Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
No i ucichło po Twoim "[FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :razz::lol:":lol:
DOBRANOC:hand:
[/FONT]

bywa ;)
Dobrej nocki :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT="Georgia"]Ty lepiej powiedz kiedy będziesz w stolicy nadmorskiej :evil_lol:[/FONT]

w tym roku chyba nie :( ... ale w przyszłym planujemy wypad na Mierzeje , na Trójmiasto ... ale to odległe plany

Posted

Alicja napisał(a):

w tym roku chyba nie :( ... ale w przyszłym planujemy wypad na Mierzeje , na Trójmiasto ... ale to odległe plany

[FONT="Georgia"]Odległe czy nie i tak mi się podobają ;)[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT="Georgia"]Odległe czy nie i tak mi się podobają ;)[/FONT]

to cieszkam się tym bardziej :)

W zeszłym roku były takie plany ale w końcu pojechaliśmy do Grzybowa bo miejscówka tam była pewna , ale teraz mam czas poszukać i pokombinować ;)

U nas dziś słonko ale zimno!!!!! 5 stopni na + :shock:

Posted

Cześć Ala z Ozzulkiem :loveu::loveu:
A u nas rano uspokoił się wiatr i nawet było słoneczko, a teraz znowu zaczęło wiać i pada deszcz :roll: :roll: paskudnie jest :mad:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial] i wracam do szpitala we wtorek o godzinie 8.00 , zabieg może w środę , może w piątek :placz:....za tydzień :angryy:....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki za zabieg ... ma być rachu ciachu i już w domu ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

Iv_ napisał(a):
Cześć Ala z Ozzulkiem :loveu::loveu:
A u nas rano uspokoił się wiatr i nawet było słoneczko, a teraz znowu zaczęło wiać i pada deszcz :roll: :roll: paskudnie jest :mad:

u nas słonko i wiatr , zaraz jedziemy do Rybnika do mamy , może jakąś fote Ozzulkowi strzelę jeszcze na psacerku :)

Doginka napisał(a):
W Wawce dziś pogoda średnio na jeża:cool3:

u Was dziś musi być płaczliwie ;)...na zamówienie pisuarowców ;)

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki za zabieg ... ma być rachu ciachu i już w domu ;)[/FONT]

mam nadzieję , ze Twoja prognoza się sprawdzi bo jak będę musiala czekać na zabieg do piątku to chyba zwariuję :shock:

Posted

i my sie witamy w niedzielne południe!!! :bye:

Ala nawiała białym fartuchom!!!! :lol:

a jak juz wszyscy o pogodzie to powiem ze u nas taki wieje ze głowy pourywac może, na balkon musze co chwile wychodzić bo mi moja piekna wykładzine - imitacje trawy zrywa :roll:, albo ten wiatr pedzi z taka pedkoscia ogromna albo mam do d... wykładzine :evil_lol:

czekam na obiecane fotasy Ozulca!!!!

Posted

Alicja napisał(a):
...[B]u Was dziś musi być płaczliwie ;)...na zamówienie pisuarowców;)[/B

Właśnie przeszła lekka mżawka, a teraz świeci słonko, ale zimno jest - zaledwie 9*C;-)

Posted

hankasanok napisał(a):
i my sie witamy w niedzielne południe!!! :bye:

Ala nawiała białym fartuchom!!!! :lol:

sami mnie wypuscili ku mojemu ogromnemu zadowoleniu :lol:

a jak juz wszyscy o pogodzie to powiem ze u nas taki wieje ze głowy pourywac może, na balkon musze co chwile wychodzić bo mi moja piekna wykładzine - imitacje trawy zrywa :roll:, albo ten wiatr pedzi z taka pedkoscia ogromna albo mam do d... wykładzine :evil_lol:

czekam na obiecane fotasy Ozulca!!!!

i jak twoja imitacja ;)??

Foty są ale w sumie nie wiem czy sie nadają...wiało ta , że oczy miałam zasypane ziemią z pola

Doginka napisał(a):
Właśnie przeszła lekka mżawka, a teraz świeci słonko, ale zimno jest - zaledwie 9*C;-)

a miała być wiosna :roll:

Posted

[FONT="Georgia"]Następnym razem jakieś gogle zarzuć na oczy ;)
U nas też w dalszym ciągu duży wiater śmiga po ulicach ale słonko śliczne i zero chmurek...mam nadzieję że tak się utrzyma do końca tygodnia bo jutro jeszcze pracuje a potem 4 dni wolne więc z przyjemnością bym doładowała swoje baterie słoneczne :loveu:

Właśnie mi się przypomniało jak dziś w robocie chińczykowi co nie panimajet po polskiemu ni w ząb tłumaczyłam na czym polega bateria słoneczna w lampie ogrodowej :evil_lol: Z moim jak i jego jego angielskim byliśmy krótko mówiąc w czarnej d. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT="Georgia"]Następnym razem jakieś gogle zarzuć na oczy ;)
U nas też w dalszym ciągu duży wiater śmiga po ulicach ale słonko śliczne i zero chmurek...mam nadzieję że tak się utrzyma do końca tygodnia bo jutro jeszcze pracuje a potem 4 dni wolne więc z przyjemnością bym doładowała swoje baterie słoneczne :loveu:

a patrzało dziewcze na długoterminową prognozę pogody :roll: ....nie chcę Cie straszyć ...

Właśnie mi się przypomniało jak dziś w robocie chińczykowi co nie panimajet po polskiemu ni w ząb tłumaczyłam na czym polega bateria słoneczna w lampie ogrodowej :evil_lol: Z moim jak i jego jego angielskim byliśmy krótko mówiąc w czarnej d. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

:lol: to tym bardziej bateria słoneczna się przydała :lol:

Mani2000 napisał(a):
sorry ale to głupkowate pytanie:)
JAkiej on jest rasy?

eeeeeeeeeeeeee..... :hmmmm: a nie poznać ...
AST ....to jest ...rodowodowy ino bez jajków ...bo się nam na wystawy jeździć nie chciało , więc jajka zbędny balast :)

Posted

Doginka napisał(a):
To jest rasa zagryźliwa:lol:;-)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]to jest TA rasa :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]dokładnie to jest TA Z(a)GRYŹLIWA rasa .....po pańci :lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]dobra ....foty z 10 kwietnia :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]powęszymy :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]pozowałem ...ale przepaliła :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]wpadłem do bagienka ...kazali nogi wyczyścić :diabloti:bo jechaliśmy do babci [/FONT]

[FONT=Arial]jeszcze troszkę brudne :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]no to czyszczę :diabloti:[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT="Georgia"]no to chyba kpina z tą pogodą :placz:
załamka...mam nadzieję że kłamią mi tam z tą pogodą :mad:
[/FONT]

no ...powiedzieli że ocieplenie dopiero na święta :roll:

Posted

[FONT=Arial]na horyzoncie Równica [/FONT]

[FONT=Arial]srocze gniazdo :p[/FONT]

[FONT=Arial]Magnolie , złamały się znajomej i siedzą w wazonie u mamy [/FONT]