Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
:evil_lol: Witajcie Rydzewscy :)Tak sobie wyobraziłam Szelme, Zmorke i Sabe w tych 48m2 :evil_lol: Reszta to pisklaki ;) Alu - proponuje Ci postawic stół na balkonie
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:stół najlepiej za balkonem :razz:
WITAJCIE Moi biesiadnicy :razz:

Basiu ...
powiem ci w tajemnicy tak to ten sam piesek :razz:
[SIZE=2]Alka ....
no no banerek niczego sobie ;)
Asherku ...czy ty aby za bardzo nie narzekasz :razz:, ale cieszę się ze Klocuś w wersji sportowej ci się podoba :multi:
Patka ...czekam na fotki

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[SIZE=2]Asherku ...czy ty aby za bardzo nie narzekasz :razz:, ale cieszę się ze Klocuś w wersji sportowej ci się podoba :multi:
No jak rany, nawet sobie człowiek ponarzekac nie może :lol:
A Klocek zawsze mi się podoba, ale w wersji sportowej najbardziej :loveu:
Mieszka gdzies obok mnie żeński sobowtór Ozzy'ego, spotykamy czasem tę suczkę na spacerach. Naprawdę, prawie identyczna :-o Ale niestety dośc agresywna :shake:

Posted

asher napisał(a):
No jak rany, nawet sobie człowiek ponarzekac nie może :lol:
A Klocek zawsze mi się podoba, ale w wersji sportowej najbardziej :loveu:
Mieszka gdzies obok mnie żeński sobowtór Ozzy'ego, spotykamy czasem tę suczkę na spacerach. Naprawdę, prawie identyczna :-o Ale niestety dośc agresywna :shake:
:razz:no wolno ponarzekać , wolno :evil_lol:
Ja mam nadzieję ,że Ozzulcowi ozostanie w naturze ta ufność i zgodny charakter , chociaż przed nami jeszcze czas przemian ...chłopię ma dopiero 1 rok i 8 miesięcy :razz:

Posted

Ej, no to już spory chłop z niego! Mnie się wydje, że jakby miał się zmieniać, to już chyba coś byście zauważyli? A jak długo dojrzewają ASTy?

Posted

asher napisał(a):
Ej, no to już spory chłop z niego! Mnie się wydje, że jakby miał się zmieniać, to już chyba coś byście zauważyli? A jak długo dojrzewają ASTy?
podobno do 3 roku życia , ale takim przełomowym wiekiem jest podobno owe 18 miesięcy , a to już smark przekroczył :razz:no więc mam nadzieję ze taki już zostanie

Posted

Witamy , witamy :multi::multi::multi:
Dziś tylko chwilka bo czeka na mnie serniczek do roboty a na 13 biegnę do pracy :razz:.Foteczki wrzucę później :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Witamy , witamy :multi::multi::multi:
Dziś tylko chwilka bo czeka na mnie serniczek do roboty a na 13 biegnę do pracy :razz:.Foteczki wrzucę później :p

Witaj Alu! Ja też tylko na chwilkę bo robota czeka, zaraz nóżki będę robić! Ale wieczorkiem zajrzę foteczki pooglądać ;) Alllle pogoda!....niech ją! :angryy:

Posted

Witaj Alu :lol: :multi: :multi:
Ja juz pokroiłam 3 sałatki :lol: Czekaja mnie jeszcze ciasta :eviltong: No i czas sledzika przekąsic :cool3:
A więc wszystkim zycze owocnej swiatecznej krzątniny :cool3: :cool3:

Posted

Kurczak skacze już w koszyku
baran ostrzy rogi też,
przyniósł nawet mandarynkę
obudzony ze snu jeż.
Ala maluje pisanki,
przy okazji tłucze dzbanki,
a Co robi później Ala??
Ciągle krzyczy! Allejaja!

Alu wesołych Świąt :)