Alicja Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Doginka napisał(a):No i ucichło po Twoim "[FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :razz::lol:":lol: DOBRANOC:hand: [/FONT] bywa ;) Dobrej nocki :) Quote
jonQuilla Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [FONT="Georgia"]Ty lepiej powiedz kiedy będziesz w stolicy nadmorskiej :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]Ty lepiej powiedz kiedy będziesz w stolicy nadmorskiej :evil_lol:[/FONT] w tym roku chyba nie :( ... ale w przyszłym planujemy wypad na Mierzeje , na Trójmiasto ... ale to odległe plany Quote
jonQuilla Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Alicja napisał(a): w tym roku chyba nie :( ... ale w przyszłym planujemy wypad na Mierzeje , na Trójmiasto ... ale to odległe plany [FONT="Georgia"]Odległe czy nie i tak mi się podobają ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]Odległe czy nie i tak mi się podobają ;)[/FONT] to cieszkam się tym bardziej :) W zeszłym roku były takie plany ale w końcu pojechaliśmy do Grzybowa bo miejscówka tam była pewna , ale teraz mam czas poszukać i pokombinować ;) U nas dziś słonko ale zimno!!!!! 5 stopni na + :shock: Quote
Iv_ Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cześć Ala z Ozzulkiem :loveu::loveu: A u nas rano uspokoił się wiatr i nawet było słoneczko, a teraz znowu zaczęło wiać i pada deszcz :roll: :roll: paskudnie jest :mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] i wracam do szpitala we wtorek o godzinie 8.00 , zabieg może w środę , może w piątek :placz:....za tydzień :angryy:....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki za zabieg ... ma być rachu ciachu i już w domu ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Iv_ napisał(a):Cześć Ala z Ozzulkiem :loveu::loveu: A u nas rano uspokoił się wiatr i nawet było słoneczko, a teraz znowu zaczęło wiać i pada deszcz :roll: :roll: paskudnie jest :mad: u nas słonko i wiatr , zaraz jedziemy do Rybnika do mamy , może jakąś fote Ozzulkowi strzelę jeszcze na psacerku :) Doginka napisał(a):W Wawce dziś pogoda średnio na jeża:cool3: u Was dziś musi być płaczliwie ;)...na zamówienie pisuarowców ;) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki za zabieg ... ma być rachu ciachu i już w domu ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] mam nadzieję , ze Twoja prognoza się sprawdzi bo jak będę musiala czekać na zabieg do piątku to chyba zwariuję :shock: Quote
hankasanok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 i my sie witamy w niedzielne południe!!! :bye: Ala nawiała białym fartuchom!!!! :lol: a jak juz wszyscy o pogodzie to powiem ze u nas taki wieje ze głowy pourywac może, na balkon musze co chwile wychodzić bo mi moja piekna wykładzine - imitacje trawy zrywa :roll:, albo ten wiatr pedzi z taka pedkoscia ogromna albo mam do d... wykładzine :evil_lol: czekam na obiecane fotasy Ozulca!!!! Quote
Doginka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Alicja napisał(a):...[B]u Was dziś musi być płaczliwie ;)...na zamówienie pisuarowców;)[/B Właśnie przeszła lekka mżawka, a teraz świeci słonko, ale zimno jest - zaledwie 9*C;-) Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 hankasanok napisał(a):i my sie witamy w niedzielne południe!!! :bye: Ala nawiała białym fartuchom!!!! :lol: sami mnie wypuscili ku mojemu ogromnemu zadowoleniu :lol: a jak juz wszyscy o pogodzie to powiem ze u nas taki wieje ze głowy pourywac może, na balkon musze co chwile wychodzić bo mi moja piekna wykładzine - imitacje trawy zrywa :roll:, albo ten wiatr pedzi z taka pedkoscia ogromna albo mam do d... wykładzine :evil_lol: czekam na obiecane fotasy Ozulca!!!! i jak twoja imitacja ;)?? Foty są ale w sumie nie wiem czy sie nadają...wiało ta , że oczy miałam zasypane ziemią z pola Doginka napisał(a):Właśnie przeszła lekka mżawka, a teraz świeci słonko, ale zimno jest - zaledwie 9*C;-) a miała być wiosna :roll: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [FONT="Georgia"]Następnym razem jakieś gogle zarzuć na oczy ;) U nas też w dalszym ciągu duży wiater śmiga po ulicach ale słonko śliczne i zero chmurek...mam nadzieję że tak się utrzyma do końca tygodnia bo jutro jeszcze pracuje a potem 4 dni wolne więc z przyjemnością bym doładowała swoje baterie słoneczne :loveu: Właśnie mi się przypomniało jak dziś w robocie chińczykowi co nie panimajet po polskiemu ni w ząb tłumaczyłam na czym polega bateria słoneczna w lampie ogrodowej :evil_lol: Z moim jak i jego jego angielskim byliśmy krótko mówiąc w czarnej d. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Mani2000 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 sorry ale to głupkowate pytanie:) JAkiej on jest rasy? Quote
Doginka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Mani2000 napisał(a):sorry ale to głupkowate pytanie:) JAkiej on jest rasy? To jest rasa zagryźliwa:lol:;-) Quote
jonQuilla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Doginka napisał(a):To jest rasa zagryźliwa:lol:;-) [FONT="Georgia"]to jest TA rasa :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]Następnym razem jakieś gogle zarzuć na oczy ;) U nas też w dalszym ciągu duży wiater śmiga po ulicach ale słonko śliczne i zero chmurek...mam nadzieję że tak się utrzyma do końca tygodnia bo jutro jeszcze pracuje a potem 4 dni wolne więc z przyjemnością bym doładowała swoje baterie słoneczne :loveu: a patrzało dziewcze na długoterminową prognozę pogody :roll: ....nie chcę Cie straszyć ... Właśnie mi się przypomniało jak dziś w robocie chińczykowi co nie panimajet po polskiemu ni w ząb tłumaczyłam na czym polega bateria słoneczna w lampie ogrodowej :evil_lol: Z moim jak i jego jego angielskim byliśmy krótko mówiąc w czarnej d. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :lol: to tym bardziej bateria słoneczna się przydała :lol: Mani2000 napisał(a):sorry ale to głupkowate pytanie:) JAkiej on jest rasy? eeeeeeeeeeeeee..... :hmmmm: a nie poznać ... AST ....to jest ...rodowodowy ino bez jajków ...bo się nam na wystawy jeździć nie chciało , więc jajka zbędny balast :) Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Doginka napisał(a):To jest rasa zagryźliwa:lol:;-) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to jest TA rasa :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dokładnie to jest TA Z(a)GRYŹLIWA rasa .....po pańci :lol:[/FONT] Quote
tatankas Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]dokładnie to jest TA Z(a)GRYŹLIWA rasa .....po pańci :lol:[/FONT] Uśmiałam się z odpowiedzi :D:D:D Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 tatankas napisał(a):Uśmiałam się z odpowiedzi :D:D:D [FONT=Arial]ja jeno prawdę napisałam:oops: :lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [FONT="Georgia"]no to chyba kpina z tą pogodą :placz: załamka...mam nadzieję że kłamią mi tam z tą pogodą :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [FONT=Arial]dobra ....foty z 10 kwietnia :roll:[/FONT] [FONT=Arial]powęszymy :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]pozowałem ...ale przepaliła :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wpadłem do bagienka ...kazali nogi wyczyścić :diabloti:bo jechaliśmy do babci [/FONT] [FONT=Arial]jeszcze troszkę brudne :roll:[/FONT] [FONT=Arial]no to czyszczę :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT="Georgia"]no to chyba kpina z tą pogodą :placz: załamka...mam nadzieję że kłamią mi tam z tą pogodą :mad:[/FONT] no ...powiedzieli że ocieplenie dopiero na święta :roll: Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [FONT=Arial]starałem się jak umiałem :roll:[/FONT] [FONT=Arial]wiosna :p[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [FONT=Arial]na horyzoncie Równica [/FONT] [FONT=Arial]srocze gniazdo :p[/FONT] [FONT=Arial]Magnolie , złamały się znajomej i siedzą w wazonie u mamy [/FONT] Quote
Recommended Posts