Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Caachou_']bry wieczór! :wink: Bry :grins: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Iv_']Fionka, chude bo jeszcze mało się obżarły waszą krwią :roll: :cool3: :evil_lol: nas też takie komarze noworodki zjeść chciały :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Alicja']nas też takie komarze noworodki zjeść chciały :diabloti: u mnie też jakiś świeży wylęg tego tałatajstwa :roll: bzyka to koło ucha, a nie widać takie jeszcze małe :roll: Quote
MM. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Przed chwilą na banerku Alicji usiadł monstrualny samiec komarzy :diabloti: Quote
fioneczka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Iv_ napisał(a):Fionka, chude bo jeszcze mało się obżarły waszą krwią :roll: :cool3: :evil_lol: qrde agresywne takie ze szok, jadowite jak żmije Mona cała w bąblach, tam gdzie ugryziona to sierść odstaje, wygląda poniekąd dziwnie :roll: Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 fioneczka napisał(a):qrde agresywne takie ze szok, jadowite jak żmije Mona cała w bąblach, tam gdzie ugryziona to sierść odstaje, wygląda poniekąd dziwnie :roll: Oj to biedna psina :shake: Właśnie czasem są takie jak z zatrutym jadem, że wszyscy w bąblach i puchną:roll: a czasem jakoś tak łagodnie kąsają. Nie wiem od czego to zależy :roll: Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Caachou_ napisał(a):Przed chwilą na banerku Alicji usiadł monstrualny samiec komarzy :diabloti: samce nie kąsają :cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Berek :loveu: wrocilam se z górkowego lenistwa... tydzien mnie nie było zaledwie a tu mój idoll zbanowany ...:placz: buziammm :multi: Quote
MM. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Iv_ napisał(a):samce nie kąsają :cool3::cool3: To nie ma znacznia - są 2x większe, przy czym bardziej odrażające :cool3: Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Caachou_ napisał(a):To nie ma znaczenia - są 2x większe, przy czym bardziej odrażające :cool3: samce z natury są ....... odrażające :diabloti::diabloti::diabloti: i chyba dla tego takim cieszą się powodzeniem :roll::roll: Quote
MM. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Iv_ napisał(a):samce z natury są ....... odrażające :diabloti::diabloti::diabloti: i chyba dla tego takim cieszą się powodzeniem :roll::roll: Znam parę samców, którzy nie są odrażający, ale to wyjątkowe wyjątki :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Caachou_ napisał(a):Znam parę samców, którzy nie są odrażający, ale to wyjątkowe wyjątki :diabloti: wyjątki potwierdzają regułę, więc muszą istnieć :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
MM. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Iv_ napisał(a):wyjątki potwierdzają regułę, więc muszą istnieć :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :diabloti::diabloti::diabloti: Niestety, ze święcą ich szukać :candle: Quote
Iv_ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Caachou_ napisał(a):Niestety, ze święcą ich szukać :candle: :niewiem: takie czasy :roll::roll: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='zuzolandia']Berek :loveu: wrocilam se z górkowego lenistwa... tydzien mnie nie było zaledwie a tu mój idoll zbanowany ...:placz: buziammm :multi: nooo i to na zawsze :( ...napisam Ci wsio na GyGy ..bo szpion czyta Dogo ;) [quote name='Iv_']samce z natury są ....... odrażające :diabloti::diabloti::diabloti: i chyba dla tego takim cieszą się powodzeniem :roll::roll: [quote name='Caachou_']Znam parę samców, którzy nie są odrażający, ale to wyjątkowe wyjątki :diabloti: [quote name='Caachou_']Niestety, ze święcą ich szukać :candle: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Martinee']Dzień Doberek :) [FONT=Arial]Bry ;)[/FONT] [FONT=Arial]Fotki z wczorajszego wypadu na Bezludzie ....czyli obiad na trawie:p[/FONT] Quote
Martinee Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/432/190b54faf89556ae.jpg chyba było kwaśne XD Fotki słodkie . Czyli grill mozna zaliczyć do udanych :) Quote
Recommended Posts