Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kacha_wawa']Alu moja Córcia ma mnie gdzieś i już tydzień po terminie się bujamy ;)
Jak dobrowolnie nie wyjdzie to w czwartek mam się stawić na wywołanie :roll:

no masz Ci los , to Ci się uparty egzemplarz dziecięcy trafił ... może jednak Mała zdecyduje się jeszcze dołączyć do Nas na Cito ;) ...dziś ma urodzinki Mój Kuba a jutro Grosia , ciekawe kiedy Twoja Córuś się wpasuje :)

[quote name='Doginka']Alu, w Uwadze ma być ksiądz Natanek:lol:;-)

oj oj ....czyli jeżeli w Twoim TV pokazuje się ksiądz Natanek to wiedz że Coś się dzieje :roflt:

Posted

[quote name='Vectra']czy to Ty masz menopauzę ? bo gdzieś na dogo wyczytałam :diabloti:

wiesz ... każdego to kiedyś czeka , a jak ktoś niedouczony to i próbuje zaszpanować terminami medycznymi o których bladego pojęcia nie ma :evil_lol: ...ale nie przejmuj się ja mam menopauzę ty jesteś rozmnażaczka i wredny mod więc uzupełniamy się nawzajem :grins: a jak ktoś ma komplexy i czuje się niedowartościowany we własnym domu to peszek :grins: jego małpy jego cyrk :lol:

[quote name='fioneczka']heh może nawet ze dwie bo od przybytku głowa nie boli :megagrin:

trzy , bo i Grażynka też została zakwalifikowana do tego zdarzenia :lol:

Posted

[quote name='tatankas']Ale elegant,no i mój imiennik ;) więc Na pewno będzie mądrym chłopakiem ;):D

to ty masz na imię Adrianna ??
Moja siostra chciała koniecznie dać córce na imię Adrianna , Adusia ...ale ze ich znajoma wyprzedziła ją o kilka dni i to imię dała to małej niestety trafiło się Agnieszka :roll: aby móc zdrabniać Agusia ...i My i moi rodzice byliśmy załamani tym wyborem , bo z tym imieniem mamy nieprzyjemne wspomnienia ... no ale cóż dała i Aga cierpi już od 13 lat i imienia swojego nie lubi , więc wołamy ją Jagódka :) .Aż szkoda że zaraz po urodzeniu siostra nie wpadła na ten pomysł i jej Jagoda nie dała na imię .

Posted

drzalka napisał(a):
Hej Hej
Ciesze się że wszystko jest okej :D
Ty nie mów że Sabinka miligramowa dziewuszka, tylko Ozzulkowi tego i owego wcale nie brakuje :P

Bo my z Alą uważamy,że duże jest piękne.
tatankas napisał(a):
Ale elegant,no i mój imiennik ;) więc Na pewno będzie mądrym chłopakiem ;):D

dziękuję i jeszcze oby odziedziczył po babci miłość do zwierząt a szczególnie psów.Moja wnusia to chciała sie w przedszkolu pochwalić i zawsze mówiła ,że babcia ma psa rasy pit bull -amstaff.

fioneczka napisał(a):
Młodszy też Adrian ... znaczy Adi ;)
miała być córa Olka ... szczęście że jest Adi :evil_lol:

Olka ... Olunia wołałam na Fionusię ... Niunia wiedziała że to do niej :p

a na drugie ma po dziadziu Adam.

Posted

[quote name='Alicja']to ty masz na imię Adrianna ??
Moja siostra chciała koniecznie dać córce na imię Adrianna , Adusia ...ale ze ich znajoma wyprzedziła ją o kilka dni i to imię dała to małej niestety trafiło się Agnieszka :roll: aby móc zdrabniać Agusia ...i My i moi rodzice byliśmy załamani tym wyborem , bo z tym imieniem mamy nieprzyjemne wspomnienia ... no ale cóż dała i Aga cierpi już od 13 lat i imienia swojego nie lubi , więc wołamy ją Jagódka :) .Aż szkoda że zaraz po urodzeniu siostra nie wpadła na ten pomysł i jej Jagoda nie dała na imię .

No Adrianna,a co lepsze z wiadomości to mam siostrę bliźniaczkę Agnieszkę :D:D:D Ja tam swoje imię lubię,bo nie jest takie częste,a wołają na mnie najczęściej po prostu Ada-to nie wypada,ale ja zawsze twierdzę,że mi to wszystko wypada:diabloti:

Posted

[quote name='drzalka']Hej Hej
Ciesze się że wszystko jest okej :D
Ty nie mów że Sabinka miligramowa dziewuszka, tylko Ozzulkowi tego i owego wcale nie brakuje :P

oj tam oj tam ...nie znasz się :grins:
a duże jest piękne :loveu:
:lol:

[quote name='baster i lusi']Bo my z Alą uważamy,że duże jest piękne.

oj tak , dokładnie :)

dziękuję i jeszcze oby odziedziczył po babci miłość do zwierząt a szczególnie psów.Moja wnusia to chciała sie w przedszkolu pochwalić i zawsze mówiła ,że babcia ma psa rasy pit bull -amstaff.

Mój Kuba po moich rodzicach i po nas odziedziczył podejście do świata Braci Mniejszych ..

[quote name='fioneczka']Młodszy też Adrian ... znaczy Adi ;)
miała być córa Olka ... szczęście że jest Adi :evil_lol:

Olka ... Olunia wołałam na Fionusię ... Niunia wiedziała że to do niej :p

bo One zawsze wiedzą ;)

Posted

[quote name='tatankas']No Adrianna,a co lepsze z wiadomości to mam siostrę bliźniaczkę Agnieszkę :D:D:D Ja tam swoje imię lubię,bo nie jest takie częste,a wołają na mnie najczęściej po prostu Ada-to nie wypada,ale ja zawsze twierdzę,że mi to wszystko wypada:diabloti:

:lol: i siostra z imienia zadowolona ?? bo mówię ci nasza Aga jak już zaczęła się interesować nazewnictwem ludzi ;) to stwierdziła że ma GŁUPIE imię :lol: i nazwała się Jagódką :lol: i tak zostało
Przez przeszło 20 lat pracy w przedszkolu miałam tylko jedną Adę ...o ..i nawet 1 fajną Agnieszkę wsród wielu .

Posted

[quote name='Tengusia']ciocia jak tam pierozki z grzybkami czy tez rogaliki (juz nie pamietam :hmmmm: )

jeszcze nic nie robiłam , siedze zakopana w papierzyska i końca nie widzę :( ...na dodatek mama jutro ma koronografię:shake:..... i dziś to już wogole nie powinnam niczego już robić bo co chwilkę coś spieprzę :oops: a miałam dziennik wypisać żeby już było na bieżąco ....bo teraz arkusze obserwacji , diagnozy , plany pracy z dzieckiem z PP i doba będzie za krótka , ale jak będę robić to na bank dam znaka :)

Posted

[quote name='Alicja']:lol: i siostra z imienia zadowolona ?? bo mówię ci nasza Aga jak już zaczęła się interesować nazewnictwem ludzi ;) to stwierdziła że ma GŁUPIE imię :lol: i nazwała się Jagódką :lol: i tak zostało
Przez przeszło 20 lat pracy w przedszkolu miałam tylko jedną Adę .

A jakoś nie narzekała na imię,choć synkowi dała nietypowe-Roland ;)
Zresztą druga siostra ma Kordiana
Moje córy zaś :Karina,Eliza i Amelia,z ostatnią mi nie wyszło-chciałam nietypowe,a się okazało,że teraz Amelii jak po deszczu grzybków :)

Posted

tatankas napisał(a):
A jakoś nie narzekała na imię,choć synkowi dała nietypowe-Roland ;)
Zresztą druga siostra ma Kordiana
Moje córy zaś :Karina,Eliza i Amelia,z ostatnią mi nie wyszło-chciałam nietypowe,a się okazało,że teraz Amelii jak po deszczu grzybków :)

namnożyły się Amelki to prawda ... nawet mam takowa panienkę w grupie
Ja jestem zadowolona ze swego imienia , siostra również (Ewa) mama wzięła to ekonomicznie ...wołała Ala , Ewa ...krótko i na temat :lol:

Co do lubienie i nielubienia imion ...często tak jest że jakaś sytuacja w życiu potrafi fajne imię kojarzyć z czymś niefajnym ;)

Posted

:razz: A ja bede ciocia jak dobrze pojdzie 10 pazdziernika. Moj brat bedzie miec synka i tez jest dylemat z imieniem czy Jan czy Oskar :evil_lol: poł rodziny za Jasiem poł za Oskarem.

Ale z moim włochatym synusiem Neonkiem bo tylko włochate dzieci posiadam:evil_lol: to tez było ale co do imienia :lol: czemu nie NERO tylko Neo babcia matrixa nie ogladała :cool3::cool3:

Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
:razz: A ja bede ciocia jak dobrze pojdzie 10 pazdziernika. Moj brat bedzie miec synka i tez jest dylemat z imieniem czy Jan czy Oskar :evil_lol: poł rodziny za Jasiem poł za Oskarem.

Ale z moim włochatym synusiem Neonkiem bo tylko włochate dzieci posiadam:evil_lol: to tez było ale co do imienia :lol: czemu nie NERO tylko Neo babcia matrixa nie ogladała :cool3::cool3:

Jaśka znam 1 ( synuś od Dbsst) ogień :lol:
Oskara w zasadzie też 1 ...spokojniejszy typ

Posted

[quote name='Alicja']
jeszcze nic nie robiłam , siedze zakopana w papierzyska i końca nie widzę :( ...na dodatek mama jutro ma koronografię:shake:..... i dziś to już wogole nie powinnam niczego już robić bo co chwilkę coś spieprzę :oops: a miałam dziennik wypisać żeby już było na bieżąco ....bo teraz arkusze obserwacji , diagnozy , plany pracy z dzieckiem z PP i doba będzie za krótka , ale jak będę robić to na bank dam znaka :)

no dopsz ... poczekam wiec cierpliwie ;)