Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Witaj Alu :multi:
My też zaliczyliśmy dzisiaj spacerek leśny :cool3: :cool3:
Szkoda tylko, że najpierw trzeba jechać samochodem, żeby pospacerować :mad:
Podrap Ozzulca ode mnie niekoniecznie po jajcach, może być po grzbiecie i za uszami ;)
Witaj Gosiu

my samochodem jeździmy na bezludzie a do lasku naszczęście na piechotkę , no i dziś nawet nie było spacerowiczów :p

Posted

Spacerowiczów też nie było, za to pojawiło się stado panów na motorach crrosowych i zapełniali las warczeniem silników i smrodem benzyny :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się ubawiłam

jeszcze przyroda ze spacerku
Huba

huba jest super :D przypomina mi ogrodowe róże:cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

I to sie nazywa spacer?przeciez widac,ze leniu****e na trawcer:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zauważyłaś że Ozzy się czołga , a była komenda WARUJ :razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zauważyłaś że Ozzy się czołga , a była komenda WARUJ :razz:

Taaa:lol: ja tam dobrze widze,ze leniu****e:evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ala czy ty dzisiaj nie byłas na spacerku w mojej okolicy :eviltong: bo takie jakies znajome te tereny, jakbym swój las widziała :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj chyba jednak nie .....no chyba że twój las sięga okolic Kłokocina :razz:

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjo, ty jeszcze nie śpisz?? :cool1:
:mad:Maga , zapomniałaś kto z Tobą buszował na Dogo po nocach w czasach twojej świetności :razz:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

I to sie nazywa spacer?przeciez widac,ze leniu****e na trawcer:lol:

Poprzez bezpośredni kontakt z nierównym podłożem Ozzy pobudza receptory czuciowe na dolnej stronie psa, czyli inaczej mówiąc drapie się po jajcach :eviltong:

Posted

:mad:Maga , zapomniałaś kto z Tobą buszował na Dogo po nocach w czasach twojej świetności :razz:

Mojej czego? :angryy: :mad:

No wiesz, ale w Święta, to sądziłam, że albbo siedzisz w kuchni, albo padłaś zmęczona porządkami :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Poprzez bezpośredni kontakt z nierównym podłożem Ozzy pobudza receptory czuciowe na dolnej stronie psa, czyli inaczej mówiąc drapie się po jajcach :eviltong:

hahahahaha beria zabiłaś mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Mojej czego? :angryy: :mad:

No wiesz, ale w Święta, to sądziłam, że albbo siedzisz w kuchni, albo padłaś zmęczona porządkami :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja :crazyeye:, oj to ty mnie jeszcze mało znasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Fotki jak najbardziej na czasie ...swiatecznym!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i o to chodziło , czekałam ze wstawieniem na odpowiedni moment ;)