Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to ja powinnam sie wstydzic,robie foty przez tel. bo zawsze jest pod reka;)a w dodatku wrzucam na fb i sie zmniejszaja same,a potem leci na dogo:oops:no to chyba wcale nie powinnam wrzucac fot:oops:

Posted

[quote name='natija']no to ja powinnam sie wstydzic,robie foty przez tel. bo zawsze jest pod reka;)a w dodatku wrzucam na fb i sie zmniejszaja same,a potem leci na dogo:oops:no to chyba wcale nie powinnam wrzucac fot:oops:[/QUOTE]

oj tam oj tam .... mi u innych podoba się każda fota , dla siebie jestem jednak z leksza wymagająca , aczkolwiek nie zawsze ;)

Posted

[quote name='natija']no to ja powinnam sie wstydzic,robie foty przez tel. bo zawsze jest pod reka;)a w dodatku wrzucam na fb i sie zmniejszaja same,a potem leci na dogo:oops:no to chyba wcale nie powinnam wrzucac fot:oops:[/QUOTE]
Bo tak najwygodniej:)

Alicja, alez ja tez kadruję a potem zmniejszam hurtowo. Nie opisuj procesu, tylko wstawiaj foteczki, czekamy:)

pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']
jak się zbiorę w qpę ;) , muszę pozmniejszać[/QUOTE]

czemu przeczytałam "jak zrobię qpę" :mdleje: czas wrócić do podstawówki i podstaw czytania ze zrozumieniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']czemu przeczytałam "jak zrobię qpę" :mdleje: czas wrócić do podstawówki i podstaw czytania ze zrozumieniem :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt:

Posted

[quote name='natija']ciekawa ,stara dogomania ;)[/QUOTE]

nooooo ...stare dobre czasy ....hihihi........

co do fotek... ;-) mogliby wreszcie pozwolic na wieksze hihih

Buziamy popoludniowo Alusiowa;-)

Posted

[quote name='Ania!']Alicja, bardzo mi przykro. Bardzo współczuję.[/QUOTE]

[quote name='Katerinas']jeza... Alicja... Wchodzę na DGM już raz na ruski rok... A tu czytam od razu takie informacje :(
Tak bardzo mi przykro :( :( .... Bardzo współczuję... :([/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Bardzo współczuję :-(
Trzymaj się :glaszcze:[/QUOTE]

[quote name='Vectra']nie wiem co powiedzieć :( bardzo mi przykro , trzymajcie się [`][/QUOTE]

[quote name='maciaszek']Alu, tak mi przykro... :(
Trzymaj się :glaszcze:

[i][/QUOTE]
dziękuję Wam
dziś jeszcze się trzymam , nie wiem co będzie dalej

Posted

Tak by się chciało rzec, że będzie dobrze... Ale przecież nie będzie. Będzie inaczej. Pewnie długo będzie ciężko, potem z czasem trochę lżej, ale nigdy już tak samo... Mam nadzieję, że dacie radę. Myślę o Was ciepło!

Posted

.....................Alusiu tak mi przykro....................

Trzymaj sie choc wiem ze to jest ogromnie trudne i nie ma slow pocieszenia tak naprawde .....
Ale myslami jestem z Tobá i przesylam cieplutkie caluski...........

[*]