Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 beria napisał(a):Witaj Alu :multi: My też zaliczyliśmy dzisiaj spacerek leśny :cool3: :cool3: Szkoda tylko, że najpierw trzeba jechać samochodem, żeby pospacerować :mad: Podrap Ozzulca ode mnie niekoniecznie po jajcach, może być po grzbiecie i za uszami ;)Witaj Gosiu my samochodem jeździmy na bezludzie a do lasku naszczęście na piechotkę , no i dziś nawet nie było spacerowiczów :p Quote
beria Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Spacerowiczów też nie było, za to pojawiło się stado panów na motorach crrosowych i zapełniali las warczeniem silników i smrodem benzyny :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 evaxon napisał(a):http://www.uniasc.com/swieta/ :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się ubawiłam jeszcze przyroda ze spacerku Huba Quote
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się ubawiłam jeszcze przyroda ze spacerku Huba huba jest super :D przypomina mi ogrodowe róże:cool3: Quote
KaRa_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 I to sie nazywa spacer?przeciez widac,ze leniu****e na trawcer:lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 KaRa_TC napisał(a): I to sie nazywa spacer?przeciez widac,ze leniu****e na trawcer:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zauważyłaś że Ozzy się czołga , a była komenda WARUJ :razz: Quote
KaRa_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zauważyłaś że Ozzy się czołga , a była komenda WARUJ :razz: Taaa:lol: ja tam dobrze widze,ze leniu****e:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dobry wieczór Rodzinko R!! Ozzulek uśmiechnięty. :multi: Alicjo - Wesołych Świąt!! :calus: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:podrapane ...ale najpierw wykąpane w cebuli ;) Trochę przyrody ala czy ty dzisiaj nie byłas na spacerku w mojej okolicy :eviltong: bo takie jakies znajome te tereny, jakbym swój las widziała :eviltong: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ala czy ty dzisiaj nie byłas na spacerku w mojej okolicy :eviltong: bo takie jakies znajome te tereny, jakbym swój las widziała :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj chyba jednak nie .....no chyba że twój las sięga okolic Kłokocina :razz: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Maga100 napisał(a):Alicjo, ty jeszcze nie śpisz?? :cool1: :mad:Maga , zapomniałaś kto z Tobą buszował na Dogo po nocach w czasach twojej świetności :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj chyba jednak nie .....no chyba że twój las sięga okolic Kłokocina :razz: ehhhkmmm no wiesz...nie wiem....nasze lasy są niezmierzone :eviltong: Quote
beria Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 KaRa_TC napisał(a): I to sie nazywa spacer?przeciez widac,ze leniu****e na trawcer:lol: Poprzez bezpośredni kontakt z nierównym podłożem Ozzy pobudza receptory czuciowe na dolnej stronie psa, czyli inaczej mówiąc drapie się po jajcach :eviltong: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:Maga , zapomniałaś kto z Tobą buszował na Dogo po nocach w czasach twojej świetności :razz: Mojej czego? :angryy: :mad: No wiesz, ale w Święta, to sądziłam, że albbo siedzisz w kuchni, albo padłaś zmęczona porządkami :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 beria napisał(a):Poprzez bezpośredni kontakt z nierównym podłożem Ozzy pobudza receptory czuciowe na dolnej stronie psa, czyli inaczej mówiąc drapie się po jajcach :eviltong: hahahahaha beria zabiłaś mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Maga100 napisał(a):Mojej czego? :angryy: :mad: No wiesz, ale w Święta, to sądziłam, że albbo siedzisz w kuchni, albo padłaś zmęczona porządkami :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja :crazyeye:, oj to ty mnie jeszcze mało znasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 kilka typowo świątecznych fotek Miłego dnia :p Quote
sota36 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Fotki jak najbardziej na czasie ...swiatecznym! Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 sota36 napisał(a):Fotki jak najbardziej na czasie ...swiatecznym!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i o to chodziło , czekałam ze wstawieniem na odpowiedni moment ;) Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 No dobra, jajca Ozziego są hmm :cool3: , ale niepomalowane :eviltong: Quote
Maga100 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Widzę, że Ozzi bardzo czynnie spędza święta.... Quote
Recommended Posts