Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Wydarzenie na fejsie Tiguni zrobione przez Isadore7:
[URL="https://www.facebook.com/event.php?eid=237369309642626"]https://www.facebook.com/...237369309642626[/URL][/B]

Posted

[quote name='Gioco']Ozzulku :kciuki:
Ala :calus:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]:oops: cykor ze mnie ...wiem

Wiecie co jest najgorsze .....Ozzy jutro nie może dostać jeść :shock:
Chyba na znak solidarności z Niuniem , cała rodzina ma post :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]zadzwonię jutro do Ciebie [/B][/COLOR][/QUOTE]

Ok, pogadamy:loveu:
A z tym jedzeniem to u nas bywało podobnie:roll:, jak psina miała dietę, lub nie mogła jeść, to ja też nie jadłam, bo mi jej żal było, a reszta rodziny po kątach sie z jedzeniem chowała:eviltong:. Jestem z Wami:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Czuję, że się uda i będzie ok;-):thumbs:[/QUOTE]

[quote name='sabinka40']Ok, pogadamy:loveu:
A z tym jedzeniem to u nas bywało podobnie:roll:, jak psina miała dietę, lub nie mogła jeść, to ja też nie jadłam, bo mi jej żal było, a reszta rodziny po kątach sie z jedzeniem chowała:eviltong:. Jestem z Wami:loveu:[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Bądź dzielny Ozzulcu! Trzymam mocno kciuki.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='katik']Jak tam Ozzy?[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]Jeszcze trzymajcie , o 17 jedziemy , zabieg zaplanowany 17.40 ......mam nerwa[/B][/COLOR][/FONT]:nerwy:[FONT=Arial][COLOR=navy][B]...a Ozzy nieszczęśliwy bo głodny :([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=navy][B]:calus: Dziękujemy za :kciuki:
My już w domku , odebraliśmy Ozzulka o 19.00 już wybudzonego , ale jeszcze szedł pijanym krokiem .
W niedzielę jeszcze zastrzyk , za 2 tygodnie kontrola , no i abażur do kompletu :roll:
Teraz śpi pod biurkiem , jutro cyknę mu fotkę . Uszeczko będzie miał jak Miś Uszatek :)

W poczekalni spotkaliśmy taką sliczną Mufinkę ze schroniska w Jastrzębiu [/B][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/214139-Miks-sznupka-po-wypadku.-Ratujemy.-Pomoc-potrzebna[/URL].

Posted

[quote name='ice_t']super że Ozzulec juz w domku, niech odpoczywa :)[/QUOTE]

[quote name='Gioco']:multi::multi::multi:[/QUOTE]

[quote name='beam6']Ufff, najgorsze za Wami :)

Zdrowiej szybko Ozzulasty :buzi:[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Ozzy szybko dochodź do siebie! :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Ozzulec teraz już śpi , ale był już nawet siq przed snem i zjadł troszkę chrupeczek bo był głodny bardzo . Nie wiem jak upilnuję by nie trzepał łepetynką ....

Dałam mu od Was Buziaczka

Posted

[quote name='tatankas']Bardzo się cieszę,że wszystko ok.Ode mnie też buziaczka w uszko,by lepiej się goiło ;)[/QUOTE]

:calus:

[quote name='Gioco']Jak rekonwalescent?[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]w miarę oki , dziś tylko wariat raz chciał się podrapać ...ale wydałam z siebie mój anielski głos i popadali wszyscy : TZ , Qba i pies :lol:
Podejrzewam iż podczas zabiegu powiekszono Ozzyemu żołądek :diabloti: dostaje tyle samo koryta co zawsze a wiecznie jest głodny .... wylizuje michę do czysta ... :hmmmm: chyba że idzie zima :shock:

Natomiast mnie jakaś mała zaraza zaraziła i chyrlam jak stary tuberok , z nosa leci , oczy przekrwione jak wampir ...i na bank to jakieś moje znaczy z mojej grupy wampirzątko mnie zaraziło bo salowa moja w tym samym stnie co ja ....a dzieci na 25 zapisanych 24 obecne ....a ja głosu wydobyć nie mogę :diabloti: stukam zatem tamburynem o blat stołu i krzyczę szeptem :lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']:calus:

[COLOR=navy][B]w miarę oki , dziś tylko wariat raz chciał się podrapać ...ale wydałam z siebie mój anielski głos i popadali wszyscy : TZ , Qba i pies :lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Jak mniemam już żaden nie miał ochoty na drapanie :diabloti:
[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Podejrzewam iż podczas zabiegu powiekszono Ozzyemu żołądek :diabloti: dostaje tyle samo koryta co zawsze a wiecznie jest głodny .... wylizuje michę do czysta ... :hmmmm: chyba że idzie zima :shock:[/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=navy][COLOR=black]Zima. Dionizy też się futruje i wewnętrznie i zewnętrznie :mad: Dobrze, że mam wyrobnika do ściągania futra z dywanu :evil_lol:[/COLOR]
[/COLOR][quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Natomiast mnie jakaś mała zaraza zaraziła i chyrlam jak stary tuberok , z nosa leci , oczy przekrwione jak wampir ...i na bank to jakieś moje znaczy z mojej grupy wampirzątko mnie zaraziło bo salowa moja w tym samym stnie co ja ....a dzieci na 25 zapisanych 24 obecne ....[/B][/COLOR][/QUOTE]
Skoro jednej sztuki brak to chyba już wiesz kto jest winien ;-)
Smerfa tydzień temu cosik podłapała ale jak gwałtownie ją napadło, tak samo odpuściło :-)
[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]a ja głosu wydobyć nie mogę :diabloti: stukam zatem tamburynem o blat stołu i krzyczę szeptem :lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Na chłopaków, chętnych do drapania też? Znaczy o ten anielski głosik zapytowywuję ;-)

Posted

Alunia spama Ci zostawię ... nie zabijaj

zgłosiła się do mnie Pani ze Zgorzelca ... szuka PRZYJACIELA dla rodziny
w domu dzieci 11 i 13 lat
kot terrorysta

chciałaby adoptować sterylizowaną suczkę w typie colli lub setera (do 2 - 3 lat) ... lub innego "podobnego" kudłacza
dom do sprawdzenia (wizytę zrobię)

chodzi o sunię urodą przypominającą w/w rasy ale może być słodkim kudłaczem który ma np uśmiech setera

gdyby coś proszę o info na PW

Posted

[COLOR=navy][B]Gioco :) tak to o ten mój Anielski :diabloti: głosik chodzi ...ten po którym odechciało się menom drapania :lol:

Fioneczka :) oki doki

A może któsik zagłosowałby na fotę nr 15 :grins:[/B][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjnaEDYCJA-bezp%C5%82atne-g%C5%82osowanie-do-18.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29/page5#post17620623[/url]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wyczochraj biedaka ode mnie, taka krzywda mu się stała ;) A do tego jeszcze podrapać mu się nie dają i żarcie liczą :shake: Co to za życie :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko poszło dobrze, zuch chłopak :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Wyczochraj biedaka ode mnie, taka krzywda mu się stała ;) A do tego jeszcze podrapać mu się nie dają i żarcie liczą :shake: Co to za życie :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko poszło dobrze, zuch chłopak :multi:[/FONT][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]urwis wyczochrany ( dokładnie ;) bo się sypie już jesiennie :lol:)[/B][/COLOR]