anushka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] to skoro Częstochowa od nas tak blisko to dlaczego pielgrzymka idzie 3 dni :-o bo oni po drodze kupują :p :p Quote
Paula Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no właśnie winko chciała kupić pani powiedzmy dojrzała:razz:i nie sprzedano jej a potem wpadli po piwko panowie sprzątacze i tysz nie dostali ....zakaz sprzedaży alkoholu z powodu wizyty papieża :cool3: / to skoro Częstochowa od nas tak blisko to dlaczego pielgrzymka idzie 3 dni :-o/ Buhahaha :D Dzien dobry Alu, wszystkiego najlepszego. P.S.Moze cos niecenzuralnego jednak przemycisz:razz: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='paula_z']Buhahaha :D Dzien dobry Alu, wszystkiego najlepszego. P.S.Moze cos niecenzuralnego jednak przemycisz:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niecenzuralne to jest Martini które:evil_lol: teraz piję wbrew prohibicji nadanej przez rząd Rzeczpospolitej Kaczej:angryy:, w końcu mam dzień matki , zajadamy z Kuba jeżyki własnej produkcji , popijamy herbatkę z cytrynka i mamcia popija Marttini:p A fotki kiedys wrzucę jak będzie coś ciekawego:p Quote
Pysia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 I brawo :multi: Witaj Alu Ozulkowa :) My tez sobie siedzimy i zajadamy smakołyki ale nie długo bo trzeba do mam pojechac ;) A potem do ZK ;) Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Pysia']I brawo :multi: Witaj Alu Ozulkowa :) My tez sobie siedzimy i zajadamy smakołyki ale nie długo bo trzeba do mam pojechac ;) A potem do ZK ;)ja złożyłam zyczenia telefonicznie , a jutro jadę do mojej mamy :p Pysiu od jutra trzymam kciuki :cool3: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 :cool1:aha i byliśmy rano na kontroli u weta , antybiotyk kończymy jutro , teraz tylko flawitol na sierść ,no i karma L&R ;)i pilnować jakby się pokazał najmniejszy pryszcz to działać bo cholera on może znowu gronka przygarnąć :angryy: Quote
Vectra Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 to Ozzulec ma takie kłopoty skórne ?? niewiedziałam trzymam kciuki by się gronek nie przyplątał Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Vectra']to Ozzulec ma takie kłopoty skórne ?? niewiedziałam trzymam kciuki by się gronek nie przyplątał:razz:Ozzy to alergik , a w ubiegłym roku złapał gronka :cool3:.Leczyliśmy go od lipca do października , no i teraz musimy uważać bo przy alegii może afić się zapalenie skórki no a to juz krok do gronkowca :cool3: No i jeszcze szczegół , Harley nigdy nie miał problemów z zatokami okołoodbytniczymi a Ozzulec arystokrata musi mieć wyciskane ....no i dziś pan dr musiał wąchać smrody :oops:ale dostał za to buziaka od Ozzulka :p Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Moje dzisiejsze 4 foteczki a to ja :oops: Quote
bigos Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] marzyciel:loveu: Mam Was wszystkich w d....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a to ja :oops: Śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a to ja :oops: a gdzie reszta rodziny? :mad: a tak w ogóole to co Wy takiego robicie na tych fotach, ze ich pokazac nie mozna? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a tu znowu foteczki :multi: i nawet Ala sie nam pokazala na jednej :cool3: Quote
beria Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 PIKA napisał(a):] a tak w ogóole to co Wy takiego robicie na tych fotach, ze ich pokazac nie mozna? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świntuchy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas też prohibicja, ale TZ zrobił wczoraj w Makro zapasy piffka i teraz to mi mogą... :eviltong: Quote
KaRa_ Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Jaki wpatrzony Ozzulec w Ciebie:cool3: albo w mlecza:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='PIKA']a gdzie reszta rodziny? :mad: a tak w ogóole to co Wy takiego robicie na tych fotach, ze ich pokazac nie mozna? :evil_lol::eviltong:mamy różne głupie miny :evil_lol:Doszłam do wniosku że z wiekiem człek się robi coraz to mniej fotogieniczny /jako dziecko byłam obfocona na maxa a tatko dostawał nawet nagrody za foty , także i te ze mną :razz:/ Quote
e.v.a Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:mamy różne głupie miny :evil_lol:Doszłam do wniosku że z wiekiem człek się robi coraz to mniej fotogieniczny /jako dziecko byłam obfocona na maxa a tatko dostawał nawet nagrody za foty , także i te ze mną :razz:/ haha Alu nie doluj mnie ja niejestem fotogeniczna ( a mloda wkoncu jestem ) to co bedzie jak juz bede duuuza :placz: Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Alu, jakie masz ładne zdjęcie .:loveu: A dlaczego nikt do Twoich jasnych porteczek się nie przypina ??? :cool3: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu, jakie masz ładne zdjęcie .:loveu: A dlaczego nikt do Twoich jasnych porteczek się nie przypina ??? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widocznie jeszcze nie zauważyły :razz: Quote
beria Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Aluś, tak mi się przypomniało, kiedy i gdzie zamierzasz wystawiać Ozzulca :cool3: Może w Raciborzu :cool3: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widocznie jeszcze nie zauważyły :razz: zauwazyly i czekaja na zdjęcia porteczek z końca spaceru :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 PIKA napisał(a):zauwazyly i czekaja na zdjęcia porteczek z końca spaceru :evil_lol: czekamy na foty z końca spacerku :evil_lol: :evil_lol: ja sobie niewyobrażam założenia jasnych spodni i wyjścia w plener z dziczą :shake: :shake: no chyba że Ozzulek jest tak grzeczniutki i ma szacunek do jasnego koloru.:diabloti: Quote
Recommended Posts