Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][/COLOR][COLOR=Navy][B]a wpiernicz w oponki sces :diabloti:
[/B][/COLOR][/QUOTE]

:eviltong::eviltong::eviltong:

a dzisiaj zjadlam barszczyk z uszkami :grins: pyszny byl :diabloti:

Posted

[quote name='rufusowa']powodzenia :razz:

a na wątrobę napiszę i tu (może ktoś kiedyś skorzysta) super działa dieta niełączenia... owszem jest upierdliwa, bo mięska z ziemniaczkami zjeść jednocześnie nie można ;) ale daje natychmiastowe efekty i idealne wyniki :razz:

zdrówka dla Ozzulka życzę :loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Ozzy miesza tylko ryż z mięsem ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Darianna']a na odchudzanie? :D[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
:noooo ja też poprosze [/B][/COLOR]

[quote name='clockwork']a na przytycie? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]jedzenie :roll::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Gioco']U nas już wiadomo, że jutro o 17 :p Mnie jakoś nikt nie chce do RR :diabloti: podobno mam zbyt luźne podejście do spraw wychowania młodocianych. Może ma to związek z różową, swego czasu, grzywką Smerfy :evil_lol:
W każdym bądź razie jestem z niej dumna dzisiaj. Poszła pierwszy dzień do zerówki i już w szatni płaczącemu koledze tłumaczyła, że jest za duży na lanie ślozów :evil_lol:

Powodzenia :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]eee to Smerfa spoko laska jest ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Tengusia']:eviltong::eviltong::eviltong:

a dzisiaj zjadlam barszczyk z uszkami :grins: pyszny byl :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]uszka z grzybkami ???[/B][/COLOR]

Posted

Alu, wielkie dzięki za tę jajową fotkę Czadzika :lol: Przynajmniej nie będą narzekać na brak zdjęć do kolejnej strony... :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']niom :grins:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
lubiem :grins:
[/B][/COLOR]
[quote name='Caachou_']Alu, wielkie dzięki za tę jajową fotkę Czadzika :lol: Przynajmniej nie będą narzekać na brak zdjęć do kolejnej strony... :diabloti:[/QUOTE]

:roflt:

Posted

[quote name='agaciaaa'][url]http://images8.fotosik.pl/432/8e21592f6876ce71.jpg[/url] gdzie szluga schował, że tylko dym na fotce widać? :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
nie widzisz że zgiał łapę ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Maga100']ciąża :diabloti:[/QUOTE]

to sie nie liczy bo to krótkotrwałe przytycie... u mnie trwało.... hmmmm... od 6go m.c- do 3go Po ... czyli 5 miechów ... pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Posted

Ale się tu szkolnie zrobiło...z RR to pamiętam,że kiedyś mój ojciec miał iść na zebranie i poszedł...ale okazało sie,że nie do tej szkoły.Tak się bidulek interesował moją edukacją,że nawet nie wiedział,gdzie uczęszczam:diabloti:

Posted

[quote name='Obama']Ale się tu szkolnie zrobiło...z RR to pamiętam,że kiedyś mój ojciec miał iść na zebranie i poszedł...ale okazało sie,że nie do tej szkoły.Tak się bidulek interesował moją edukacją,że nawet nie wiedział,gdzie uczęszczam:diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt:

Dobrek Alutko:loveu:

Posted

[quote name='chita']Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong:[/QUOTE]

[QUOTE] Napisał [B]Obama[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=15299550#post15299550"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Ale się tu szkolnie zrobiło...z RR to pamiętam,że kiedyś mój ojciec miał iść na zebranie i poszedł...ale okazało sie,że nie do tej szkoły.Tak się bidulek interesował moją edukacją,że nawet nie wiedział,gdzie uczęszczam:diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

A ja znowu nienadążam za dyskusją, to przez ten duracki net w lesie:shake: U nas esseliv tak się sprawdził u Spota, że matka i ciotka też zaczęły brać:evil_lol: Um jak choruje i ma podrażnione wątróbsko (Raz miała coś 130 chyba) też dostaje.

