Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha ale jak sie zmruży oczy to całkiem wyraźne te fotki sie robią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mnie wczoraj okulista powiedział ze widze wiec zobaczyłam ;) Uwierzyłam lekarzowi i sie opłacało :evil_lol:
Ozulec z piłką zamiast głowy....

Cos Ty mu Alu zrobiła :crazyeye:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha ale jak sie zmruży oczy to całkiem wyraźne te fotki sie robią :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to , wystarczyło trochę pogłówkować :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to , wystarczyło trochę pogłówkować :p hahaha oj Ala :lol::lol::lol:

trójwymiar ukryty tworzysz ;)

Posted

:roll:Jestem , wprawdzie ledwo żywa ale ciałem tyczę przy kompie .Tyle tylko ,że zaraz wybywam na jakieś warsztaty plastyczne:cool3:a na nogach jestem od 4.38, bo mnie Ozzy obudził :angryy:potem o 5.40 wyszłam do pracy i przed chwilą wróciłam .Piję kawę , jem kokosanki:oops:i za 10 minut muszę iść :angryy:

Posted

Cześc Aluś,

zaległosci nie nadrabiam :diabloti:
ale ostatnie fotki przejrzalam i sa cudne :loveu: :loveu: :loveu:
głaski dla Ozzulka, po maturkach juz sie wybiore do tego Rybnika :razz: i sama go wygłaskam :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll:Jestem , wprawdzie ledwo żywa ale ciałem tyczę przy kompie .Tyle tylko ,że zaraz wybywam na jakieś warsztaty plastyczne:cool3:a na nogach jestem od 4.38, bo mnie Ozzy obudził :angryy:potem o 5.40 wyszłam do pracy i przed chwilą wróciłam .Piję kawę , jem kokosanki:oops:i za 10 minut muszę iść :angryy:
Rozumiem Cie Alu ....Ja padłam tak bardzo ze zrobiłam cos czego nigdy nie robie ...Połozyłam sie i...:crazyeye: Przespałam 3 godziny !! Właśnie wstałam :cool1: Szkoda dnia na spanie ale nie wytrzymałam :shake: Koszmarny tydzień ...

Posted

Cześć Kochaniutkie :p
Padłam , spałam do 20:oops: potem spacerek z Ozzulkiem;)no i chwilka na dogo ....tylko jak ja mam obskoczyć wszystkie zaprzyjaźnione galerie:shake: