Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ala najchętniej TZowi pokazałabym samego psiaka, a nie kurteczki - on taki psy lubi ;). Aż żałuję, że nie mamy na razie kasy na kolejnego zwierzaka, bo bym od razu pokazywała :D.

podobno małe jest też piękne ;)

Izabela124. napisał(a):
Witaj Alicjo :)
Fajne te ubranka, muszę zmierzyć Bobisia, może się skuszę

no fajniutkie są :)

aga1215 napisał(a):

:grins: :calus:

JEŚLI MACIE 2 MINUTKI CZASU ...zajrzyjcie i podnieście , może zauważy ktoś kto będzie mógł POMÓC

http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc/page8#post15435653

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Dzień doberek. Na szczęście w Szczecinie dziś nie pada i zaraz z chłopakami jedziemy do lasu. Przesyłam wam słoneczka :)

:hand:

u nas niestety w nocy się rozpadało , teraz wprawdzie nie pada ale jest zachmurzone

Posted

Alicja napisał(a):

u nas niestety w nocy się rozpadało , teraz wprawdzie nie pada ale jest zachmurzone

:-)
We Warszawie już też pochmurno, chociaż rano nawet ładne słońce świeciło.

Posted

hankasanok napisał(a):
i my z Belluchna w końcu zawitałysmy na watku, choć przyznaje ze jeszcze całego nie dałam rady przesledzić :oops:

Alicja Ozulek przesliczny!!!! Kawał psiska z niego!!!!

A tam nie dasz rady, codziennie po 1000 stron i za 5 lat może nadrobisz zaległości :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A tam nie dasz rady, codziennie po 1000 stron i za 5 lat może nadrobisz zaległości :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Żarty sie Ciebie trzymaja !!!!!!! Cwaniara bo jest na bieżąco!!!!! ;)
No, mysle ze nie bedzie az tak źle; 4,5 roku wystarczy :lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
tak sobie czytam i wyczytałam że Hania będzie w najblizszej pięciolatce strasznie zajęta :diabloti:

Alunia ukochaj zięciunia :loveu: mojego

ha, ha !!!! Przynajmniej bedę miała fajna lekturę, (w telewizji i tak same seriale leca:roll:), a jakie zdjęcia przy tym :lol:

Posted

[quote name='Gioco']:-)
We Warszawie już też pochmurno, chociaż rano nawet ładne słońce świeciło.

[FONT=Arial]oj słoneczko ...tęskno za nim [/FONT]

[quote name='Obama']mroź?? nie!protestuje.

[FONT=Arial]i tak przyjdzie :diabloti:[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Hej, ja juz nawrócona z austrii... przyjechałam, wczoraj takie ładne słoneczko, a dzisiaj... leje od rana, tzn. od godz. 4.00 rano... Paskudne to...

pzdr.

[FONT=Arial]witaj obieżyświecie ;)[/FONT]

[quote name='hankasanok']i my z Belluchna w końcu zawitałysmy na watku, choć przyznaje ze jeszcze całego nie dałam rady przesledzić :oops:

Alicja Ozulek przesliczny!!!! Kawał psiska z niego!!!!

[FONT=Arial]wow :multi: nareszcie [/FONT]

[quote name='agnieszka32']A tam nie dasz rady, codziennie po 1000 stron i za 5 lat może nadrobisz zaległości :diabloti::evil_lol:

[FONT=Arial]no so ty ....:roll::diabloti:[/FONT]

[quote name='hankasanok']Żarty sie Ciebie trzymaja !!!!!!! Cwaniara bo jest na bieżąco!!!!! ;)
No, mysle ze nie bedzie az tak źle; 4,5 roku wystarczy :lol:

:roll::evil_lol:

[quote name='Caachou_']U nas strasznie dżdżyście :placz:
[FONT=Arial]
u nas leje od niedzieli :placz:
[/FONT]

[quote name='Tengusia']przyszlam powiedziec dzien dobry po urlopiku :hand: :calus:

[quote name='fioneczka']tak sobie czytam i wyczytałam że Hania będzie w najblizszej pięciolatce strasznie zajęta :diabloti:

Alunia ukochaj zięciunia :loveu: mojego

[FONT=Arial]ukoffany :grins:[/FONT]

[quote name='hankasanok']ha, ha !!!! Przynajmniej bedę miała fajna lekturę, (w telewizji i tak same seriale leca:roll:), a jakie zdjęcia przy tym :lol:

[FONT=Arial]lepsze od trylogii ;)[/FONT]

[quote name='chita']niedoczekanie Twoje:diabloti::diabloti:

Ozzy woli rude:eviltong:

:roflt:

[quote name='zuzolandia']Doberek...

na pocieszenie powiem ze w dojczlandzie leje wiejeeee i pizdzi hihihih

[FONT=Arial]aż mi lżej na serduchu :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='teqquila']dawno nie pisałysmy ;)

dobrze że pamiętasz jak się to robi ;)

[quote name='Maga100']Alicjo, nie wiem co mam ci tutaj napisać, dlatego tak sobie bredzę bez sensu

no taaaa....nie mam dziecka , ani stada psów i kotów :diabloti:
Nie wiesz co pisać :shock: ...no to paczaj : Miłego piatku !! Czy tam czwartku ....albo .... zapraszam do nas , wstawiłam nowe focie :grins::diabloti: