Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kulturalny chciałem być i w święta się nie wpraszam :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Poza tym tylko do Katowic dotarłem ;) ...no to jeszcze z godzinka drogi .:razz:straciłeś okazję zjedzenia pysznego sernika :cool1: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to jeszcze z godzinka drogi .:razz:straciłeś okazję zjedzenia pysznego sernika :cool1: No tak, wcześniej nic o serniku nie mówiłaś :shake: :roll: ... A stojąc na dworcu oblukałem sobie nawet pociągi do Rybnika :razz: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to jeszcze z godzinka drogi .:razz:straciłeś okazję zjedzenia pysznego sernika :cool1: a jest jeszcze :roll: bo ja mam wtorek wolny :eviltong: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):No tak, wcześniej nic o serniku nie mówiłaś :shake: :roll: ... A stojąc na dworcu oblukałem sobie nawet pociągi do Rybnika :razz: ...:cool1:a pytałeś o serniczek :razz: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a jest jeszcze :roll: bo ja mam wtorek wolny :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze jest :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:a pytałeś o serniczek :razz: A sama nie mogłaś się pochwalić? :razz: Ok, zapamiętam sobie :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):A sama nie mogłaś się pochwalić? :razz: Ok, zapamiętam sobie :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...:pty też nie napisałeś ze będziesz w Katowicach :razz: A gdzie był Locersik :razz:....sam :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pty też nie napisałeś ze będziesz w Katowicach :razz: A gdzie był Locersik :razz:....sam :cool3: No nie pisałem :shake: ... Zawsze jak napisałem to później Wszyscy do mnie pretensje mieli, że się nie spotkaliśmy :roll: ... A ja tam pracować jeżdżę i nie zawsze mam czas :razz: ... A Loco został z sąsiadką ;) ... Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):No nie pisałem :shake: ... Zawsze jak napisałem to później Wszyscy do mnie pretensje mieli, że się nie spotkaliśmy :roll: ... A ja tam pracować jeżdżę i nie zawsze mam czas :razz: ... A Loco został z sąsiadką ;) ...No to trzeb było zabrać Locersa na święta na Śląsk ;) Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 beria napisał(a):Dobry wieczór Alu :hand:WITAJ :multi: Jak samopoczucie :razz: Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Średnio, nie wiem kto pomyje naczynia, bo ja mam święta :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 beria napisał(a):Średnio, nie wiem kto pomyje naczynia, bo ja mam święta :evil_lol::razz:trzeba było jednorazówki zastosować :lol: Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Nie pomyślałam :oops: , ale jutro to naprawię :evil_lol: Ale TZ się zdziwi :diabloti: Akurat mam jednorazówki kupione na działkę :razz: Jak nie pomaga niech je na plastiku :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 beria napisał(a):Nie pomyślałam :oops: , ale jutro to naprawię :evil_lol: Ale TZ się zdziwi :diabloti: Akurat mam jednorazówki kupione na działkę :razz: Jak nie pomaga niech je na plastiku :evil_lol::evil_lol:może ufoć jego wyraz twarzy na widok nowej zastawy stołowej :razz: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Ozzulek już śpi a ja wrzucę kilka fotek :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzulek już śpi a ja wrzucę kilka fotek :p kocham tą jego niewinną minke :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kocham tą jego niewinną minke :loveu: :loveu: :loveu::mad:szczególnie niewinny był dziś jak wlazł u mojej mamy 2 łapami na stół :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:szczególnie niewinny był dziś jak wlazł u mojej mamy 2 łapami na stół :cool1: no i własnie zrobił maslane oczka zeby jeszcze pancia pogłaskała swojego ukochanego i najpiękniejszego psiaczka :eviltong: przeciez on nie chciał źle tylko głodny troche był :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: udzieliły mu się święta :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:szczególnie niewinny był dziś jak wlazł u mojej mamy 2 łapami na stół :cool1: Tzn że jest normalny :evil_lol: Wiesz o co mi chodzi :evil_lol: A ja mam ambasadora, sernik, makowiec i piernik przekładany :p Jeszcze jest :eviltong: Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Kto dogoni psa, kto dogoni psa :cool3: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 evaxon napisał(a): Witam i życze Wszystkim mokrego dyngusa a zarazem pieknej słonecznej pogody :) Quote
Recommended Posts