Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']jutro kupię świeżutka ;)
a ja chyba właśnie znów wprowadzę etnie dietkę bo na zdjęciach mi się wydaje że znów sie klucha robi. na dniach do weta jedziemy to zważę psiska.

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja chyba właśnie znów wprowadzę etnie dietkę bo na zdjęciach mi się wydaje że znów sie klucha robi. na dniach do weta jedziemy to zważę psiska.

a są na suchej psiska czy jak , bo szczerze to umknęło mi ....
Ozzy próbuje sępić , ale niestety ...nie ma szans , nie dostanie nic ze spadów

Posted

Alicja napisał(a):
a są na suchej psiska czy jak , bo szczerze to umknęło mi ....
Ozzy próbuje sępić , ale niestety ...nie ma szans , nie dostanie nic ze spadów

rano jest sucha (arion z jagnięciną) morris dostaje kubek, etna trochę więcej niz pół kubka. czasem dodaję im do tego odrobinę nabiału, co 2-3 dni, bo bardzo lubią. wieczorem zależy, czasem sucha karma w tej samej ilości co rano + dla etny marchew surowa, starta lub wkrojone jabłko, wszystko polane rybim olejem bądź odrobiną oliwy z oliwek. jak mam gotowane to na kolację jedzą gotowane(indycze mięsko z chrząstkami z gotowana marchewką i odrobiną ryżu). w ciągu dnia dostają jakieś maluteńlkie przekąski zwykle typu psi paluszek, plasterek wędlinki czy żółtego serka albo kilka łyczków mleka. czasem otwieram puszkę tuńczyka i dodaję im do suchej karmy, uwielbiają to!

jak odchudzałam etną, to dawałam pół kubka karmy 2 x dziennie, z tym ze wieczorem z marchewką i odrobinę granulowanego błonnika, to zalewałam olejem. ona jest wszystkożerna i wiecznie głodna a po każdym posiłku, niezależnie co dostaną, ich miski wylizane lśnią :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Składam na Twoje ręce życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBY..................................:new-bday::tort::BIG::laola:

a dlaczego ty masz zapisane w kalendarzu urodziny Kuby, hę? :hmmmm:
To podejrzane :diabloti:
Alicjo, to ile kończy twoje dzieciątko malutkie? :evil_lol:

Posted

Nie działa mi wielokrotne cytowanie , zmiana czcionki , zmiana koloru , zmiana rozmiaru , nie dodaje mi emotek , chyba żesobie je napiszę :diabloti: , więc cuzamen do kupy dziękuję za życzonka dla mojego synusia jedynaka ....który dziś kończy :roll: o godzinie 18.00 ....21 latek :grins:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Eeeeeee, stary juz jest...;)
A ja i tak wolę... jeszcze starszych...

Pzdr.

no właśnie jakoś tak sie porobiło , że Qba coraz starszy ...aż sie wierzyć nie chce :hmmmm: My takie młode ;) a dzieci nam rosną i dorosleją ;)

Posted

nie wiem co jest grane ale dogo zupełnie ze mną nie współgra .... zrobiłam odstępy a foty i tak się połączyły , nie da się wypośrodkować strony i ogólnie kicha :roll:ujnia i 100metrów mułu

Posted

ciekawe :hmmmm: kim dla mnie jest Qba jesli jest bratem mojego zięcia :niewiem:

Q-buś najlepszego :tort:

a mój maleńki synuś 17.X ... 7 (naście;))

śliczne wschody/zachody
... uwazaj Alutka bo wróciła :diabloti:

Posted

fioneczka napisał(a):
ciekawe :hmmmm: kim dla mnie jest Qba jesli jest bratem mojego zięcia :niewiem:

Q-buś najlepszego :tort:

a mój maleńki synuś 17.X ... 7 (naście;))

śliczne wschody/zachody
... uwazaj Alutka bo wróciła :diabloti:

a to to wiem ze wróciła ale niech się swoją doopą zajmie a nie podgląda tam gdzie sobie jej nie życzą :roll: NO a Qba jest braciszkiem Ozzulka :loveu:

Posted

Gioco napisał(a):
I ja się dołączę do życzonek :-)
100 lat dla Qbusia w zdrowiu i humorku :BIG:

http://1.1.1.5/bmi/images8.fotosik.pl/464/f4619266a6814a5a.jpg
Fajny ruch merdaczka :cool2:

mam nadzieję , zei zdrówko i humorek nadal będą mu dopisywać ;) dziękuję w imieniu solenizanta :) Ozzulek merdolił ogoniaczkiem , węszył ;) kurcze widzę że wszyscy mają wszystko ...to coś może u mnie się spierdasiło ...tylko CO ?????