Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']hmmm w kłebie :cool3: a ile ma w pyszczku jak sie usmiecha hihihih :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w pyszczku to 3 tony:evil_lol:

Posted

Fotka uśmiechu jest ciudo :loveu: :loveu: i jakie mięśnie 3tonowe :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w pyszczku to 3 tony:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój podobno ma 10 ton :roflt: :roflt: :roflt: kiedyś się tego dowiedziałam w pociągu jak jechałam z Jokerem....Chłopak tak się obsrał, że musiałam czekać w przejściu z zachodniej wawy do centralnej aż wysiadzie z przedziału :evil_lol: aaa... na centralnym wsiadło małżeństwo emerytków i pani go namiętnie głaskała, a pan mówił : zostaw bo te psy odgryzają rączki :evil_lol:

Posted

Mój podobno ma 10 ton :roflt: :roflt: :roflt: kiedyś się tego dowiedziałam w pociągu jak jechałam z Jokerem....Chłopak tak się obsrał, że musiałam czekać w przejściu z zachodniej wawy do centralnej aż wysiadzie z przedziału :evil_lol: aaa... na centralnym wsiadło małżeństwo emerytków i pani go namiętnie głaskała, a pan mówił : zostaw bo te psy odgryzają rączki :evil_lol:
no tak Wy macie wypasione samce ... a moja Lilith tylko obelgi dostaje "co ona taka mała" :evil_lol: lub "ile ten szceniak ma miesiecy" :evil_lol: chyba ją słabo karmiłam :evil_lol: i nie ma tylu ton .... uścisku :lol:

Posted

Patka napisał(a):
no tak Wy macie wypasione samce ... a moja Lilith tylko obelgi dostaje "co ona taka mała" :evil_lol: lub "ile ten szceniak ma miesiecy" :evil_lol: chyba ją słabo karmiłam :evil_lol: i nie ma tylu ton .... uścisku :lol:

:evil_lol: :evil_lol: sceniak dobre...tak swoją drogą, to mój Jokerek w wieku 3 m-cy (wiemy jakie to są kurduple malutkie) podobno chciał zagryźć dziecko 12 letnie :roflt: z odległości kilku metrów :roflt: Ludzie to mają czasami pomysły :evil_lol:

Posted

o temat rzeka :evil_lol: chociaż wczoraj na spacerku bylismy z ze znajomymi chłopak Rosjanin - dziwił sie ze Lilith na błoniach chodzi bez smyczy, a jest jak to ujął psem do walk - odpowiedziałam ze walczy ale tylko z psami, a nie z ludzmi ... Potem już go nie dziwiło - jak ludzie cmokali na Lilith - skomentowałam (co niestety jest prawdą tylko, że maly odsetek to nawet psy wyglądające jak 100% AST) iż w Toruniu jest tyle tych psów, że ludzie są przyzwyczajeni ...
Ale na wakacjach czasem juz nie jest tak miło mimo że np nad morzem bardzo dbam o komfort innych ludzi - Lilith nie ma na grzbiecie wypisane łagodna :evil_lol: ale mimo to sceniczne szepty itp mało miłe incydenty ...

Posted

Patka napisał(a):
o temat rzeka :evil_lol: chociaż wczoraj na spacerku bylismy z ze znajomymi chłopak Rosjanin - dziwił sie ze Lilith na błoniach chodzi bez smyczy, a jest jak to ujął psem do walk - odpowiedziałam ze walczy ale tylko z psami, a nie z ludzmi ... Potem już go nie dziwiło - jak ludzie cmokali na Lilith - skomentowałam (co niestety jest prawdą tylko, że maly odsetek to nawet psy wyglądające jak 100% AST) iż w Toruniu jest tyle tych psów, że ludzie są przyzwyczajeni ...
Ale na wakacjach czasem juz nie jest tak miło mimo że np nad morzem bardzo dbam o komfort innych ludzi - Lilith nie ma na grzbiecie wypisane łagodna :evil_lol: ale mimo to sceniczne szepty itp mało miłe incydenty ...

a ja wcale nie musze miec asta zeby ludzie przede mną uciekali :cool3: :cool3: :cool3:
jak pedzi moja kupa futra to sie wszyscy odsuwają :eviltong:

czesc ala:buzi:

Posted

czesc Alus:)

madzia18sosnowiec napisał(a):
a ja wcale nie musze miec asta zeby ludzie przede mną uciekali :cool3: :cool3: :cool3:
jak pedzi moja kupa futra to sie wszyscy odsuwają :eviltong:

czesc ala:buzi:
a to dziwne, bo do Tena wszyscy leca zaraz glaskac i cmokac nad nim :lol:

Posted

Dzieńdoberek
a ja wam powiem od siebie że bulle są niebezpieczne , jak się cieszą !! pare tygodni temu moja sucz mi tak zamalowała ogonem po twarzy że miałam podbite oko.
A strach ludzki przed tymi rasami jest nieraz bardzo śmieszny.Najbardziej lubie jeżdzić z moją Lalą samochodem zwłaszcza jak są korki i obserwować ludzie reakcjie i 9 kierowców na 10 gdy stoimy koło siebie i mają morderczego psa w zasięgu wzroku siedzi skamieniale za kierownicą i zezuje na Lale nie spojrzy taki delikwent tylko tak zerka.Dodam że moja niunia ma brzydki zwyczaj siedzenia na przednim siedzeniu i UWIELBIA obserwować wszystko dookoła z wielkim skupieniu , a zwłaszcza patrzeć na ludzi.

Posted

Vectra napisał(a):
Dzieńdoberek
a ja wam powiem od siebie że bulle są niebezpieczne , jak się cieszą !! pare tygodni temu moja sucz mi tak zamalowała ogonem po twarzy że miałam podbite oko.
A strach ludzki przed tymi rasami jest nieraz bardzo śmieszny.Najbardziej lubie jeżdzić z moją Lalą samochodem zwłaszcza jak są korki i obserwować ludzie reakcjie i 9 kierowców na 10 gdy stoimy koło siebie i mają morderczego psa w zasięgu wzroku siedzi skamieniale za kierownicą i zezuje na Lale nie spojrzy taki delikwent tylko tak zerka.Dodam że moja niunia ma brzydki zwyczaj siedzenia na przednim siedzeniu i UWIELBIA obserwować wszystko dookoła z wielkim skupieniu , a zwłaszcza patrzeć na ludzi.
hihihi dobrze tym ludziom tak:evil_lol: niech ich "zabije" swoim "morderczym" wzrokiem :evil_lol:

Posted

*luthien* napisał(a):
hihihi dobrze tym ludziom tak:evil_lol: niech ich "zabije" swoim "morderczym" wzrokiem :evil_lol:

a ja tam bardzo lubie bulki:) pomimo tego ze własnie niedawno amstafek pogryzł Dilera ale przeciez to nie jego wina...
ucmokajcie ode mnie wasze strasznie straszne psy:)

Posted

dealer napisał(a):
a ja tam bardzo lubie bulki:) pomimo tego ze własnie niedawno amstafek pogryzł Dilera ale przeciez to nie jego wina...
ucmokajcie ode mnie wasze strasznie straszne psy:)
a czy ja powiedziałam że nie lubie:lol: ja uwielbiam :wink:

Posted

*luthien* napisał(a):
a czy ja powiedziałam że nie lubie:lol: ja uwielbiam :wink:

a ja nie mówie ze powiedziałaś:)
wbrew temu wszystkiemu co sie mówi o tych "mordercach" ja lubie i bede je lubic:) zreszta chyba wsród ludzi jest wiecej morderców ....i nie patrze na każdego jak na potencjalnego zabójcę a moze czasami powinnam??:)

Posted

dealer napisał(a):
a ja nie mówie ze powiedziałaś:)
wbrew temu wszystkiemu co sie mówi o tych "mordercach" ja lubie i bede je lubic:) zreszta chyba wsród ludzi jest wiecej morderców ....i nie patrze na każdego jak na potencjalnego zabójcę a moze czasami powinnam??:)
chyba zalezy:) zależy czy lubi bulle:lol:

Posted

[quote name='Cola']tak tak...coś o tym wiem :evil_lol: np....patrz idzie wredny pies, albo pies morderca itd....:evil_lol: :evil_lol:

Witam w piatkowe popołudnie

[SIZE=2]Dają mi popalić kwitnące jarzębiny , palą mnie oczy i gardło , jak tylko przejdę obok tego cuchnącego badziewia:angryy::angryy::angryy:

Cola
[SIZE=2]ja już myslałam nad uszyciem Ozzulkowi na lato koszulki z napisem Kiler bądź Pies Morderca ewentualnie Pożeram wzrokiem..:evil_lol:

Co do uszkodzeń ciała ...mam systematycznie wtłaczane szkła okularów w oczodoły , rozbijany do krwi nos , obgryzane uszy ,a sąsiadka Ala Tuffikowa ma pręgi sine od merdającego ogona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Takie to niebezpieczne psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A bullowate......jak tu tego nie kochać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[SIZE=2]
Cola
[SIZE=2]ja już myslałam nad uszyciem Ozzulkowi na lato koszulki z napisem Kiler bądź Pies Morderca ewentualnie Pożeram wzrokiem..:evil_lol:

tak tak :multi:
chcialabym to zobaczyc! :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']tak tak :multi:
chcialabym to zobaczyc! :lol:ja już cos wykombinuję tylko muszę zajść o ciucholandu po jakies dziecięce koszulki za 1 zł na przeróbkę :p

Posted

to napisz na koszulce " zabijam wzrokiem"

Alu obawiam się że dziecięca koszulka będzie za malutka na Ozzulka ,a on sporawy chłopak moja Lala zimą nosiła mój sweter rozm L troszku tylko rękawki były za długaśne i w talii za szeroki ,ale w klacie w sam raz