Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Ala

widze, ze zwolnienie i serwer busy zmusza Cie do zabaw w PS-sie :razz:

Alicjarydzewska napisał(a):

PIKA FOTOSIK jednak jest lepszy od Image ;)

a do czego to było? :niewiem:

Posted

cześć Ala :p

Fotosik lepszy... bo sie zalogować można... no i nad zdjeciami kontrolę masz.. możesz kasować itp... no i nieraz się zdarzy ze ktoś zdjęcie oceni :cool3:

Ozzulek ... a właściwie jego portreciki... SUUUPER :multi:

Posted

Cześć Aluś,

choroba ustaje?? Lepiej się czujesz? :razz: :razz:
Jak tam samopoczucie przed piatkiem?? O której planujecie być na wystawie?? Wreszcie się poznamy :multi:

a Ozzulek jak zawsze super :loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Nom z zabawka spi ;PP a wlaczasz mu swiatlo na noc ?? :P bo jak ja bylam mala to sie straaasznie balam ciemnoscii :P

hihih ja jak wychodzę z domu to zostawiam moim psom włączony tv :evil_lol: a wieczorem światło :lol:

Posted

Witam , busy serwer:angryy: pozbawił mnie resztki subtelności i przed kompem klęłam jak szewc:oops: no i poszłam sobie z domku na klachy do znajomej na 3 godzinki :cool1:
Na noc mam włączoną lampkę do kontaktu w łazience bo smyk ma tam miskę z wodą , a jak wychodzę do pracy to gra mu radio , a jak zwijam się z domku wieczorem to zostawiam światełko ;)

Posted

Witaj Alu

Ozzulek słodko poleguje na fotelu... oj, trzeba powiedzieć ze...... hihi ten fotel bardzo Ozziemu pasuje :cool3: Fajnie się kolorkami zgrywają :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
Witaj Alu

Ozzulek słodko poleguje na fotelu... oj, trzeba powiedzieć ze...... hihi ten fotel bardzo Ozziemu pasuje :cool3: Fajnie się kolorkami zgrywają :cool1:
;)Witaj Gosiu :p
Ozzyemu fotel nie tylko kolorkiem pasuje ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Ozzyemu fotel nie tylko kolorkiem pasuje ;)

Pewnie specjalnie wiebierany byl ze względu na Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ala:multi:

Posted

Moniś napisał(a):
Pewnie specjalnie wiebierany byl ze względu na Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ala:multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie , fotel wiekowy ale wszyscy lubią te foteliki bo sa wygodne i z wysuwanym podnóżkiem :cool1: