lolka75 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jak poczytalam o tym co sie stalo w Rybniku to szok.... ale nigdy sie nie przewidzi kiedy czlekowi psyche siadzie... czasami wystarczy ta durna kropelka. Smutno...szkoda czlowiekow, mam nadzieje ze wszyscy z tego wyjda, nawet ten co strzelal :( mam nadzieje tez ze pieskowi nic sie nie stalo:-( przegapilam urodzinki Ozulka, przepraszam...ale ozulkowi zawsze zycze wszystkiego co najlepsze i zeby watroba wydobrzala (bo sama wiem jak to jest miec z nia klopoty) na wystawce bylam ogladac astmany i widzialam jednego samca takiego plowego jak Ozulek ale nie b yl takie piekny, kufe mial taka bardziej podluzna. ozulek jest najladniejszy:loveu: czymta sie z dala od strzelanin:shake: Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 o rany, Alicjo, ależ Rybnik stał się sławny, mało chwalebnie jednak, co? Szok, że znałaś gościa... :shake: Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Obama napisał(a):A z torebki ....mawiają ,że tam wszystko się znajdzie:diabloti: ni mom :grins: fioneczka napisał(a):oooo jeeeso przecież Ciebie doopa normalnie boli :diabloti: nazywając to po imieniu :p qrde znam ten ból moja babcia mówiła że na takie bóle trzeba kota przykładać ... wyślij Cezarego z Ozzulkiem na spacerek ... niech przyniosą :evil_lol: tylko nie usiądź na nim :eviltong: biodro :diabloti: Ozzy kotów nie kilim ;) Rinuś napisał(a):Z plecaczka cioteczka z plecaczka :diabloti: plecaczek mam ale w zawartości nie ma takich akcesoriów ;) Izabela124. napisał(a):Czytałam, że Ozzy ma problemy z watrobą, w takim razie zdrówka życzę Ozzulek dziękuje :) Tengusia napisał(a):Maxa jak sie nie myle mialam okazje poznac :hmmmm: i szczerze powiem ze pierwsze o czym pomyslalam jak dowiedzialam sie o tej strzelaninie i ze to wlasciciel Maxa - to co bedzie z psiakiem :-( ooo właśnie ...to ten Maxio Max jest pod opieką teścia chyba , on już wyszedł ze szpitala , a psiak jest w ogrodzie tam gdzie byłyśmy zaś strzelanina była od ulicy , myśle że Max bezpieczny ...Chciałam wczoraj tam iść ale cały czas tam jest Policja , więc poczekam a potem poszukamy czy Maxiu został lolka75 napisał(a):jak poczytalam o tym co sie stalo w Rybniku to szok.... ale nigdy sie nie przewidzi kiedy czlekowi psyche siadzie... czasami wystarczy ta durna kropelka. Smutno...szkoda czlowiekow, mam nadzieje ze wszyscy z tego wyjda, nawet ten co strzelal :( dokładnie Loluś ...nie nam oceniać bo każdy z nas może różnie zareagować ...splot nieszczęśliwych wydarzeń ...po prostu .... mam nadzieje tez ze pieskowi nic sie nie stalo:-( przegapilam urodzinki Ozulka, przepraszam...ale ozulkowi zawsze zycze wszystkiego co najlepsze i zeby watroba wydobrzala (bo sama wiem jak to jest miec z nia klopoty) na wystawce bylam ogladac astmany i widzialam jednego samca takiego plowego jak Ozulek ale nie b yl takie piekny, kufe mial taka bardziej podluzna. ozulek jest najladniejszy:loveu: czymta sie z dala od strzelanin:shake: Ozziutek posyła buziola za życzonka ;) Maga100 napisał(a):o rany, Alicjo, ależ Rybnik stał się sławny, mało chwalebnie jednak, co? spoko ...w Warszawce nie raz strzelali ;) Szok, że znałaś gościa... :shake: mnie szokuje nie to że go znałam tylko to co się stało .... A jutro jadę do fryzjera :multi: ...bo już wyglądam jak babcia z Gwardii Krzyżowej spod Pałacu :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Alicja napisał(a): mnie szokuje nie to że go znałam tylko to co się stało .... o jezuniuniu, nie czepiaj się słówek :diabloti: Alicja napisał(a): A jutro jadę do fryzjera :multi: ...bo już wyglądam jak babcia z Gwardii Krzyżowej spod Pałacu :diabloti: odwołaj fryzjera, przyjeżdżaj do Wawki! I ruszaj pod Pałac Namiestnikowski! Obejmij przywództwo! Howgh Quote
Tengusia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 dzisiaj mialam na obiadek pierogi z grzybkami ktore mamusia sama zbierala w lesie i kapustka :grins: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Maga100 napisał(a):o jezuniuniu, nie czepiaj się słówek :diabloti: :grins: odwołaj fryzjera, przyjeżdżaj do Wawki! I ruszaj pod Pałac Namiestnikowski! Obejmij przywództwo! Howgh za duży wiatr ...beret by mi porwało :diabloti: Tengusia napisał(a):dzisiaj mialam na obiadek pierogi z grzybkami ktore mamusia sama zbierala w lesie i kapustka :grins: a wpiernicz w oponki sces :diabloti: Jutro 1 września ................................ :modla: Quote
chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja napisał(a): Jutro 1 września ................................ :modla: tornister spakowany?:diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 chita napisał(a):tornister spakowany?:diabloti: nie :diabloti: TZ mi Elementarza nie kupił :evil_lol: Na szczęście jutro mam na 12 do 15 ...więc największe zamieszanie mnie minie ;) ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll: Quote
Gioco Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja napisał(a): ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll: Ja tam tylko rodzic ale też uwielbiam zebrania :diabloti: Poziom kretynizmu innych (albo mój) potrafi rozbawić mnie na kilka tygodni. Poważnie podchodzić przestałam przy starszym Smerfie, teraz mam tylko darmową rozrywkę :evil_lol: Łączę się w bólu :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Gioco napisał(a):Ja tam tylko rodzic ale też uwielbiam zebrania :diabloti: Poziom kretynizmu innych (albo mój) potrafi rozbawić mnie na kilka tygodni. Poważnie podchodzić przestałam przy starszym Smerfie, teraz mam tylko darmową rozrywkę :evil_lol: Łączę się w bólu :evil_lol: oj ani nie mów ......bo czasem można z butów wyskoczyć ajuż najlepsza akcja ...wybór członków do Rady Rodziców :roll: ...dlatego znając jak rodzice do tego pdchodzą za czasów edukacji syna jedynego byłam wiecznie w RR aby wychowawczynie planowo skończyły zebranie , bo normą jest że nie ma chętnych do RR :roll: Dziś był tylko 1 paff i kupy coraz ładniejsze :cool2: Zaczęłam podawać Ozzulkowi Esseliv Forte Quote
chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong: Quote
fioneczka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja napisał(a): Na szczęście jutro mam na 12 do 15 ...więc największe zamieszanie mnie minie ;) ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll: dlategop właśnie nie jestem ani nauczycielką, ani przedszkolanką ... bo najpierw bym rodziców wystrzelała (nie wszystkich, bo normalni też bywają) a później za poffforki bym się wzięła ;) heh ... relacja dnia ... qpa ładna, paff sztuk raz ... jakbym siebie "czytała" pytam kiedyś TZa przez tel jaką Fioneczka qpę zrobiła a on mi na to "gorzką" i w śmiech hehe bardzo śmieszne :roll: Quote
agnieszka32 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 chita napisał(a):Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ciekawe kiedy u nas zebranie...tyż uwielbiam i do RR się nie dam wrobić ;) Quote
chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 agnieszka32 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwierz ze rodzicielom do smiechu nie bedzie :diabloti::diabloti::diabloti:i to nie ja a Twoja wyobraznia Cie rozbawila:evil_lol: swoja droga brygady RR nie moga byc az takie zle:razz: Quote
Maga100 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja napisał(a): ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll: zupełnie nie rozumiem czemu, nic a nic :evil_lol: a swoją drogą ciekawe czy będą mnie lubily nauczycielki mojego syna, jak myślisz, Alicjo? :grins: Quote
ice_t Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Alicja napisał(a): Dziś był tylko 1 paff i kupy coraz ładniejsze :cool2: Zaczęłam podawać Ozzulkowi Esseliv Forte uwierz mi esseliv działa, sama go biorę od roku bo mam chorą wątrobe i powiem Ci że wyniki poprawiły mi się diametralnie Quote
fioneczka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Alusiu przyszłam po koleżeńsku przypomnieć Ci że dziś 1 września :diabloti: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 chita napisał(a):Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong: wystarczy że co roku nawiązuję textem do wychowania dzieci ...że skoro ludzie potrafią psy wychować bez bicia to i dzieci można :grins: ...przyjmują bezszelestnie a na nawiedzonych już mam całą listę zrobioną czyli mój Massive Attack ;) fioneczka napisał(a):dlategop właśnie nie jestem ani nauczycielką, ani przedszkolanką ... bo najpierw bym rodziców wystrzelała (nie wszystkich, bo normalni też bywają) a później za poffforki bym się wzięła ;) bywają i jest ich wiecej niż tych nawiedzonych ;) więc nie jest źle heh ... relacja dnia ... qpa ładna, paff sztuk raz ... jakbym siebie "czytała" pytam kiedyś TZa przez tel jaką Fioneczka qpę zrobiła a on mi na to "gorzką" i w śmiech hehe bardzo śmieszne :roll: pewnie była w kolorze gorzkiej czekolady ;) agnieszka32 napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol: ma dziewczyna talent ;) agaga21 napisał(a):ciekawe kiedy u nas zebranie...tyż uwielbiam i do RR się nie dam wrobić ;) chita napisał(a):uwierz ze rodzicielom do smiechu nie bedzie :diabloti::diabloti::diabloti:i to nie ja a Twoja wyobraznia Cie rozbawila:evil_lol: swoja droga brygady RR nie moga byc az takie zle:razz: bo to RR to nic strasznego , przynajmniej ten system jaki ja znam ze szkół i naszego przedszkola ;) Maga100 napisał(a):zupełnie nie rozumiem czemu, nic a nic :evil_lol: a swoją drogą ciekawe czy będą mnie lubily nauczycielki mojego syna, jak myślisz, Alicjo? :grins: wszystkie dzieci się lubi ;) ...gorzej z rodzicami :diabloti: :evil_lol: ice_t napisał(a):uwierz mi esseliv działa, sama go biorę od roku bo mam chorą wątrobe i powiem Ci że wyniki poprawiły mi się diametralnie o to dzięki Ci za utwierdzenie mnie że decyzja o zakupie tego własnie leku była słuszna ...liczę , ze Tobie poprawią się całkiem wyniki :cool2: Na 12 idę do pracy .......... :diabloti: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 fioneczka napisał(a):Alusiu przyszłam po koleżeńsku przypomnieć Ci że dziś 1 września :diabloti: to bardzo miłe z Twojej strony :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 To Alus...milego dnia:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 furciaczek napisał(a):To Alus...milego dnia:diabloti::evil_lol: Darianna napisał(a):Baw się dziś dobrze :D tak tak ...zapewne będzie miły :diabloti: po powrocie z pracy składamy meble Quote
clockwork Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Alicja napisał(a):tak tak ...zapewne będzie miły :diabloti: po powrocie z pracy składamy meble fajnie tak z bandą dzieci :loveu::loveu: ja bym chciała :loveu::loveu: zasjebiaszczo tak :loveu::loveu: nie chcesz jeszcze dodatkowo mojego pasożyta???? jedno w tą czy w tą............:diabloti: składaj te meble bo w niedziele po basenie wpadam na inspekcje :p Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 clockwork napisał(a):fajnie tak z bandą dzieci :loveu::loveu: ja bym chciała :loveu::loveu: zasjebiaszczo tak :loveu::loveu: nie chcesz jeszcze dodatkowo mojego pasożyta???? jedno w tą czy w tą............:diabloti: dawa Grosię ....w tłumie się nikt nie doliczy ;) a mała się wybawi z dziećmi , one obyczajne tak z małymi bo Magda ich poprzednia wychowawczyni z Martyną często przychodziła ... dokładnie rok młodszą od Grosi ;) składaj te meble bo w niedziele po basenie wpadam na inspekcje :p no musowo , już stawiam wodę na kaff ;) Quote
Recommended Posts