Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak poczytalam o tym co sie stalo w Rybniku to szok.... ale nigdy sie nie przewidzi kiedy czlekowi psyche siadzie... czasami wystarczy ta durna kropelka. Smutno...szkoda czlowiekow, mam nadzieje ze wszyscy z tego wyjda, nawet ten co strzelal :(

mam nadzieje tez ze pieskowi nic sie nie stalo:-(

przegapilam urodzinki Ozulka, przepraszam...ale ozulkowi zawsze zycze wszystkiego co najlepsze i zeby watroba wydobrzala (bo sama wiem jak to jest miec z nia klopoty)

na wystawce bylam ogladac astmany i widzialam jednego samca takiego plowego jak Ozulek ale nie b yl takie piekny, kufe mial taka bardziej podluzna. ozulek jest najladniejszy:loveu:

czymta sie z dala od strzelanin:shake:

Posted

Obama napisał(a):
A z torebki ....mawiają ,że tam wszystko się znajdzie:diabloti:

ni mom :grins:

fioneczka napisał(a):
oooo jeeeso przecież Ciebie doopa normalnie boli :diabloti: nazywając to po imieniu :p

qrde znam ten ból

moja babcia mówiła że na takie bóle trzeba kota przykładać ... wyślij Cezarego z Ozzulkiem na spacerek ... niech przyniosą :evil_lol:
tylko nie usiądź na nim :eviltong:

biodro :diabloti:
Ozzy kotów nie kilim ;)

Rinuś napisał(a):
Z plecaczka cioteczka z plecaczka :diabloti:

plecaczek mam ale w zawartości nie ma takich akcesoriów ;)

Izabela124. napisał(a):
Czytałam, że Ozzy ma problemy z watrobą, w takim razie zdrówka życzę

Ozzulek dziękuje :)

Tengusia napisał(a):
Maxa jak sie nie myle mialam okazje poznac :hmmmm: i szczerze powiem ze pierwsze o czym pomyslalam jak dowiedzialam sie o tej strzelaninie i ze to wlasciciel Maxa - to co bedzie z psiakiem :-(

ooo właśnie ...to ten Maxio
Max jest pod opieką teścia chyba , on już wyszedł ze szpitala , a psiak jest w ogrodzie tam gdzie byłyśmy zaś strzelanina była od ulicy , myśle że Max bezpieczny ...Chciałam wczoraj tam iść ale cały czas tam jest Policja , więc poczekam a potem poszukamy czy Maxiu został

lolka75 napisał(a):
jak poczytalam o tym co sie stalo w Rybniku to szok.... ale nigdy sie nie przewidzi kiedy czlekowi psyche siadzie... czasami wystarczy ta durna kropelka. Smutno...szkoda czlowiekow, mam nadzieje ze wszyscy z tego wyjda, nawet ten co strzelal :(

dokładnie Loluś ...nie nam oceniać bo każdy z nas może różnie zareagować ...splot nieszczęśliwych wydarzeń ...po prostu ....

mam nadzieje tez ze pieskowi nic sie nie stalo:-(

przegapilam urodzinki Ozulka, przepraszam...ale ozulkowi zawsze zycze wszystkiego co najlepsze i zeby watroba wydobrzala (bo sama wiem jak to jest miec z nia klopoty)

na wystawce bylam ogladac astmany i widzialam jednego samca takiego plowego jak Ozulek ale nie b yl takie piekny, kufe mial taka bardziej podluzna. ozulek jest najladniejszy:loveu:

czymta sie z dala od strzelanin:shake:

Ozziutek posyła buziola za życzonka ;)

Maga100 napisał(a):
o rany, Alicjo, ależ Rybnik stał się sławny, mało chwalebnie jednak, co?

spoko ...w Warszawce nie raz strzelali ;)

Szok, że znałaś gościa... :shake:

mnie szokuje nie to że go znałam tylko to co się stało ....

A jutro jadę do fryzjera :multi: ...bo już wyglądam jak babcia z Gwardii Krzyżowej spod Pałacu :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):

mnie szokuje nie to że go znałam tylko to co się stało ....

o jezuniuniu, nie czepiaj się słówek :diabloti:

Alicja napisał(a):

A jutro jadę do fryzjera :multi: ...bo już wyglądam jak babcia z Gwardii Krzyżowej spod Pałacu :diabloti:

odwołaj fryzjera, przyjeżdżaj do Wawki! I ruszaj pod Pałac Namiestnikowski! Obejmij przywództwo! Howgh

Posted

Maga100 napisał(a):
o jezuniuniu, nie czepiaj się słówek :diabloti:

:grins:

odwołaj fryzjera, przyjeżdżaj do Wawki! I ruszaj pod Pałac Namiestnikowski! Obejmij przywództwo! Howgh

za duży wiatr ...beret by mi porwało :diabloti:

Tengusia napisał(a):
dzisiaj mialam na obiadek pierogi z grzybkami ktore mamusia sama zbierala w lesie i kapustka :grins:

a wpiernicz w oponki sces :diabloti:

Jutro 1 września ................................ :modla:

Posted

chita napisał(a):
tornister spakowany?:diabloti:

nie :diabloti: TZ mi Elementarza nie kupił :evil_lol:

Na szczęście jutro mam na 12 do 15 ...więc największe zamieszanie mnie minie ;) ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:

Posted

Alicja napisał(a):

....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:

Ja tam tylko rodzic ale też uwielbiam zebrania :diabloti: Poziom kretynizmu innych (albo mój) potrafi rozbawić mnie na kilka tygodni. Poważnie podchodzić przestałam przy starszym Smerfie, teraz mam tylko darmową rozrywkę :evil_lol:
Łączę się w bólu :evil_lol:

Posted

Gioco napisał(a):
Ja tam tylko rodzic ale też uwielbiam zebrania :diabloti: Poziom kretynizmu innych (albo mój) potrafi rozbawić mnie na kilka tygodni. Poważnie podchodzić przestałam przy starszym Smerfie, teraz mam tylko darmową rozrywkę :evil_lol:
Łączę się w bólu :evil_lol:

oj ani nie mów ......bo czasem można z butów wyskoczyć
ajuż najlepsza akcja ...wybór członków do Rady Rodziców :roll: ...dlatego znając jak rodzice do tego pdchodzą za czasów edukacji syna jedynego byłam wiecznie w RR aby wychowawczynie planowo skończyły zebranie , bo normą jest że nie ma chętnych do RR :roll:

Dziś był tylko 1 paff i kupy coraz ładniejsze :cool2: Zaczęłam podawać Ozzulkowi Esseliv Forte

Posted

Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):

Na szczęście jutro mam na 12 do 15 ...więc największe zamieszanie mnie minie ;) ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:

dlategop właśnie nie jestem ani nauczycielką, ani przedszkolanką ... bo najpierw bym rodziców wystrzelała (nie wszystkich, bo normalni też bywają) a później za poffforki bym się wzięła ;)

heh ... relacja dnia ... qpa ładna, paff sztuk raz ... jakbym siebie "czytała"

pytam kiedyś TZa przez tel jaką Fioneczka qpę zrobiła a on mi na to "gorzką" i w śmiech
hehe bardzo śmieszne :roll:

Posted

chita napisał(a):
Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uwierz ze rodzicielom do smiechu nie bedzie :diabloti::diabloti::diabloti:i to nie ja a Twoja wyobraznia Cie rozbawila:evil_lol:

swoja droga brygady RR nie moga byc az takie zle:razz:

Posted

Alicja napisał(a):

....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:

zupełnie nie rozumiem czemu, nic a nic :evil_lol:

a swoją drogą ciekawe czy będą mnie lubily nauczycielki mojego syna, jak myślisz, Alicjo? :grins:

Posted

Alicja napisał(a):

Dziś był tylko 1 paff i kupy coraz ładniejsze :cool2: Zaczęłam podawać Ozzulkowi Esseliv Forte

uwierz mi esseliv działa, sama go biorę od roku bo mam chorą wątrobe i powiem Ci że wyniki poprawiły mi się diametralnie

Posted

chita napisał(a):

wystarczy że co roku nawiązuję textem do wychowania dzieci ...że skoro ludzie potrafią psy wychować bez bicia to i dzieci można :grins: ...przyjmują bezszelestnie
a na nawiedzonych już mam całą listę zrobioną czyli mój Massive Attack ;)

fioneczka napisał(a):
dlategop właśnie nie jestem ani nauczycielką, ani przedszkolanką ... bo najpierw bym rodziców wystrzelała (nie wszystkich, bo normalni też bywają) a później za poffforki bym się wzięła ;)

bywają i jest ich wiecej niż tych nawiedzonych ;) więc nie jest źle

heh ... relacja dnia ... qpa ładna, paff sztuk raz ... jakbym siebie "czytała"

pytam kiedyś TZa przez tel jaką Fioneczka qpę zrobiła a on mi na to "gorzką" i w śmiech
hehe bardzo śmieszne :roll:

pewnie była w kolorze gorzkiej czekolady ;)

agnieszka32 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol:

ma dziewczyna talent ;)

agaga21 napisał(a):
ciekawe kiedy u nas zebranie...tyż uwielbiam i do RR się nie dam wrobić ;)

chita napisał(a):
uwierz ze rodzicielom do smiechu nie bedzie :diabloti::diabloti::diabloti:i to nie ja a Twoja wyobraznia Cie rozbawila:evil_lol:

swoja droga brygady RR nie moga byc az takie zle:razz:

bo to RR to nic strasznego , przynajmniej ten system jaki ja znam ze szkół i naszego przedszkola ;)

Maga100 napisał(a):
zupełnie nie rozumiem czemu, nic a nic :evil_lol:

a swoją drogą ciekawe czy będą mnie lubily nauczycielki mojego syna, jak myślisz, Alicjo? :grins:

wszystkie dzieci się lubi ;) ...gorzej z rodzicami :diabloti: :evil_lol:

ice_t napisał(a):
uwierz mi esseliv działa, sama go biorę od roku bo mam chorą wątrobe i powiem Ci że wyniki poprawiły mi się diametralnie

o to dzięki Ci za utwierdzenie mnie że decyzja o zakupie tego własnie leku była słuszna ...liczę , ze Tobie poprawią się całkiem wyniki :cool2:

Na 12 idę do pracy .......... :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
To Alus...milego dnia:diabloti::evil_lol:

Darianna napisał(a):
Baw się dziś dobrze :D

tak tak ...zapewne będzie miły :diabloti: po powrocie z pracy składamy meble

Posted

Alicja napisał(a):
tak tak ...zapewne będzie miły :diabloti: po powrocie z pracy składamy meble

fajnie tak z bandą dzieci :loveu::loveu: ja bym chciała :loveu::loveu: zasjebiaszczo tak :loveu::loveu: nie chcesz jeszcze dodatkowo mojego pasożyta???? jedno w tą czy w tą............:diabloti:

składaj te meble bo w niedziele po basenie wpadam na inspekcje :p

Posted

clockwork napisał(a):
fajnie tak z bandą dzieci :loveu::loveu: ja bym chciała :loveu::loveu: zasjebiaszczo tak :loveu::loveu: nie chcesz jeszcze dodatkowo mojego pasożyta???? jedno w tą czy w tą............:diabloti:

dawa Grosię ....w tłumie się nikt nie doliczy ;) a mała się wybawi z dziećmi , one obyczajne tak z małymi bo Magda ich poprzednia wychowawczyni z Martyną często przychodziła ... dokładnie rok młodszą od Grosi ;)

składaj te meble bo w niedziele po basenie wpadam na inspekcje :p

no musowo , już stawiam wodę na kaff ;)