P.S. Właśnie mroże kilka woreczków podsmażonych prawdziwków, pełno grzybów u nas:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa'][URL]http://images8.fotosik.pl/432/8e21592f6876ce71.jpg[/URL] gdzie szluga schował, że tylko dym na fotce widać? :diabloti:[/QUOTE]
Moim zdaniem, w kieszonkę wsadził fajeczkę, którą co jakiś czas pyka ;-) Do Ozzego by pasowała :-)

[SIZE=1]P.S. Samobójcy wybrali mnie do RR :lol: Zaś żeby było weselej, jeszcze do trójki zarządzającej :diabloti: Już im współczuję :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Maga100']ciąża :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bliźniacza [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork']to sie nie liczy bo to krótkotrwałe przytycie... u mnie trwało.... hmmmm... od 6go m.c- do 3go Po ... czyli 5 miechów ... pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
potraktuj to rozwojowo ;) co rok to prorok [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Obama']Ale się tu szkolnie zrobiło...z RR to pamiętam,że kiedyś mój ojciec miał iść na zebranie i poszedł...ale okazało sie,że nie do tej szkoły.Tak się bidulek interesował moją edukacją,że nawet nie wiedział,gdzie uczęszczam:diabloti:[/QUOTE]

:roflt:

[quote name='Darianna']U naszej afrykanki na alternatywnym forum znów się rozkręca :)[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
kurde aż sie przekręciło :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='furciaczek']:roflt:

Dobrek Alutko:loveu:[/QUOTE]

:hand:

[quote name='Ania!']:roflt:[/QUOTE]:roflt:

[quote name='Kiłi']A ja znowu nienadążam za dyskusją, to przez ten duracki net w lesie:shake: U nas esseliv tak się sprawdził u Spota, że matka i ciotka też zaczęły brać:evil_lol: Um jak choruje i ma podrażnione wątróbsko (Raz miała coś 130 chyba) też dostaje.

P.S. Właśnie mroże kilka woreczków podsmażonych prawdziwków, pełno grzybów u nas:loveu::diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]to ja poproszę ...kurierem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Gioco']Moim zdaniem, w kieszonkę wsadził fajeczkę, którą co jakiś czas pyka ;-) Do Ozzego by pasowała :-)

[SIZE=1]P.S. Samobójcy wybrali mnie do RR :lol: Zaś żeby było weselej, jeszcze do trójki zarządzającej :diabloti: Już im współczuję :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]qrde mi by sie ktoś taki nadał do RR :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='aga1215']Aluś [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/hnd2.gif[/IMG][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]Ty tak wpadasz pomiędzy wschodem księżyca i zachodem słonka do nas ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Asiaczek']Juz jestem "na chodzie" i nadrabiam.
I jak to będzie z Chorzowem? Myslec nad ciastem czy znowu nie...?

pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
Czekam na wiadomości od Tengusi czy będzie czy wyjeżdża , bo jeśli pojedzie do Zakopca to raczej nie przyjadę .[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ty tak wpadasz pomiędzy wschodem księżyca i zachodem słonka do nas ;)[/B][/COLOR]

[/QUOTE]

Zmieniłam porę
[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/315A.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Alicja']

[COLOR=Navy][B]
Czekam na wiadomości od Tengusi czy będzie czy wyjeżdża , bo jeśli pojedzie do Zakopca to raczej nie przyjadę .[/B][/COLOR][/QUOTE]

ktorego jest ta wystawa w Chorzowie bo ja bylam przekonana ze chodzi o 19.09.10 a widze w dziale wystaw ze wystawa jest 12.09.10 ... :hmmmm:

ja do Zakopca jade 20.09.10 wiec mysle ze jak najbardziej bede chciala sie z toba Ala spoktac (i z toba Asiaczku tez :grins: ) tylko ze 19.09.10 jest akcja Basi od Eldo "zerwijmy łancuch" na ktorej tez obiecalam byc i przykuc sie do budy :eviltong: wiec potrzeba mi konkretnych info o kiedy wkoncu jest wystawa w Chorzowie ;)

Posted

[quote name='Tengusia']ktorego jest ta wystawa w Chorzowie bo ja bylam przekonana ze chodzi o 19.09.10 a widze w dziale wystaw ze wystawa jest 12.09.10 ... :hmmmm:

ja do Zakopca jade 20.09.10 wiec mysle ze jak najbardziej bede chciala sie z toba Ala spoktac (i z toba Asiaczku tez :grins: ) tylko ze 19.09.10 jest akcja Basi od Eldo "zerwijmy łancuch" na ktorej tez obiecalam byc i przykuc sie do budy :eviltong: wiec potrzeba mi konkretnych info o kiedy wkoncu jest wystawa w Chorzowie ;)[/QUOTE]
12.09 jest wystawa

Posted

[quote name='Vectra']12.09 jest wystawa[/QUOTE]

no to jak najbardziej jestem w domciu i mam wolny dzionek wiec Ala szykuj sie i przyjezdzaj ... daj tylko znac o ktorej bedziesz to cie odbiore z dworca (przyjedziesz pociagiem?) :grins: