J_ulia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [B]Wydarzenie na fejsie Tiguni zrobione przez Isadore7: [URL="https://www.facebook.com/event.php?eid=237369309642626"]https://www.facebook.com/...237369309642626[/URL][/B] Quote
Alicja Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Gioco']Ozzulku :kciuki: Ala :calus:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]:oops: cykor ze mnie ...wiem Wiecie co jest najgorsze .....Ozzy jutro nie może dostać jeść :shock: Chyba na znak solidarności z Niuniem , cała rodzina ma post :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Czuję, że się uda i będzie ok;-):thumbs: Quote
sabinka40 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]zadzwonię jutro do Ciebie [/B][/COLOR][/QUOTE] Ok, pogadamy:loveu: A z tym jedzeniem to u nas bywało podobnie:roll:, jak psina miała dietę, lub nie mogła jeść, to ja też nie jadłam, bo mi jej żal było, a reszta rodziny po kątach sie z jedzeniem chowała:eviltong:. Jestem z Wami:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Bądź dzielny Ozzulcu! Trzymam mocno kciuki.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 [quote name='Doginka']Czuję, że się uda i będzie ok;-):thumbs:[/QUOTE] [quote name='sabinka40']Ok, pogadamy:loveu: A z tym jedzeniem to u nas bywało podobnie:roll:, jak psina miała dietę, lub nie mogła jeść, to ja też nie jadłam, bo mi jej żal było, a reszta rodziny po kątach sie z jedzeniem chowała:eviltong:. Jestem z Wami:loveu:[/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Bądź dzielny Ozzulcu! Trzymam mocno kciuki.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='katik']Jak tam Ozzy?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]Jeszcze trzymajcie , o 17 jedziemy , zabieg zaplanowany 17.40 ......mam nerwa[/B][/COLOR][/FONT]:nerwy:[FONT=Arial][COLOR=navy][B]...a Ozzy nieszczęśliwy bo głodny :([/B][/COLOR][/FONT] Quote
katik Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ozzy głodny, ale nieświadomy co go czeka. Przynajmniej się nie stresuje. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Jest 18.08 (na moim kompie), więc juz chyba narkoze podali... Zaciskam! pzdr. Quote
Alicja Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 [COLOR=navy][B]:calus: Dziękujemy za :kciuki: My już w domku , odebraliśmy Ozzulka o 19.00 już wybudzonego , ale jeszcze szedł pijanym krokiem . W niedzielę jeszcze zastrzyk , za 2 tygodnie kontrola , no i abażur do kompletu :roll: Teraz śpi pod biurkiem , jutro cyknę mu fotkę . Uszeczko będzie miał jak Miś Uszatek :) W poczekalni spotkaliśmy taką sliczną Mufinkę ze schroniska w Jastrzębiu [/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214139-Miks-sznupka-po-wypadku.-Ratujemy.-Pomoc-potrzebna[/URL]. Quote
ice_t Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 super że Ozzulec juz w domku, niech odpoczywa :) Quote
Gioco Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] My już w domku [/B][/COLOR][/QUOTE] :multi::multi::multi: Quote
beam6 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ufff, najgorsze za Wami :) Zdrowiej szybko Ozzulasty :buzi: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Ozzy szybko dochodź do siebie! :)[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 [quote name='ice_t']super że Ozzulec juz w domku, niech odpoczywa :)[/QUOTE] [quote name='Gioco']:multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='beam6']Ufff, najgorsze za Wami :) Zdrowiej szybko Ozzulasty :buzi:[/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Ozzy szybko dochodź do siebie! :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ozzulec teraz już śpi , ale był już nawet siq przed snem i zjadł troszkę chrupeczek bo był głodny bardzo . Nie wiem jak upilnuję by nie trzepał łepetynką .... Dałam mu od Was Buziaczka Quote
tatankas Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Bardzo się cieszę,że wszystko ok.Ode mnie też buziaczka w uszko,by lepiej się goiło ;) Quote
Alicja Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='tatankas']Bardzo się cieszę,że wszystko ok.Ode mnie też buziaczka w uszko,by lepiej się goiło ;)[/QUOTE] :calus: [quote name='Gioco']Jak rekonwalescent?[/QUOTE] [COLOR=navy][B]w miarę oki , dziś tylko wariat raz chciał się podrapać ...ale wydałam z siebie mój anielski głos i popadali wszyscy : TZ , Qba i pies :lol: Podejrzewam iż podczas zabiegu powiekszono Ozzyemu żołądek :diabloti: dostaje tyle samo koryta co zawsze a wiecznie jest głodny .... wylizuje michę do czysta ... :hmmmm: chyba że idzie zima :shock: Natomiast mnie jakaś mała zaraza zaraziła i chyrlam jak stary tuberok , z nosa leci , oczy przekrwione jak wampir ...i na bank to jakieś moje znaczy z mojej grupy wampirzątko mnie zaraziło bo salowa moja w tym samym stnie co ja ....a dzieci na 25 zapisanych 24 obecne ....a ja głosu wydobyć nie mogę :diabloti: stukam zatem tamburynem o blat stołu i krzyczę szeptem :lol:[/B][/COLOR] Quote
Gioco Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Alicja']:calus: [COLOR=navy][B]w miarę oki , dziś tylko wariat raz chciał się podrapać ...ale wydałam z siebie mój anielski głos i popadali wszyscy : TZ , Qba i pies :lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Jak mniemam już żaden nie miał ochoty na drapanie :diabloti: [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Podejrzewam iż podczas zabiegu powiekszono Ozzyemu żołądek :diabloti: dostaje tyle samo koryta co zawsze a wiecznie jest głodny .... wylizuje michę do czysta ... :hmmmm: chyba że idzie zima :shock:[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=navy][COLOR=black]Zima. Dionizy też się futruje i wewnętrznie i zewnętrznie :mad: Dobrze, że mam wyrobnika do ściągania futra z dywanu :evil_lol:[/COLOR] [/COLOR][quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Natomiast mnie jakaś mała zaraza zaraziła i chyrlam jak stary tuberok , z nosa leci , oczy przekrwione jak wampir ...i na bank to jakieś moje znaczy z mojej grupy wampirzątko mnie zaraziło bo salowa moja w tym samym stnie co ja ....a dzieci na 25 zapisanych 24 obecne ....[/B][/COLOR][/QUOTE] Skoro jednej sztuki brak to chyba już wiesz kto jest winien ;-) Smerfa tydzień temu cosik podłapała ale jak gwałtownie ją napadło, tak samo odpuściło :-) [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]a ja głosu wydobyć nie mogę :diabloti: stukam zatem tamburynem o blat stołu i krzyczę szeptem :lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Na chłopaków, chętnych do drapania też? Znaczy o ten anielski głosik zapytowywuję ;-) Quote
fioneczka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Alunia spama Ci zostawię ... nie zabijaj zgłosiła się do mnie Pani ze Zgorzelca ... szuka PRZYJACIELA dla rodziny w domu dzieci 11 i 13 lat kot terrorysta chciałaby adoptować sterylizowaną suczkę w typie colli lub setera (do 2 - 3 lat) ... lub innego "podobnego" kudłacza dom do sprawdzenia (wizytę zrobię) chodzi o sunię urodą przypominającą w/w rasy ale może być słodkim kudłaczem który ma np uśmiech setera gdyby coś proszę o info na PW Quote
Alicja Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [COLOR=navy][B]Gioco :) tak to o ten mój Anielski :diabloti: głosik chodzi ...ten po którym odechciało się menom drapania :lol: Fioneczka :) oki doki A może któsik zagłosowałby na fotę nr 15 :grins:[/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjnaEDYCJA-bezp%C5%82atne-g%C5%82osowanie-do-18.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29/page5#post17620623[/url] Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wyczochraj biedaka ode mnie, taka krzywda mu się stała ;) A do tego jeszcze podrapać mu się nie dają i żarcie liczą :shake: Co to za życie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko poszło dobrze, zuch chłopak :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Wyczochraj biedaka ode mnie, taka krzywda mu się stała ;) A do tego jeszcze podrapać mu się nie dają i żarcie liczą :shake: Co to za życie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko poszło dobrze, zuch chłopak :multi:[/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B]urwis wyczochrany ( dokładnie ;) bo się sypie już jesiennie :lol:)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts