Basia&Safi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 woww :o swietnie :) super fotka :o sliczna mordzeczka :):):) Quote
diabelkowa Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Ozzulkowy Nosecek wymiata!! :iloveyou: Wymiata wymiata :DDD:loveu: :loveu: slicny nochal :D caluje w niego :** Quote
Patka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 jakbym Lilith widziała właśnie robi tak samo :evil_lol: Quote
Cimi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Taki duży Ozzy, a z zabawkami śpi :lol: :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 no to zapracowane te Wasze pociechy :lol: Quote
e.v.a Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 dziendoberek Alu :) buziak w Ozzulkowa morduchne:loveu: Quote
PIKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Czesc Ala widze, ze zwolnienie i serwer busy zmusza Cie do zabaw w PS-sie :razz: Alicjarydzewska napisał(a): PIKA FOTOSIK jednak jest lepszy od Image ;) a do czego to było? :niewiem: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 cześć Ala :p Fotosik lepszy... bo sie zalogować można... no i nad zdjeciami kontrolę masz.. możesz kasować itp... no i nieraz się zdarzy ze ktoś zdjęcie oceni :cool3: Ozzulek ... a właściwie jego portreciki... SUUUPER :multi: Quote
Teklunia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dobry wieczor :multi: Wrocilam i nacieszam oczy slodkim Ozzulkiem :) Quote
diabelkowa Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Nom z zabawka spi ;PP a wlaczasz mu swiatlo na noc ?? :P bo jak ja bylam mala to sie straaasznie balam ciemnoscii :P Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cześć Aluś, choroba ustaje?? Lepiej się czujesz? :razz: :razz: Jak tam samopoczucie przed piatkiem?? O której planujecie być na wystawie?? Wreszcie się poznamy :multi: a Ozzulek jak zawsze super :loveu: Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 diabelkowa napisał(a):Nom z zabawka spi ;PP a wlaczasz mu swiatlo na noc ?? :P bo jak ja bylam mala to sie straaasznie balam ciemnoscii :P hihih ja jak wychodzę z domu to zostawiam moim psom włączony tv :evil_lol: a wieczorem światło :lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Witam , busy serwer:angryy: pozbawił mnie resztki subtelności i przed kompem klęłam jak szewc:oops: no i poszłam sobie z domku na klachy do znajomej na 3 godzinki :cool1: Na noc mam włączoną lampkę do kontaktu w łazience bo smyk ma tam miskę z wodą , a jak wychodzę do pracy to gra mu radio , a jak zwijam się z domku wieczorem to zostawiam światełko ;) Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witaj Alu Ozzulek słodko poleguje na fotelu... oj, trzeba powiedzieć ze...... hihi ten fotel bardzo Ozziemu pasuje :cool3: Fajnie się kolorkami zgrywają :cool1: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):Witaj Alu Ozzulek słodko poleguje na fotelu... oj, trzeba powiedzieć ze...... hihi ten fotel bardzo Ozziemu pasuje :cool3: Fajnie się kolorkami zgrywają :cool1:;)Witaj Gosiu :p Ozzyemu fotel nie tylko kolorkiem pasuje ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dzien dobry! :krolik: Ale Leniuch!! :loveu: I takie spojrzenie "czego chcesz?" :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzyemu fotel nie tylko kolorkiem pasuje ;) Pewnie specjalnie wiebierany byl ze względu na Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Ala:multi: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):Pewnie specjalnie wiebierany byl ze względu na Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Ala:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie , fotel wiekowy ale wszyscy lubią te foteliki bo sa wygodne i z wysuwanym podnóżkiem :cool1: Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): z wysuwanym podnóżkiem :cool1: Ozzy też sobie wysuwa? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 jak on niewinnie odpoczywa ;) :):):) pewnie cos kombinuje ihihih Quote
Recommended Posts