dbsst Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pmamy nadzieję podjechać z wizytą , bo nam się coś plany urlopowe nie chcą zgrać , ale z wizytą wpadniemy napewno ;) my wyciągamy Cole z chlopakami ;) no mam nadzieje ze wpadniecie Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 dbsst napisał(a):my wyciągamy Cole z chlopakami ;) no mam nadzieje ze wpadniecie:poj starać się będę ze wszystkich sił ;)przecież muszę was realnie poznać :razz: Quote
Pysia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :evil_lol: No to Alu czas kupić dom a najlepiej cały hotel bo ja też sie wpraszam :evil_lol: Żartuje ;) Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: No to Alu czas kupić dom a najlepiej cały hotel bo ja też sie wpraszam :evil_lol: Żartuje ;):pPysiu , wszyscy mogą się wpraszać ale nie na raz bo faktycznie się nie pomieścimy w moich 48 m kw. :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pPysiu , wszyscy mogą się wpraszać ale nie na raz bo faktycznie się nie pomieścimy w moich 48 m kw. :evil_lol: No przeca pisze ;) Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pPysiu , wszyscy mogą się wpraszać ale nie na raz bo faktycznie się nie pomieścimy w moich 48 m kw. :evil_lol: to ja jeszcze wpadne z suczem :evil_lol: Toszke przetrzebi towarzystwo przynajmniej to psie :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dzieńdobry Alu :cool3: :cool3: Ohhh jak tu u Ciebie przytulnie :) Dawno mnie nie było ale nadrobiłam Ozzulasek Bosski :loveu: :loveu: :loveu: :oops: Quote
dbsst Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::poj starać się będę ze wszystkich sił ;)przecież muszę was realnie poznać :razz: ooooooooooo Cola jest bardzo za :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Witaj Alu! :multi: Widze, ze Ozzulek gazetki przynosi. :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PIKA napisał(a):to ja jeszcze wpadne z suczem :evil_lol: Toszke przetrzebi towarzystwo przynajmniej to psie :evil_lol: No to bedzie mega szał jak Szelma tez bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ile Twa sucz wazy? Bo ma 65 kg...Ciekawe ktora wygra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dopowiem że mimo zerowej agresji to Zmorka nosem na 100% pomoże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ale musisz się zadowolić śląska kuchnią;)a piffko jak najbardziej :razz: Mam nadzieję, że nie chcesz przytruć Warszawiaka :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... W sobotę się melduję :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 :po rany ale będzie u nas wesoło : Pysia ze Zmorką i Szelmą , PIKA z Sabą , Piotrek z Locersem , Kinga może Nugatem wpadnie ;) jakoś się pomieścimy :evil_lol: A Ozzulec dziś oberał od pańci w dziob , bo złapał jakąś śmierdzącą kochę i nie chciał oddać i prawie już łykał więc mu jakąś tam część wyszarpałam z gardzieli .To były sekundy :angryy: był na smyczy i jeszcze capnął taki syf .Ala Tufficzkowa świadkiem :razz:.A ja sobie przy okazji wyciągania podcharatałam paluszki :angryy:.No i masz karm człeku psa dobrą karmą , żwaczykami , urwis ci łapnie takie świństwo :mad: Quote
beria Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): No i masz karm człeku psa dobrą karmą , żwaczykami , urwis ci łapnie takie świństwo :mad: Jak śmierdzących kości nie dajesz Ozziemu nawet z okazji Wielkanocy, to chłopak sobie zafundował sam szwedzki stół :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 beria napisał(a):Jak śmierdzących kości nie dajesz Ozziemu nawet z okazji Wielkanocy, to chłopak sobie zafundował sam szwedzki stół :evil_lol::mad: tylko ,że psie Toy toyki są w nocy też ustawione na dworze ....a jak mu się zachce to sam nie pójdzie tylko musi mieć towarzystwo :angryy: A na jutro ma kość cielęcą i cholewcia ścierwa łapie :cool1: Quote
beria Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Połóż kość w ciepłym miejscu na kilka dni, a gdy nabierze odpowiedniego aromatu daj Ozziemu, to na dworze ścierwa już nie ruszy :cool3: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Pysia napisał(a):No to bedzie mega szał jak Szelma tez bedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ile Twa sucz wazy? Bo ma 65 kg...Ciekawe ktora wygra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dopowiem że mimo zerowej agresji to Zmorka nosem na 100% pomoże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Saba 58 kg, ale tu nie kg sie liczą a doświadczenie, zacietośc :evil_lol: i ta specyficzna pewność siebie :cool1: Alicjarydzewska napisał(a):No i masz karm człeku psa dobrą karmą , żwaczykami , urwis ci łapnie takie świństwo :mad: jakie świństwo toz to smakolyk prawdziwy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 beria napisał(a):Połóż kość w ciepłym miejscu na kilka dni, a gdy nabierze odpowiedniego aromatu daj Ozziemu, to na dworze ścierwa już nie ruszy :cool3: :evil_lol:ale już nie ruszał , było fe i spokój ...nie wiem co mu dziś odbiło :shake: a ze śmierdzielami to nie jest źle bo daję mu czasem żwacze Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ala jasne, że przyjeżdzamy :evil_lol: I to z niebylejaką wałówka! Krakowskimi preclami :evil_lol: , Mieszanką krakowską i kielbasą podsuszana nad "resztą" sie zastanowimy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A Ozzulec dziś oberał od pańci w dziob , bo złapał jakąś śmierdzącą kochę i nie chciał oddać i prawie już łykał więc mu jakąś tam część wyszarpałam z gardzieli .To były sekundy :angryy: był na smyczy i jeszcze capnął taki syf .Ala Tufficzkowa świadkiem :razz:.A ja sobie przy okazji wyciągania podcharatałam paluszki :angryy:.No i masz karm człeku psa dobrą karmą , żwaczykami , urwis ci łapnie takie świństwo :mad: Alu ale ty sie nie znasz kochana. najlepsza karma i jedzonko nie zastąpi psu smierdzącej kosci w dodatku znalezionej.:cool3: Ozzy ale ty zgrabny chłopak.Widać dużo na siłowni siedzisz. Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Nugatowa napisał(a):Ala jasne, że przyjeżdzamy :evil_lol: I to z niebylejaką wałówka! Krakowskimi preclami :evil_lol: , Mieszanką krakowską i kielbasą podsuszana nad "resztą" sie zastanowimy :cool3: :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:mniam precelki , tylko poproszę posypane maczkiem :razz: Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 dzis Tigra tez zlapala kosc jakas :angryy: jak wrzasnelam to automatycznie wyplula polozyla si en aziemi i czekala az podejce wodzac za mna blagajacym o wybaczenie wzrokiem:lol: :evil_lol: siakiś diabeł we mnie wstapil :diabloti: i przez calydzien Tigra nic z ziemi niepodniosla :D (czyli sukces :cool1: ) P.S ja tez chce do Ali na swieta jajkowe :cool3: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Agga napisał(a):Alu ale ty sie nie znasz kochana. najlepsza karma i jedzonko nie zastąpi psu smierdzącej kosci w dodatku znalezionej.:cool3: Ozzy ale ty zgrabny chłopak.Widać dużo na siłowni siedzisz.:razz:no wiesz Agguś , chłopak się stara jak może , chciałby się pokazać z jak najlepszej strony :razz: W niedzielę będę wiedziała czy i na jak długo przyjadę do Opola , no i może uda ci się zobaczyć jednak Ozzulka ;) Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 evaxon napisał(a):dzis Tigra tez zlapala kosc jakas :angryy: jak wrzasnelam to automatycznie wyplula polozyla si en aziemi i czekala az podejce wodzac za mna blagajacym o wybaczenie wzrokiem:lol: :evil_lol: siakiś diabeł we mnie wstapil :diabloti: i przez calydzien Tigra nic z ziemi niepodniosla :D (czyli sukces :cool1: ) P.S ja tez chce do Ali na swieta jajkowe :cool3:;) no to się pakujcie dziecka moje :razz: Ozzy już nic nie brał i dziś mu coś walnęło do głowy :angryy: Harley jak był szczeniaczkiem to zbierał pety a potem nic , a jak już coś miał w pyszczku a ja nie wiedziałam co to , krzyknęłam fe wypluj i on pluł ;) Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) no to się pakujcie dziecka moje :razz: Ozzy już nic nie brał i dziś mu coś walnęło do głowy :angryy: Harley jak był szczeniaczkiem to zbierał pety a potem nic , a jak już coś miał w pyszczku a ja nie wiedziałam co to , krzyknęłam fe wypluj i on pluł ;) Tigra na poczatku nic nie brala im starsza tym glupsza:shake: zbiera tylko kosci :razz: i patyczki:cool3: wieczorami zakladamjej kaganiec jak biega luzem bez smyczy ale popoludniami szkoda mi jej zakladac namordnika :shake: ale chyba zaczne :angryy: dobra czy jaja w swoim zakresie??:lol: Quote
Recommended Posts