nigdy nie miał problemów z zatokami okołoodbytniczymi a Ozzulec arystokrata musi mieć wyciskane ....no i dziś pan dr musiał wąchać smrody :oops:ale dostał za to buziaka od Ozzulka :p

Posted

a to ja :oops:

a gdzie reszta rodziny? :mad:

a tak w ogóole to co Wy takiego robicie na tych fotach, ze ich pokazac nie mozna? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
]
a tak w ogóole to co Wy takiego robicie na tych fotach, ze ich pokazac nie mozna? :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świntuchy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

U nas też prohibicja, ale TZ zrobił wczoraj w Makro zapasy piffka i teraz to mi mogą... :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']a gdzie reszta rodziny? :mad:

a tak w ogóole to co Wy takiego robicie na tych fotach, ze ich pokazac nie mozna? :evil_lol::eviltong:mamy różne głupie miny :evil_lol:Doszłam do wniosku że z wiekiem człek się robi coraz to mniej fotogieniczny /jako dziecko byłam obfocona na maxa a tatko dostawał nawet nagrody za foty , także i te ze mną :razz:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:mamy różne głupie miny :evil_lol:Doszłam do wniosku że z wiekiem człek się robi coraz to mniej fotogieniczny /jako dziecko byłam obfocona na maxa a tatko dostawał nawet nagrody za foty , także i te ze mną :razz:/
haha Alu nie doluj mnie ja niejestem fotogeniczna ( a mloda wkoncu jestem ) to co bedzie jak juz bede duuuza :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu, jakie masz ładne zdjęcie .:loveu:
A dlaczego nikt do Twoich jasnych porteczek się nie przypina ??? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widocznie jeszcze nie zauważyły :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widocznie jeszcze nie zauważyły :razz:

zauwazyly i czekaja na zdjęcia porteczek z końca spaceru :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
zauwazyly i czekaja na zdjęcia porteczek z końca spaceru :evil_lol:

czekamy na foty z końca spacerku :evil_lol: :evil_lol: ja sobie niewyobrażam założenia jasnych spodni i wyjścia w plener z dziczą :shake: :shake:
no chyba że Ozzulek jest tak grzeczniutki i ma szacunek do jasnego koloru.:diabloti: