furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No ja na zawal kiedys zejde przez to moje panikowanie...gorsza od babci pod tym wzgledem jestem:evil_lol: Quote
fioneczka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 jessso co się tu działo ... muszę się wrócić i poczytać gangstery u Was som :scared: ... a podobno strzelają się tylko w Zgorzelcu ... Caringtony i inne gady heh Quote
Alicja Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 oj działo się działo ... http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,boguszowice-gornik-strzelal-do-swoich-najblizszych,wia5-3266-11556.html http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,strzelanina-w-boguszowicach,fot5-7-817.html a ja z czystym sumieniem mogę polecić , że jaksię coś psiakowi złego dzieje a nasz wet w rozjazdach ;) to nie idzie się w Rybniku do innych wetów tylko warto tutaj http://www.wetgliwice.pl/kontakt.html polecam Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Alicja;15273652 [FONT=Arial napisał(a):a dokładnie że w mojej ..około 50 -100 m ode mnie na osiedlu domków szeregowych ....i na dodatek nasz znajomy :(.... właściciel takiego psiaczka Maxa mixa ONka z huskym , dawałam kiedyś tu foty jak z Ozzym Maxio przez płotek przegadują się [/FONT] Do czego doprowadza frustracja i desperacja. Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Obama']Do czego doprowadza frustracja i desperacja. dokładnie ...coś musiało się złożyć na takie działanie ... Teraz TZ wrócił ze spaceru ... teren dalej obstawiony przez Policję ....a ja nie wiem co z Maxem ( wszyscy są w szpitalach oprócz młodszego synka ) A u nas jesień ........... Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Nic nie dzieje się bez przyczyny,tylko skąd on miał taki arsenał broni??Musiał być albo kolekcjonerem,albo coś planować.:shake: u nas jesień przyniosła anginę..:-( Quote
sylwiaskalska Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 O kurka przeczytałam co się wydarzyło. Facet chyba nie wytrzymał presji codziennego życia. Współczucia dla rodziny Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Obama']Nic nie dzieje się bez przyczyny,tylko skąd on miał taki arsenał broni??Musiał być albo kolekcjonerem,albo coś planować.:shake: u nas jesień przyniosła anginę..:-( nie ...raczej fascynacja , on interesował się militariami od lat ...wiele razy np o białej broni dyskutował z chłopakami moimi , bo TZ robił Kubie miecze itp więc wspólne tematy były mi chyba przewiało korzonki ....buuuuuuuu [quote name='sylwiaskalska']O kurka przeczytałam co się wydarzyło. Facet chyba nie wytrzymał presji codziennego życia. Współczucia dla rodziny no masakra ...żal mi ich wszystkich Quote
sylwiaskalska Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja']nie ...raczej fascynacja , on interesował się militariami od lat ...wiele razy np o białej broni dyskutował z chłopakami moimi , bo TZ robił Kubie miecze itp więc wspólne tematy były mi chyba przewiało korzonki ....buuuuuuuu Ala proszę się ubierać cieplutko :) a nie latać w krótkich koszulkach hi hi Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='sylwiaskalska']Ala proszę się ubierać cieplutko :) a nie latać w krótkich koszulkach hi hi [FONT=Arial] mnie przewiało w piątek i przemokłam na maxa ... wtedy nic nie czułam a dziś mi wylazło :shake:[/FONT] Quote
sylwiaskalska Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 A bo teraz pogoda to jakieś nieporozumienie raz ciepło a raz tak leje że potop Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='sylwiaskalska']A bo teraz pogoda to jakieś nieporozumienie raz ciepło a raz tak leje że potop właśnie wróciłam z Ozzym ze spaceru przemoknięta do ostatniej części garderoby :roll: Quote
J_ulia Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zaglądam do Ozzulka z zapytaniem jak się chłopak czuje. Martwię się... Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='J_ulia']Zaglądam do Ozzulka z zapytaniem jak się chłopak czuje. Martwię się... regeneruje siły ;) Quote
Gioco Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Essentiale jest ok i na takie dolegliwości dobrze i w odpowiednim czasie działa :-) Quote
Rinuś Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ojj cioteczka ubieraj się cieplej i grubiej i kaloszki ,parasolka i kurteczka :evil_lol::loveu: Quote
fioneczka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] mnie przewiało w piątek i przemokłam na maxa ... wtedy nic nie czułam a dziś mi wylazło :shake:[/FONT] qrcze u nas tez paskudna pogoda brrrr jesień normalnie czy Ty masz gluti z przemoczki :roll: [quote name='Alicja'] właśnie wróciłam z Ozzym ze spaceru przemoknięta do ostatniej części garderoby :roll: znowu zmokłaś ... o teraz to dopiero będą gluti :roll: Quote
Alicja Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Gioco']Essentiale jest ok i na takie dolegliwości dobrze i w odpowiednim czasie działa :-) zdecydowałam się na Esseliv Forte [quote name='Rinuś']ojj cioteczka ubieraj się cieplej i grubiej i kaloszki ,parasolka i kurteczka :evil_lol::loveu: a jak w czasie kiedy wychodze na psacer jest sUonko i w czasie rymsnie deszczem to skąd kaloszki , parasolka i kurtałka :hmmmm: [quote name='fioneczka']qrcze u nas tez paskudna pogoda brrrr jesień normalnie czy Ty masz gluti z przemoczki :roll: znowu zmokłaś ... o teraz to dopiero będą gluti :roll: glutów brak ;) ale chyba jest rwa kulszowa :roflt: ...moja mam pocieszyła mnie że to TAK boli właśnie :roll: Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja'] a jak w czasie kiedy wychodze na psacer jest sUonko i w czasie rymsnie deszczem to skąd kaloszki , parasolka i kurtałka :hmmmm: A z torebki ....mawiają ,że tam wszystko się znajdzie:diabloti: Quote
fioneczka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja']glutów brak ;) ale chyba jest rwa kulszowa :roflt: ...moja mam pocieszyła mnie że to TAK boli właśnie :roll: oooo jeeeso przecież Ciebie doopa normalnie boli :diabloti: nazywając to po imieniu :p qrde znam ten ból moja babcia mówiła że na takie bóle trzeba kota przykładać ... wyślij Cezarego z Ozzulkiem na spacerek ... niech przyniosą :evil_lol: tylko nie usiądź na nim :eviltong: Quote
Rinuś Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Alicja'] a jak w czasie kiedy wychodze na psacer jest sUonko i w czasie rymsnie deszczem to skąd kaloszki , parasolka i kurtałka :hmmmm: Z plecaczka cioteczka z plecaczka :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czytałam, że Ozzy ma problemy z watrobą, w takim razie zdrówka życzę Quote
Tengusia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a dokładnie że w mojej ..około 50 -100 m ode mnie na osiedlu domków szeregowych ....i na dodatek nasz znajomy :(.... właściciel takiego psiaczka Maxa mixa ONka z huskym , dawałam kiedyś tu foty jak z Ozzym Maxio przez płotek przegadują się [/FONT] Maxa jak sie nie myle mialam okazje poznac :hmmmm: i szczerze powiem ze pierwsze o czym pomyslalam jak dowiedzialam sie o tej strzelaninie i ze to wlasciciel Maxa - to co bedzie z psiakiem :-( Quote
Recommended Posts