Alicja Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: Witajcie Rydzewscy :)Tak sobie wyobraziłam Szelme, Zmorke i Sabe w tych 48m2 :evil_lol: Reszta to pisklaki ;) Alu - proponuje Ci postawic stół na balkonie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:stół najlepiej za balkonem :razz: WITAJCIE Moi biesiadnicy :razz: Basiu ...powiem ci w tajemnicy tak to ten sam piesek :razz: [SIZE=2]Alka ....no no banerek niczego sobie ;) Asherku ...czy ty aby za bardzo nie narzekasz :razz:, ale cieszę się ze Klocuś w wersji sportowej ci się podoba :multi: Patka ...czekam na fotki Quote
asher Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):[SIZE=2]Asherku ...czy ty aby za bardzo nie narzekasz :razz:, ale cieszę się ze Klocuś w wersji sportowej ci się podoba :multi:No jak rany, nawet sobie człowiek ponarzekac nie może :lol: A Klocek zawsze mi się podoba, ale w wersji sportowej najbardziej :loveu: Mieszka gdzies obok mnie żeński sobowtór Ozzy'ego, spotykamy czasem tę suczkę na spacerach. Naprawdę, prawie identyczna :-o Ale niestety dośc agresywna :shake: Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 asher napisał(a):No jak rany, nawet sobie człowiek ponarzekac nie może :lol: A Klocek zawsze mi się podoba, ale w wersji sportowej najbardziej :loveu: Mieszka gdzies obok mnie żeński sobowtór Ozzy'ego, spotykamy czasem tę suczkę na spacerach. Naprawdę, prawie identyczna :-o Ale niestety dośc agresywna :shake::razz:no wolno ponarzekać , wolno :evil_lol: Ja mam nadzieję ,że Ozzulcowi ozostanie w naturze ta ufność i zgodny charakter , chociaż przed nami jeszcze czas przemian ...chłopię ma dopiero 1 rok i 8 miesięcy :razz: Quote
asher Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ej, no to już spory chłop z niego! Mnie się wydje, że jakby miał się zmieniać, to już chyba coś byście zauważyli? A jak długo dojrzewają ASTy? Quote
mmbbaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 No, Rydzewska na 2 stronie to rzecz niesłychana :crazyeye: Witaj Alu :lol: Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 asher napisał(a):Ej, no to już spory chłop z niego! Mnie się wydje, że jakby miał się zmieniać, to już chyba coś byście zauważyli? A jak długo dojrzewają ASTy?podobno do 3 roku życia , ale takim przełomowym wiekiem jest podobno owe 18 miesięcy , a to już smark przekroczył :razz:no więc mam nadzieję ze taki już zostanie Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 mmbbaj napisał(a):No, Rydzewska na 2 stronie to rzecz niesłychana :crazyeye: Witaj Alu :lol::razz:jak miło ,że nas wyciągnęłas :p Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a to Kronos , kumpel Ozzulca :p Boksik :lol: :lol: :lol: ... Quote
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzulku gdyby nie twoja antenka to bym cie nie poznala:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Boksik :lol: :lol: :lol: ...:loveu:no boksik , jeszcze jest kumpelka biała też boksinka ale nie mam foty :shake: Quote
beria Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):na dobranoc :p Uśmiechnięty pychol Ozziego na dobranoc, mniam :loveu: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dzieńdoberek :p widzę ze byczek sie w kadr nie zmieścił :lol: Śliczne ma kolorki :loveu: Quote
Patka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 o dokładnie niedługo trzeba bedzie większy obiektyw dokupić ;) ach ta biła strzałka zupełnie jak LIlith :cool3: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Witamy , witamy :multi::multi::multi: Dziś tylko chwilka bo czeka na mnie serniczek do roboty a na 13 biegnę do pracy :razz:.Foteczki wrzucę później :p Quote
mmbbaj Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witamy , witamy :multi::multi::multi: Dziś tylko chwilka bo czeka na mnie serniczek do roboty a na 13 biegnę do pracy :razz:.Foteczki wrzucę później :p Witaj Alu! Ja też tylko na chwilkę bo robota czeka, zaraz nóżki będę robić! Ale wieczorkiem zajrzę foteczki pooglądać ;) Alllle pogoda!....niech ją! :angryy: Quote
Nugatowa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj Alu :lol: :multi: :multi: Ja juz pokroiłam 3 sałatki :lol: Czekaja mnie jeszcze ciasta :eviltong: No i czas sledzika przekąsic :cool3: A więc wszystkim zycze owocnej swiatecznej krzątniny :cool3: :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Kurczak skacze już w koszyku baran ostrzy rogi też, przyniósł nawet mandarynkę obudzony ze snu jeż. Ala maluje pisanki, przy okazji tłucze dzbanki, a Co robi później Ala?? Ciągle krzyczy! Allejaja! Alu wesołych Świąt :) Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 :lol::lol::lol:Sylwiu , dziękuję . Ja wstawiłam Moje życzenia dla WSZYSTKICH w Dogomaniackiej Galerii Życzeń :p Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 obiecane :p :evil_lol:wilkołak niufam :razz: szukajcie mnie :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzien doberek! :multi: Ozzulek bawi się w chowanego! :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czesc Alu :) Ty to jestes porzadna kobieta! Mimo ze idziesz do pracy to zdazylas upiec ciacho i jeszcze zdjecia wkleic :lol: Quote
Recommended Posts