Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']Będę trzymać :-) I będzie dobrze :-)

no to teraz na mus muszą Ci naprawić tą drugą rękę bo kiepsko będzie ze zrobieniem czegokolwiek jak jedna nieczynna a druga zakciukowana ;)

Posted

[quote name='Alicja']no to teraz na mus muszą Ci naprawić tą drugą rękę bo kiepsko będzie ze zrobieniem czegokolwiek jak jedna nieczynna a druga zakciukowana ;)
Spoko. Kciuki w obu rękach mogę zaciskać ;-)

Posted

[FONT=Arial]pierwsza kwietniowa niedziela
3.04.2011
[/FONT]

[FONT=Arial]Z racji tego , ze nie mogłam pojechać na Marsz (NIE)Milczenia do Katowic
pojechaliśmy z Ozzym do lasku , zobaczyć czy jeszcze szumi , czy płynie jeszcze Żółta Rzeczka
[/FONT]

[FONT=Arial]Jest lasek...[/FONT]

[FONT=Arial]tu były na bank jurki ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]drzewka wycięte tam gdzie było tak ładnie :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]Ozzy nie dowierzał ...:shake:[/FONT]

[FONT=Arial]chodźcie już stąd....[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Spotkaliśmy jeszcze mieszkańców lasu .....ta księżniczka bardzo się spodobała Ozzyemu :evil_lol:... w ostatnim momencie złapał go TZ ...już dawał jej buzi :oops::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]były też motylki [/FONT]

[FONT=Arial]i dzięcioły [/FONT]:roll:

Posted

[FONT=Georgia]Jakie tam rozmnażajcie się :)
Przecież to mama żabka niesie na barana dziecko żabkę :evil_lol:

Widzę że też w niedziele mieliście śliczną pogodę :cool3:
a ja akurat w pracy musiałam siedzieć...miałam nadzieję że dziś będzie powtórka z rozrywki ale niestety deszcz i beznadzieja :mad:
[/FONT]

Posted

Ostatnio też ropuszyska obserwowałam, fotografowałam ale po tym jak Shina w szale zabawy jedną chwyciła z piachem czy patykiem znielubiłam te stworzenia :shake:. Ileż ja się najadłam strachu o to czy mi się pies nie udusi to moje, nigdy więcej i nikomu nie życzę :shake:.

A Ozzy taki jakiś chudszy się zrobił :cool3:

Posted

se obejrzałam :p

i chcę powiedzieć :roll: że ta fota mi się libi :p
o ta http://global.images8.fotosik.pl/1618/f0f7c06b3f8a4c53.jpg samotny wędrowiec

http://global.images8.fotosik.pl/1618/9a1296b21d7ca5b5.jpg
patrząc na tę fotkę przypomniało mi się jak Młodszy mając chyba z 5 lat dorwał na ławce dwie biedronki, oczywiście jedna na drugiej
i zapytał
"mamo so robiom te biedlonki"
na co w locie błyskawicy padła moja odpowiedź :diabloti:
"mamusia niesie synka na barana bo byli na długim spacerze i nóżki go bolą" :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Jakie tam rozmnażajcie się :)
Przecież to mama żabka niesie na barana dziecko żabkę :evil_lol:

[FONT=Arial]oczywicie , ze oczywiscie ;)[/FONT]

Widzę że też w niedziele mieliście śliczną pogodę :cool3:
a ja akurat w pracy musiałam siedzieć...miałam nadzieję że dziś będzie powtórka z rozrywki ale niestety deszcz i beznadzieja :mad:
[/FONT]

[FONT=Arial]u nas rano bylo pieknie , ok 16 zaczelo kropic:mad:[/FONT]

[quote name='*Monia*']Ostatnio też ropuszyska obserwowałam, fotografowałam ale po tym jak Shina w szale zabawy jedną chwyciła z piachem czy patykiem znielubiłam te stworzenia :shake:. Ileż ja się najadłam strachu o to czy mi się pies nie udusi to moje, nigdy więcej i nikomu nie życzę :shake:.

A Ozzy taki jakiś chudszy się zrobił :cool3:

[FONT=Arial]chlopak zrzucil nadwyzke wagi , no moze nie calkiem ale juz sporo :p[/FONT]

[quote name='fioneczka']se obejrzałam :p

i chcę powiedzieć :roll: że ta fota mi się libi :p
o ta http://global.images8.fotosik.pl/1618/f0f7c06b3f8a4c53.jpg samotny wędrowiec

http://global.images8.fotosik.pl/1618/9a1296b21d7ca5b5.jpg
patrząc na tę fotkę przypomniało mi się jak Młodszy mając chyba z 5 lat dorwał na ławce dwie biedronki, oczywiście jedna na drugiej
i zapytał
"mamo so robiom te biedlonki"
na co w locie błyskawicy padła moja odpowiedź :diabloti:
"mamusia niesie synka na barana bo byli na długim spacerze i nóżki go bolą" :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

TADAM!!!!

słyszałam że tu SEX i paaaaatrzaj jak szybko jestem..... buuuhahahha

uważajta dziołszki na te ropuszyska- któreś walą takim jadem..... Nasz Klocuś wąchnął taką i całe pyszczysko miał poparzone i spuchnięte, wyglądał jak szrpei :P i mało się nie udusił :shake:

KTO WYCIĄŁ LASEK???? i kto ukradł żółtą rzeczke ???? :placz::placz:

a te żaby to nie sex .... to ja i Grosia przyczepiona do mnie jak ta mała :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]drzewka wycięte tam gdzie było tak ładnie :shake:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Popsuli Wam lasek :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Arial]chlopak zrzucil nadwyzke wagi , no moze nie calkiem ale juz sporo [/FONT]:-P

[FONT=Comic Sans MS]Moja też rzuca ale jakoś bez większego entuzjazmu :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

jakie piękne fotaski! :)

bardzo mi się podoba Ozzy na drodze... uwielbiam takie fotki z motywem drogi znikającej w oddali :)

no i strasznie mi szkoda rzeczki... mam nadzieję, że jednak teren zostanie jakoś sympatycznie ogarnięty i nadal będziecie tam biegać i robić fotki :)

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Popsuli Wam lasek :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]:-(no popsuli [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Moja też rzuca ale jakoś bez większego entuzjazmu :evil_lol: [/FONT]

[FONT=Arial]u nas też ciężko , ale jakoś idzie ;)[/FONT]

[quote name='Doginka']Co to są jurki?:hmmmm:

[FONT=Arial]Jeżyki :evil_lol:[/FONT]

[quote name='hankasanok']Dziekuję Ala!!!!!
[FONT=Arial]
nie ma za co
[/FONT]

[quote name='rufusowa']jakie piękne fotaski! :)

bardzo mi się podoba Ozzy na drodze... uwielbiam takie fotki z motywem drogi znikającej w oddali :)

no i strasznie mi szkoda rzeczki... mam nadzieję, że jednak teren zostanie jakoś sympatycznie ogarnięty i nadal będziecie tam biegać i robić fotki :)

[FONT=Arial]raczej nie ogarną :shake:....tam ma powstać kolejna :roll: droga ....nie wiem czy w Polsce nie potrafią wytyczać inaczej dróg aniżeli przez tereny leśne :hmmmm: ..niedaleko są nieużytki ...ale widać tam się nie opłaci :angryy:[/FONT]

[quote name='clockwork']TADAM!!!!

słyszałam że tu SEX i paaaaatrzaj jak szybko jestem..... buuuhahahha

[FONT=Arial]no jak SEX to jesteś :evil_lol:[/FONT]

uważajta dziołszki na te ropuszyska- któreś walą takim jadem..... Nasz Klocuś wąchnął taką i całe pyszczysko miał poparzone i spuchnięte, wyglądał jak szrpei :P i mało się nie udusił :shake:

[FONT=Arial]Ozzy już miał jedną łapą ropucha w ryju :angryy: tylko ze on miał chłopaka ...widać to panie ropuchowe są parzące ale stracha się najadłam :oops:[/FONT]

KTO WYCIĄŁ LASEK???? i kto ukradł żółtą rzeczke ???? :placz::placz:

:-([FONT=Arial]no mówie ci masakra tam jest teraz [/FONT]

a te żaby to nie sex .... to ja i Grosia przyczepiona do mnie jak ta mała :diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wsio psują żulle jednee....byle kasiore zbijac dla siebie reszta sie nie liczy ...a Ty jak chcesz sie jednego drzewa w ogródku pozbyc to pisma trz apisac pozowlenstwa oczekiwac i jeszcze z ato placić ...a niekoniecznie musza sie zgodzić ...wrrrrrrrrrrrrr

Buziam wiosennie ..Kofanaa.....

Posted

[quote name='Alicja']...raczej nie ogarną :shake:....tam ma powstać kolejna :roll: droga ....nie wiem czy w Polsce nie potrafią wytyczać inaczej dróg aniżeli przez tereny leśne :hmmmm: ..niedaleko są nieużytki ...ale widać tam się nie opłaci :angryy:...
Niestety, ludzie dla kasy zabiją nawet bliźniego:roll:Co tam kika ...set drzew:mad::-(
[quote name='zuzolandia']Wsio psują żulle jednee....byle kasiore zbijac dla siebie reszta sie nie liczy ...a Ty jak chcesz sie jednego drzewa w ogródku pozbyc to pisma trz apisac pozowlenstwa oczekiwac i jeszcze z ato placić ...a niekoniecznie musza sie zgodzić ...wrrrrrrrrrrrrr...
Święta racja:sad: