Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a): Ty to jestes porzadna kobieta! Mimo ze idziesz do pracy to zdazylas upiec ciacho i jeszcze zdjecia wkleic :lol: Popieram :cool3::cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj Alu :p ... Alicjarydzewska napisał(a):szukajcie mnie :cool3: A co on się tak maskuje? :razz: Dla lepszego kamuflażu Pika pożyczy mu spodnie, a ja kurtkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 cześc Ala ! :multi: Mój serniczek już upieczony, jutro biorę sie za 2 ciasto.:razz: milego dnia ! Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 :evil_lol:wróciłam już z pracki Zaraz biorę się za inne prace domowe ale najpierw koniecznie trzeba zerknąć na dogo :p Quote
KaRa_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:wróciłam już z pracki Zaraz biorę się za inne prace domowe ale najpierw koniecznie trzeba zerknąć na dogo :p To się nazywa nałog:crazyeye: :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):To się nazywa nałog:crazyeye: :lol::pnie nie kochanieńka , ja was po prostu bardzo lubię ;) Quote
Pysia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pnie nie kochanieńka , ja was po prostu bardzo lubię ;) A u mnie to chyba nałog...Powinnam sprzątac.... Pozdrowienia dla rodzinki ;) Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Pysia napisał(a):A u mnie to chyba nałog...Powinnam sprzątac.... Pozdrowienia dla rodzinki ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:po co sprzatać za dużo , jak za bardzo posprzatane to potem za mocno widać jak się nabrudzi lub nabałagani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po co sprzatać za dużo , jak za bardzo posprzatane to potem za mocno widać jak się nabrudzi lub nabałagani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Alus :) Obrobilas się juz ? :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA czytaj post powyżej ;) Quote
Alka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po co sprzatać za dużo , jak za bardzo posprzatane to potem za mocno widać jak się nabrudzi lub nabałagani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, Ty zawsze masz rację :razz: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alka napisał(a):Ala, Ty zawsze masz rację :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma się to doświadczenie :cool3: Quote
beria Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po co sprzatać za dużo , jak za bardzo posprzatane to potem za mocno widać jak się nabrudzi lub nabałagani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo mi się ta myśl podoba :cool3: Wcielę ją w życie :sweetCyb: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 beria napisał(a):Bardzo mi się ta myśl podoba :cool3: Wcielę ją w życie :sweetCyb:;)tylko ,że ja ewentualnych zażaleń od TZtów nie przyjmuję :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 beria napisał(a):Zaryzykuję :razz::pcieszkam ,że moje Złote Myśli , jeszcze komuś się przydają :razz: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pcieszkam ,że moje Złote Myśli , jeszcze komuś się przydają :razz:hahaha jeszcze trochę i zamiast Praw Murphiego będą Prawa Alicji R. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha jeszcze trochę i zamiast Praw Murphiego będą Prawa Alicji R. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :nono: oby tylko nie były tak wredne jak te Muphy'ego :angryy: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha jeszcze trochę i zamiast Praw Murphiego będą Prawa Alicji R. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:Gosiu , nie prawa tylko :evil_lol:Złote Myśli :razz:wprowadzane w czyn ;) Kolorowych jajeczek Wacianych owieczek Rozkicanych króliczków Pysznosci w koszyczku Udanego uciekania w dniu ,,wielkiego lania'';) ZDROWYCH POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIAT ŻYCZY WSZYSTKIM ODWIEDZAJĄCYM ALICJA Z OZZULCEM Quote
beria Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 malawaszka napisał(a)::nono: oby tylko nie były tak wredne jak te Muphy'ego :angryy: Jak przeżyję ich praktyczne zastosowanie, to napiszę czy TZ uznał je za wredne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie się podobują niezmiernie :cool3: Quote
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 nooo - mni też, nie wiedzieć czemu, przypasowały :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 malawaszka napisał(a):nooo - mni też, nie wiedzieć czemu, przypasowały :evil_lol::cool3: bo życiowe są one :evil_lol: Quote
Recommended Posts