natija Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 no to ja powinnam sie wstydzic,robie foty przez tel. bo zawsze jest pod reka;)a w dodatku wrzucam na fb i sie zmniejszaja same,a potem leci na dogo:oops:no to chyba wcale nie powinnam wrzucac fot:oops: Quote
Alicja Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 [quote name='natija']no to ja powinnam sie wstydzic,robie foty przez tel. bo zawsze jest pod reka;)a w dodatku wrzucam na fb i sie zmniejszaja same,a potem leci na dogo:oops:no to chyba wcale nie powinnam wrzucac fot:oops:[/QUOTE] oj tam oj tam .... mi u innych podoba się każda fota , dla siebie jestem jednak z leksza wymagająca , aczkolwiek nie zawsze ;) Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ale żeby tak foty i to kalkulatorem :biggrina: Quote
Asiaczek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='natija']no to ja powinnam sie wstydzic,robie foty przez tel. bo zawsze jest pod reka;)a w dodatku wrzucam na fb i sie zmniejszaja same,a potem leci na dogo:oops:no to chyba wcale nie powinnam wrzucac fot:oops:[/QUOTE] Bo tak najwygodniej:) Alicja, alez ja tez kadruję a potem zmniejszam hurtowo. Nie opisuj procesu, tylko wstawiaj foteczki, czekamy:) pzdr. Quote
natija Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 no dogo sie zmienia,kiedys fotki lecialy jak popadnie,a teraz to juz wyzsza szkola jazdy ;)ja dalej jestem 6 lat wstecz ;) Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 i tam pozostań , bo to nowe to nic dobrego nie jest :diabloti: Quote
natija Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 jak nic dobrego,wszystkie sa takie piekne :)a moje wygladaja jak potforyyyyy:evil_lol: Quote
Gioco Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 :-o wciąż Ozzulka na fotkach brak? :placz: Quote
Luzia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Alicja'] jak się zbiorę w qpę ;) , muszę pozmniejszać[/QUOTE] czemu przeczytałam "jak zrobię qpę" :mdleje: czas wrócić do podstawówki i podstaw czytania ze zrozumieniem :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='Luzia']czemu przeczytałam "jak zrobię qpę" :mdleje: czas wrócić do podstawówki i podstaw czytania ze zrozumieniem :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='natija']ciekawa ,stara dogomania ;)[/QUOTE] nooooo ...stare dobre czasy ....hihihi........ co do fotek... ;-) mogliby wreszcie pozwolic na wieksze hihih Buziamy popoludniowo Alusiowa;-) Quote
natija Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 no jakby byly wieksze to moje rozmazance lepiej by bylo widac :multi: Quote
Alicja Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 dzisiaj o 17.05 umarł mój najukochańszy tatuś Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Alicja, bardzo mi przykro. Bardzo współczuję. Quote
Katerinas Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 jeza... Alicja... Wchodzę na DGM już raz na ruski rok... A tu czytam od razu takie informacje :( Tak bardzo mi przykro :( :( .... Bardzo współczuję... :( Quote
Kaaasia Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bardzo współczuję :-( Trzymaj się :glaszcze: Quote
Vectra Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 nie wiem co powiedzieć :( bardzo mi przykro , trzymajcie się [`] Quote
maciaszek Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Alu, tak mi przykro... :( Trzymaj się :glaszcze: [i] Quote
Alicja Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 [quote name='Ania!']Alicja, bardzo mi przykro. Bardzo współczuję.[/QUOTE] [quote name='Katerinas']jeza... Alicja... Wchodzę na DGM już raz na ruski rok... A tu czytam od razu takie informacje :( Tak bardzo mi przykro :( :( .... Bardzo współczuję... :([/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Bardzo współczuję :-( Trzymaj się :glaszcze:[/QUOTE] [quote name='Vectra']nie wiem co powiedzieć :( bardzo mi przykro , trzymajcie się [`][/QUOTE] [quote name='maciaszek']Alu, tak mi przykro... :( Trzymaj się :glaszcze: [i][/QUOTE] dziękuję Wam dziś jeszcze się trzymam , nie wiem co będzie dalej Quote
maciaszek Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Tak by się chciało rzec, że będzie dobrze... Ale przecież nie będzie. Będzie inaczej. Pewnie długo będzie ciężko, potem z czasem trochę lżej, ale nigdy już tak samo... Mam nadzieję, że dacie radę. Myślę o Was ciepło! Quote
zuzolandia Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 .....................Alusiu tak mi przykro.................... Trzymaj sie choc wiem ze to jest ogromnie trudne i nie ma slow pocieszenia tak naprawde ..... Ale myslami jestem z Tobá i przesylam cieplutkie caluski........... [*] Quote
Asiaczek Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Alu, wiem, jak boli strata najbliższego Człowieka - Taty... Dla Taty ["]... pzdr. Quote
Zahra as-Sahra Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ala, ściskam Cię mocno. Myślami jestem z Tobą. Quote
Recommended Posts