Pysia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Mojemu TZtowi jakoś nieszczegolnie te " Złote myśli" sie spodobałi i własnie skończylismy odgruzowywanie mieszkania :) Teraz kurcze nie mieszkam w psiarni przez kilka dni ( ale mam marzenia :evil_lol: ). Zauważam kilka razy w roku że mozna mieszkac jak ludzie :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Taa Myśl faktycznie zlota, tylko co zrobic jak w domu jest nasyfione na maksa? :roll: Quote
Pysia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PIKA napisał(a):Taa Myśl faktycznie zlota, tylko co zrobic jak w domu jest nasyfione na maksa? :roll: Ja mam inną :) Nikt nie sprząta tak dobrze jak TZ :evil_lol: I troszku swiątecznie Nie umiem być srebrnym aniołem - ni gorejącym krzakiem - Tyle Zmartwychwstań już przeszło - a serce mam byle jakie. Tyle procesji z dzwonami - tyle już alleluja - a moja świętość dziurawa na ćwiartce włoska się buja. I wiem, gdy łzę swoją trzymam jak złoty kamyk z procy - zrozumie mnie mały Baranek z najcichszej Wielkiej Nocy. Pyszczek położy na ręku - sumienia wywróci podszewkę - Serca mojego ocali czerwoną chorągiewkę. Jan Twardowski Życze Wszystkim Wesołego Alleluja !! Edyta(Pysia) i cała pozytywnie ( psio) zakrecona rodzinka PIKA - dzieki za życzenia. W nastepne swieta zrobie kartke sama choxbym musiała dniami i nocami sie uczyc i walczyc z wrednym kompem. Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po co sprzatać za dużo , jak za bardzo posprzatane to potem za mocno widać jak się nabrudzi lub nabałagani :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ech, niestety, ja mam tak samo, jak PIka :shake: :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dziękuję za życzonka [SIZE=2] nasze dla Was wkleiłam do Dogomaniackiej Galerii Życzeń i dla Wszystkich odwiedzających kilka stron wstecz :p Pysiu ....wiersz ks. Twardowskiego tak pięknie tu zabrzmiał :loveu: Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 a ja tak skromnie:oops: :cool3: wesołego jajka :D Quote
Pysia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziękuję za życzonka [SIZE=2] nasze dla Was wkleiłam do Dogomaniackiej Galerii Życzeń i dla Wszystkich odwiedzających kilka stron wstecz :p Pysiu ....wiersz ks. Twardowskiego tak pięknie tu zabrzmiał :loveu: Dziekujemy Ci Alu :loveu: A ten wiersz bardzo lubie.... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 no no no ale sie świątecznie zrobiło :oops: :lol: a ja skromnie ale szczerze będę wam zyczyć aluś zdrowych i spokojnych świąt w ciepłej rodzinnej atmosferze...:loveu: Quote
sota36 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 DO CALEGO KLANU RYDZEWSKICH - ZDROWKA, POGODY (TEJ ZA OKNEM TEZ, ZEBY OZZULEC MOGL PUPCIE POWYGRZEWAC), SMACZNYCH PISANEK, PYSZNYCH SZYNECZEK, MAZURKOW, I INNYCH SPECJALOW, WSIEGO NAJLEPCIEJSZEGO NA SWIETA I PO ZYCZY GUTEK I JEGO LUDZIE! WESLOLYCH SWIATEK!!!!!!!!!!!!!! Quote
bos Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 A ja tak ostatnio zastanawiałem się co robi Jazon w nocy..............bo ciągle wydawało mi się że przy kompie świeci się światło. I okazało się że przeglada zajefajną galerię OZULCA.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Pozdrawiam ,Ali wyściskaj Ozziego :loveu: Quote
Cimi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 A może jakieś świąteczne zdjęcia Ozzulca :cool3: ? :lol:. No to jak wszyscy to wszyscy ;). Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa :lol:. Quote
bos Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Zdrowych , wesołych , radosnych Świąt Smacznego jajka i baaaaarrrrrdzooooo mokrego Dyngusa dla Ciebie i całej familii z OZZIM na czele od Jazonka i mojej familii.......:loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 bos napisał(a):A ja tak ostatnio zastanawiałem się co robi Jazon w nocy..............bo ciągle wydawało mi się że przy kompie świeci się światło. I okazało się że przeglada zajefajną galerię OZULCA.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Pozdrawiam ,Ali wyściskaj Ozziego :loveu: hahahhahaha świetne Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Safi tez mowi ze Ozzulka fajne ciasteczko ;) Quote
asher Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Cimi napisał(a):A może jakieś świąteczne zdjęcia Ozzulca :cool3: ? :lol:.Świątecznych zdjęć to Ozulec ma od groma i ciut ciut!!! Na co drugim jakieś jajka się pałętają :lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 oO rany jak miło w sobotni poranek też o nas pamiętają :multi: Bos....serdecznie dziękujemy za zyczenia, :razz: nie myślałam że Jazon to taki komputeromaniak;) Asher......:razz: i raz jeszcze Wszystkim odwiedzającym życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
bos Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Bos....serdecznie dziękujemy za zyczenia, :razz: nie myślałam że Jazon to taki komputeromaniak;) Wiesz , straszny nawet zaczął używać Skype'a :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 bos napisał(a):Wiesz , straszny nawet zaczął używać Skype'a :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe z kim nawija .....:razz:pewnie z Trudzią herbu Zadziorny ;) Quote
bos Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a):jak tam? jojka poświęcone?? :razz: :p i drapane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a):jak tam? jojka poświęcone?? :razz: :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyje :razz: Poszliśmy sobie dziś na spacerek do lasku , Ozzulek się wyszalał i mam kilka fotek . tak sobie biegałem ;) i dużo wąchałem:razz: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 bos napisał(a):i drapane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:podrapane ...ale najpierw wykąpane w cebuli ;) Trochę przyrody Quote
beria Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Witaj Alu :multi: My też zaliczyliśmy dzisiaj spacerek leśny :cool3: :cool3: Szkoda tylko, że najpierw trzeba jechać samochodem, żeby pospacerować :mad: Podrap Ozzulca ode mnie niekoniecznie po jajcach, może być po grzbiecie i za uszami ;) Quote
Recommended Posts