malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 jak wszyscy to wszyscy nie??? wpadniemy z terrorystami :evil_lol: :razz: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:mniam precelki , tylko poproszę posypane maczkiem :razz: Alu robi sie :lol: :cool3: :evil_lol: Siwerzuteńkie z Lajkonikiem gratis :evil_lol: no i skrzydełko gólebia z rynku dla Ozzulka gratis :cool3: Czyż taki moze byc :cool3: :razz: ?? Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 malawaszka napisał(a):jak wszyscy to wszyscy nie??? wpadniemy z terrorystami :evil_lol: :razz::multi:ale będzie jatka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: KINGA własnie o taki precelek mi chodziło :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:ale będzie jatka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko my to zamawiamy sobie łóżko mięciutkie :razz: ... Na podłodze napewno spać nie będziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Impreza u Ozzulcowych :evil_lol: :evil_lol: :cunao: Ja się juz troszkę znieszulę :chlup: :chlup: :chlup: Ale tylko troszeczkę :evil_lol: Alu wszystkie strgany przeniosa sie do Rybnika na czas imprezki :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko my to zamawiamy sobie łóżko mięciutkie :razz: ... Na podłodze napewno spać nie będziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...;)powierzchni ę mieszkalną można zamienić na spalną i wszystkie mięciutkie .Bo mam 2 materace welurowe / 1 i 2 osobowe/ i kanapę do rozkładania na 3 osoby , no i każde z nas ma swoje spanko ;) Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Nugatowa napisał(a):Impreza u Ozzulcowych :evil_lol: :evil_lol: :cunao: Ja się juz troszkę znieszulę :chlup: :chlup: :chlup: Ale tylko troszeczkę :evil_lol: Alu wszystkie strgany przeniosa sie do Rybnika na czas imprezki :evil_lol::razz:jakies bukieciki od kwiaciarek też mogą być ;) Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)powierzchni ę mieszkalną można zamienić na spalną i wszystkie mięciutkie .Bo mam 2 materace welurowe / 1 i 2 osobowe/ i kanapę do rozkładania na 3 osoby , no i każde z nas ma swoje spanko ;) Zmora, Szelma, Saba ... Reszta nie ma już gdzie spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zmora, Szelma, Saba ... Reszta nie ma już gdzie spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...Piesy w wyrkach będą :cool3:pościelimy im w kuchni w łazience i na przedpokoju :razz: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zmora, Szelma, Saba ... Reszta nie ma już gdzie spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... My sie tam z Nugatkiem pomieścimy :PP Ala czyzby to była pidżama party, bo wnioskuje to na podstawie wypowiedzi Piotrusia , który mysli tylko gdzie pupke ułozyć..Jak impreza to do białego rana :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Nugatowa napisał(a):My sie tam z Nugatkiem pomieścimy :PP Ala czyzby to była pidżama party, bo wnioskuje to na podstawie wypowiedzi Piotrusia , który mysli tylko gdzie pupke ułozyć..Jak impreza to do białego rana :cool3: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a rano kładziemy się spać ;) A teraz już uciekam , bo jutro wstaję o 5 rano i wracam o 15 ....pa pa Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Tigra moze spac na podlodze:lol: byle mi by bylo mieciutko :cool3: dobranoc Alu :) ja juz wolne mam :D::D:D Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Uuu......widze, ze szykujecie spotkanko:evil_lol::evil_lol: Tyle psow w jednym mieszkanku. A ja tesh moge no i oczywiscie Miki?:cool3: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 czesć Ala - ale będziesz miała dogomaniackie święta..... ho ho :evil_lol: Normalnie aż załuję że ja tam nie przyjadę ;) miłego dzionka Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć Aluś :multi: Ja tu wchodze i wyczytuje, ze jakas imprezka sie u Ciebie szykuje :multi: :multi: My sie oczywiście wpraszamy, no bo wiesz, jesteśmy tak, no prawie po sąsiedzku :evil_lol: Miłego dzioneczkażyczymy :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Witaj Alu :lol: ... Miłego dnia życzymy :p ... Quote
Patka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Hej alu dzis czeka mnie wizyta Pana z paczką od krakvetu smycz będzie, ale szelek nie :evil_lol: dowiozą po świetach :evil_lol: obfoce gwiazę obok smyczy :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dzien dobry Alu!:p Dziwnym trafem śniło mi się jak będzie wyglądać Wasz zlot...:evil_lol: :evil_lol: Nie będzie źle, zobaczysz. :evil_lol: Quote
Alka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry Alu!:p Dziwnym trafem śniło mi się jak będzie wyglądać Wasz zlot...:evil_lol: :evil_lol: Nie będzie źle, zobaczysz. :evil_lol: pewnie, w razie czego towarzystwo może się do mnie przenieść , po sąsiedzku...:evil_lol: Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Witaj Alu :multi: Jak tam przygotowania do Świąt?:cool3::cool3::cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 hmmm czy to napewno ten sam pies :cool3: Quote
asher Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Rany, ja już nawet przed sobą nie udaję, że czytam pilnie zaległości w galeriach :shake: (tutaj było to bagatela prawie 550 postów :eek: :lol: ). Klocek jak zwykle śliczny, zwłaszcza w wersji z piłką :loveu: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 dziewczyny, nie narzekajcie... Dogomania wymaga systematycznosci, wtedy nie ma sie problemow z zaleglosciami... ;) Witaj Alu :) Quote
Pysia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :evil_lol: Witajcie Rydzewscy :)Tak sobie wyobraziłam Szelme, Zmorke i Sabe w tych 48m2 :evil_lol: Reszta to pisklaki ;) Alu - proponuje Ci postawic stół na balkonie Quote
Recommended Posts