agaga21 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Darianna napisał(a):takie cos? http://procollar.co.uk/ właśnie tak :) juz mam, wielkie dzieki ale cena mnie powaliła. A tak BTW po co taki kolnierzyk jest? żeby pies nie rozlizał rany, np po operacji Quote
Alicja Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Asiaczek napisał(a):Cudne te miniatury, robią wrażenie... Pzdr. [FONT=Arial] na żywo mają efekt [/FONT] lolka75 napisał(a):juhuuuu:p czesc Ozulki:loveu: ja tam fcale nie widzeze Ozulek zgrubl byl:shake: on musi byc potezny facecik:loveu::loveu: pozdrowki [FONT=Arial]Loluś , on na wadze przybrał 5 kg :roll: od powrotu znad morza [/FONT] bonsai_88 napisał(a):Lolka bardzo potężny - dla mnie to było duuuużo psa do tulenia [jak się go udało złapać]. Zwłaszcza, że ja do mojej chudziny przyzwyczajona ;). [FONT=Arial]ale jest co przytulkać ;)[/FONT] agaga21 napisał(a):alicja, wybacz, że ja tu z offem u ciebie ale szukam i znaleźć nie mogę a tu sporo osób czyta... czy ktoś spotkał się z czymś, co zastępuje kołnierz ochronny dla psa a wygląda jak napompowane kółko zakładane psu na szyję? bardzo tego poszukuję od kilku dni...gdzies ktoś pisał o tym na dogo. jakby co to bardzo proszę o pw by już nie zaśmiecać. Darianna napisał(a):takie cos? http://procollar.co.uk/ [FONT=Arial]o to to miałam wrzucić ;)[/FONT] sota36 napisał(a):Alus - dzieki - juz wiem jak przebuduje moja wapienna chatke w Julku - dzieki za te miniaturki - przebuduje se na zamek!!!! A tak BTW po co taki kolnierzyk jest? [FONT=Arial]no to potem chcę ją zobaczyć ;)[/FONT] agaga21 napisał(a):właśnie tak :) juz mam, wielkie dzieki ale cena mnie powaliła. żeby pies nie rozlizał rany, np po operacji [FONT=Arial]ale Agata , to nie takie trudne do skonstruowania samemu , więc nie trzeba kasy wydawać [/FONT] Quote
fioneczka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 dzień dobry :) jak tam katar ;) ? Aluniu ... zerknij :( ... moze i Twoi wątkowi Goście zerkną ... http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc Quote
Iv_ Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: sem zaleciałam do was :cool3: Quote
agaga21 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Alicja napisał(a): ale Agata , to nie takie trudne do skonstruowania samemu , więc nie trzeba kasy wydawać mówisz...?:cool3: a z czego byś to zrobiło, żeby wytrzymało 10 dni na psie? dziś nasz wet podał jeszcze jedną alternatywę-taki inny usztywniacz karku, ponoć 20-30zł kosztuje ale rzadko bywa w hurtowniach. Quote
Alicja Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 fioneczka napisał(a):dzień dobry :) jak tam katar ;) ? Aluniu ... zerknij :( ... moze i Twoi wątkowi Goście zerkną ... http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc furciaczek napisał(a):Czesc Alutko:loveu: Iv_ napisał(a):Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: sem zaleciałam do was :cool3: agaga21 napisał(a):mówisz...?:cool3: a z czego byś to zrobiło, żeby wytrzymało 10 dni na psie? dziś nasz wet podał jeszcze jedną alternatywę-taki inny usztywniacz karku, ponoć 20-30zł kosztuje ale rzadko bywa w hurtowniach. :hand: katar se poszedł ;) Aga , tak myślę że można by zrobić po prostu taki wałek materiałowy odpowiednio wypchany by psiak nie mógł szyi zgiąć ku ranom mozna by ewentualnie zrobić to z dermy z tym że nie wiem czy nie będzie się to zaparzać Quote
Iza. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Przyszłam Ci życzyć miłego wieczorka i jutrzejszego poranka :loveu: :diabloti: Quote
agaga21 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Alicja napisał(a): Aga , tak myślę że można by zrobić po prostu taki wałek materiałowy odpowiednio wypchany by psiak nie mógł szyi zgiąć ku ranom mozna by ewentualnie zrobić to z dermy z tym że nie wiem czy nie będzie się to zaparzać muszę pomyśleć. faktycznie, małym kosztem można by to zrobić :) pewnie przyda się i etnie i morrisowi...eh... Quote
Alicja Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Iza. napisał(a):Przyszłam Ci życzyć miłego wieczorka i jutrzejszego poranka :loveu: :diabloti: ale fot nie przeliczałaś ;) agaga21 napisał(a):muszę pomyśleć. faktycznie, małym kosztem można by to zrobić :) pewnie przyda się i etnie i morrisowi...eh... i napewno było by to wygodniejsze od lampiona Quote
Iza. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Alicja napisał(a):ale fot nie przeliczałaś ;) Widziałam, widziałam, ale śnieg mnie przeraził i nie skomentowałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Iza. napisał(a):Widziałam, widziałam, ale śnieg mnie przeraził i nie skomentowałam :evil_lol: spoko , było po 5 ;) a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll: Quote
Maga100 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Alicja napisał(a): a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll: a kysz! :angryy: Quote
Alicja Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Maga100 napisał(a):a kysz! :angryy: możemy pokyszać na ten śnieg ;) Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Alicja napisał(a): a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll: Ja tez słyszałam, że ma byc ciężka, mroźna zim. Ale o tym, że snieg ma byc juz w październiku - to nie... pdr. Quote
Obama Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 dotarłam po trudach,z potem na czole...jupppiii .. Quote
Hanna R. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Alicja napisał(a):a to to wiem ze wróciła ale niech się swoją doopą zajmie a nie podgląda tam gdzie sobie jej nie życzą :roll: NO a Qba jest braciszkiem Ozzulka :loveu: O ! A myślałam, że mi się tylko wydawało :cool3: apple napisał(a):OOoo Dżiiiisssssssyyyyysssss ŚNIEG!!!:crazyeye: http://images8.fotosik.pl/464/320c4b75b9e1542c.jpg To ja se pójde już:roll: Nie wiem, dlaczego mam tak samo ... :shake: Quote
Alicja Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja tez słyszałam, że ma byc ciężka, mroźna zim. Ale o tym, że snieg ma byc juz w październiku - to nie... pdr. podobno ma być powtórka z rozrywki :roll: Obama napisał(a):dotarłam po trudach,z potem na czole...jupppiii .. :multi: Hanna R. napisał(a):O ! A myślałam, że mi się tylko wydawało :cool3: no ...nie wydawało się ;) Nie wiem, dlaczego mam tak samo ... :shake: nie tylko ty Quote
teqquila Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Siemanko Alu tom ja znów teraz mogę być częściej bo mam zapalenie oskrzeli i muszę w domu siedzieć :P Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Alicja napisał(a): spoko , było po 5 ;) a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll: hmmmmm z dwojga zlegoto juz wolesnieg niz deszcz i chlape hihihihi buziamm z obczyzny hihih Quote
Alicja Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 teqquila napisał(a):Siemanko Alu tom ja znów teraz mogę być częściej bo mam zapalenie oskrzeli i muszę w domu siedzieć :P ooo to fot Tyskiego ;) się doczekam :) zuzolandia napisał(a):hmmmmm z dwojga zlegoto juz wolesnieg niz deszcz i chlape hihihihi buziamm z obczyzny hihih buziasz po nimiecku ;) Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Alicja napisał(a):[B) buziasz po nimiecku ;) niom z hakynkrojcem na jezorze hihih Quote
Alicja Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 zuzolandia napisał(a):niom z hakynkrojcem na jezorze hihih o dżisys.... ino mi śladu na liczku nie zostow bo to by było pieroństwo :roll: Quote
Alicja Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 komu komu ....... :hand: http://www.dogomania.pl/threads/193053-Kurteczki-dla-ps%C3%B3w-na-leczenie-Tofisia-do-26.09-do-22.00?p=15401854#post15401854 Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ala najchętniej TZowi pokazałabym samego psiaka, a nie kurteczki - on taki psy lubi ;). Aż żałuję, że nie mamy na razie kasy na kolejnego zwierzaka, bo bym od razu pokazywała :D. Quote
Recommended Posts