Gioco Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://images8.fotosik.pl/1618/f0f7c06b3f8a4c53.jpg - i poszedł dalej Ozzy zasmucony demolką. Quote
Alicja Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='zuzolandia']Wsio psują żulle jednee....byle kasiore zbijac dla siebie reszta sie nie liczy ...a Ty jak chcesz sie jednego drzewa w ogródku pozbyc to pisma trz apisac pozowlenstwa oczekiwac i jeszcze z ato placić ...a niekoniecznie musza sie zgodzić ...wrrrrrrrrrrrrr Buziam wiosennie ..Kofanaa..... :calus: [quote name='Doginka']Niestety, ludzie dla kasy zabiją nawet bliźniego:roll:Co tam kika ...set drzew:mad::-( Święta racja:sad: dokładnie Doginko :( [quote name='Gioco']http://images8.fotosik.pl/1618/f0f7c06b3f8a4c53.jpg - i poszedł dalej Ozzy zasmucony demolką. ...w poszukiwaniu swojego miejsca na Ziemi ;) Quote
Asiaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Melduję się i cieszę oczy słoneczkiem niedzielnym:) Pzdr. Quote
Alicja Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Asiaczek napisał(a):Melduję się i cieszę oczy słoneczkiem niedzielnym:) Pzdr. oj było fajne słoneczko ...a dzisiaj zimno się zrobiło , rano było 5 stopni i deszcz ...po południu troszeczkę się ociepliło i wyszło słonko , ciekawe jaka pogoda nas czeka jutro Quote
Medorowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A któż to? :loveu: http://images8.fotosik.pl/1583/b31a0f6d9da39130.jpg Oddajcie dziady lasek i żółtą rzeczkę:lmaa:;) Witaj Alu i reszto ekipy:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Medorowa']A któż to? :loveu: http://images8.fotosik.pl/1583/b31a0f6d9da39130.jpg To Garry , koleżka Ozzulka :) Oddajcie dziady lasek i żółtą rzeczkę:lmaa:;) Witaj Alu i reszto ekipy:loveu::loveu: Witaj pojawiająca sie i znikająca Madzialeno :grins: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Doberek;-) Kciukaski za szlapke czimać będziemy Złociutka ;-) buziam;-) Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='zuzolandia']Doberek;-) Kciukaski za szlapke czimać będziemy Złociutka ;-) buziam;-) może za szłapka nie trzimej ;) bo ciąć muszą ...no dobra za drugo :lol: Jutro 7.30 muszę się juz stawić ... dziś o 8 rano dzwonili :roll: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Alicja napisał(a):może za szłapka nie trzimej ;) bo ciąć muszą ...no dobra za drugo :lol: Jutro 7.30 muszę się juz stawić ... dziś o 8 rano dzwonili :roll: uuuuuuuuuuuuu.......przeraża mnie samo słowo szpital.... ale szybko naprawią i szybko wypuszczą więc bądz dzielna !!!! Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Alicja napisał(a):może za szłapka nie trzimej ;) bo ciąć muszą ...no dobra za drugo :lol: Jutro 7.30 muszę się juz stawić ... dziś o 8 rano dzwonili :roll: Spakowana? Pzdr. Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 zuzolandia napisał(a):uuuuuuuuuuuuu.......przeraża mnie samo słowo szpital.... ale szybko naprawią i szybko wypuszczą więc bądz dzielna !!!! albo idź za mnie :roll: Asiaczek napisał(a):Spakowana? Pzdr. no jeszcze nie ...... :roll: , robię wszystko ....tylko się nie pakuję :lol: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To nic nie da, takie unikanie:) Pakuj się, pakuj, szybciej będziesz to miała za sobą:) pzdr. Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Asiaczek napisał(a):To nic nie da, takie unikanie:) Pakuj się, pakuj, szybciej będziesz to miała za sobą:) pzdr. uniknąć się nie da :lol: łóżko zaklepane na jutro ;) pan dr już też dzwonił :lol: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No widzisz. Tam juz na Ciebie czekają z otwartymi ramionami, z łóżeczkiem, a Ty nawet się nie spakujesz... Pzdr. Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Asiaczek napisał(a):No widzisz. Tam juz na Ciebie czekają z otwartymi ramionami, z łóżeczkiem, a Ty nawet się nie spakujesz... Pzdr. :diabloti: ...... :evil_lol: siakoś mi się nie chce ...nie chcem ale muszem ...jak to rzekł jeden z wodzów rewolucji :grins: Quote
Gioco Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Alicja napisał(a):do sklikania ....:hand: 3m się Ala :kciuki::kciuki: Quote
Iv_ Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Alicja napisał(a):do sklikania ....:hand: Trzymie kciuki :kciuki::kciuki: wracaj Alu nareperowana :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Alicja napisał(a):do sklikania ....:hand: no ja ślepa przeczytałam do zśikania hihihihih buziamy i czekamy!!!! Quote
fioneczka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Alusia tęskni za Ozzulkiem ... wiedziałam, że nawet pół dnia będzie jej ciężko wytrzymać ciekawa jestem czy wieczorem ucieknie :diabloti: Quote
Iv_ Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 zuzolandia napisał(a):no ja ślepa przeczytałam do zśikania hihihihih buziamy i czekamy!!!! :crazyeye: buahahah Zuzolka :roflt::roflt::roflt: fioneczka napisał(a):Alusia tęskni za Ozzulkiem ... wiedziałam, że nawet pół dnia będzie jej ciężko wytrzymać ciekawa jestem czy wieczorem ucieknie :diabloti: No nieeee, to jak jej nogę nareperują jak nawieje :roll::roll: :cool3: Quote
Alicja Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [FONT=Arial]:evil_lol:i nawiałam .....po 1 dniu w szpitalu o głodzie ..przesunięto mi zabieg ... mam urlop :grins: i wracam do szpitala we wtorek o godzinie 8.00 , zabieg może w środę , może w piątek :placz:....za tydzień :angryy:.... wszystko się poprzesuwało , ze względu na to ze jeden pan szef na urlopie , 2gi umiera ,a ten co na urlopie miał mnie operować z moim lekarzem ...tak więc Asia wykrakała wielkąucieczkę w dresie i błękitnych kapciuszkach :evil_lol: Ivciu , Asiaczku , Gioco , Zuzolandia,Doginka , Fioneczka :calus: [/FONT] Quote
Doginka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A to Ci się udało:roflt:A kapciuszki puchatki błękitne się nie pobrudziły?:hmmmm: Quote
Recommended Posts