Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj działo się działo ...
http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,boguszowice-gornik-strzelal-do-swoich-najblizszych,wia5-3266-11556.html
http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,strzelanina-w-boguszowicach,fot5-7-817.html

a ja z czystym sumieniem mogę polecić , że jaksię coś psiakowi złego dzieje a nasz wet w rozjazdach ;) to nie idzie się w Rybniku do innych wetów tylko warto tutaj
http://www.wetgliwice.pl/kontakt.html polecam

Posted

Alicja;15273652

[FONT=Arial napisał(a):
a dokładnie że w mojej ..około 50 -100 m ode mnie na osiedlu domków szeregowych ....i na dodatek nasz znajomy :(.... właściciel takiego psiaczka Maxa mixa ONka z huskym , dawałam kiedyś tu foty jak z Ozzym Maxio przez płotek przegadują się [/FONT]

Do czego doprowadza frustracja i desperacja.

Posted

[quote name='Obama']Do czego doprowadza frustracja i desperacja.

dokładnie ...coś musiało się złożyć na takie działanie ...
Teraz TZ wrócił ze spaceru ... teren dalej obstawiony przez Policję ....a ja nie wiem co z Maxem ( wszyscy są w szpitalach oprócz młodszego synka )

A u nas jesień ...........

Posted

Nic nie dzieje się bez przyczyny,tylko skąd on miał taki arsenał broni??Musiał być albo kolekcjonerem,albo coś planować.:shake:

u nas jesień przyniosła anginę..:-(

Posted

[quote name='Obama']Nic nie dzieje się bez przyczyny,tylko skąd on miał taki arsenał broni??Musiał być albo kolekcjonerem,albo coś planować.:shake:

u nas jesień przyniosła anginę..:-(

nie ...raczej fascynacja , on interesował się militariami od lat ...wiele razy np o białej broni dyskutował z chłopakami moimi , bo TZ robił Kubie miecze itp więc wspólne tematy były

mi chyba przewiało korzonki ....buuuuuuuu

[quote name='sylwiaskalska']O kurka przeczytałam co się wydarzyło. Facet chyba nie wytrzymał presji codziennego życia. Współczucia dla rodziny

no masakra ...żal mi ich wszystkich

Posted

[quote name='Alicja']nie ...raczej fascynacja , on interesował się militariami od lat ...wiele razy np o białej broni dyskutował z chłopakami moimi , bo TZ robił Kubie miecze itp więc wspólne tematy były

mi chyba przewiało korzonki ....buuuuuuuu

Ala proszę się ubierać cieplutko :) a nie latać w krótkich koszulkach hi hi

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ala proszę się ubierać cieplutko :) a nie latać w krótkich koszulkach hi hi
[FONT=Arial]
mnie przewiało w piątek i przemokłam na maxa ... wtedy nic nie czułam a dziś mi wylazło :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A bo teraz pogoda to jakieś nieporozumienie raz ciepło a raz tak leje że potop

właśnie wróciłam z Ozzym ze spaceru przemoknięta do ostatniej części garderoby :roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
mnie przewiało w piątek i przemokłam na maxa ... wtedy nic nie czułam a dziś mi wylazło :shake:
[/FONT]

qrcze u nas tez paskudna pogoda brrrr jesień normalnie
czy Ty masz gluti z przemoczki :roll:

[quote name='Alicja']
właśnie wróciłam z Ozzym ze spaceru przemoknięta do ostatniej części garderoby :roll:

znowu zmokłaś ... o teraz to dopiero będą gluti :roll:

Posted

[quote name='Gioco']Essentiale jest ok i na takie dolegliwości dobrze i w odpowiednim czasie działa :-)

zdecydowałam się na Esseliv Forte

[quote name='Rinuś']ojj cioteczka ubieraj się cieplej i grubiej i kaloszki ,parasolka i kurteczka :evil_lol::loveu:

a jak w czasie kiedy wychodze na psacer jest sUonko i w czasie rymsnie deszczem to skąd kaloszki , parasolka i kurtałka :hmmmm:

[quote name='fioneczka']qrcze u nas tez paskudna pogoda brrrr jesień normalnie
czy Ty masz gluti z przemoczki :roll:

znowu zmokłaś ... o teraz to dopiero będą gluti :roll:

glutów brak ;) ale chyba jest rwa kulszowa :roflt: ...moja mam pocieszyła mnie że to TAK boli właśnie :roll:

Posted

[quote name='Alicja']

a jak w czasie kiedy wychodze na psacer jest sUonko i w czasie rymsnie deszczem to skąd kaloszki , parasolka i kurtałka :hmmmm:

A z torebki ....mawiają ,że tam wszystko się znajdzie:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']glutów brak ;) ale chyba jest rwa kulszowa :roflt: ...moja mam pocieszyła mnie że to TAK boli właśnie :roll:

oooo jeeeso przecież Ciebie doopa normalnie boli :diabloti: nazywając to po imieniu :p

qrde znam ten ból

moja babcia mówiła że na takie bóle trzeba kota przykładać ... wyślij Cezarego z Ozzulkiem na spacerek ... niech przyniosą :evil_lol:
tylko nie usiądź na nim :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']

Z plecaczka cioteczka z plecaczka :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]a dokładnie że w mojej ..około 50 -100 m ode mnie na osiedlu domków szeregowych ....i na dodatek nasz znajomy :(.... właściciel takiego psiaczka Maxa mixa ONka z huskym , dawałam kiedyś tu foty jak z Ozzym Maxio przez płotek przegadują się [/FONT]

Maxa jak sie nie myle mialam okazje poznac :hmmmm: i szczerze powiem ze pierwsze o czym pomyslalam jak dowiedzialam sie o tej strzelaninie i ze to wlasciciel Maxa - to co bedzie z psiakiem :-(