Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
to cudownie, że trafiłaś na tak wyjątkowego psa... z drugiej strony nie cieszyliście się tą przyjaźnią długo :(

furciaczek napisał(a):
Ehhh trzymaj sie kochana...smutne sa takie dni :(

wiecie co ...chciałabym kiedyś trafić na takiego psa .... smutno , że nie doczekalismy sie siwiejących boxiowych fafelków ...w maju tego roku miałby 10 lat ...miał dorastać z Kubą ....
Ozzy jest kochany ...ale to zupelnie inny typ psiaka , inny charakter

Posted

olekg89 napisał(a):
Ala-ale słodzia obróżeczka.Ale taka szeroka pewno będzie go obcierać :( ojej. A tak poważnie to Ozzy chyba niebawem idzie do kwadransowych grubasów ,bo się z niego niezły kaban zrobił.(a teraz wyślij raport) że obrażam ciebie i pieska. xD
Pozdro Babuniu :*:*

Widzisz, Alicja, juz następna osoba twierdzi że jednak Ozzik krągleje...;)

Dla Harley'a ["]

Pzdr.

Posted

yyyy....myslalam,ze kuchnia juz stoi;-) Moze jak sie w koncu za sto lat dokulam do Polski to se na wlasne oczyska obejrze:-)
Sciskam mocno i dzieki za linka;-)

Posted

[quote name='agbar']yyyy....myslalam,ze kuchnia juz stoi;-) Moze jak sie w koncu za sto lat dokulam do Polski to se na wlasne oczyska obejrze:-)
Sciskam mocno i dzieki za linka;-)

myślę , że się do tego czasu nie rozsypie :roflt:
:calus: miluśko , że zajrzałaś

Posted

[quote name='Asiaczek']Widzisz, Alicja, juz następna osoba twierdzi że jednak Ozzik krągleje...;)

Dla Harley'a ["]

Pzdr.

toż Asiaczku ja sie nie wypieram , ze jest krągły,zresztą taki był od urodzenia , tylko piszę że waży tyle samo , a jego wygląd zależy od intensywności życia ;) a że teraz w upały żyje mało intensywnie tak też wygląda jak ,,pan woreczko,, :)

Posted

[quote name='Alicja']
Tak ...to ten najwspanialszy pies i Przyjaciel jakiego miałam okazje spotkać w moim życiu .... :loveu:

Harley..

• ....
    boksie sa tak dziwnie uczłowieczone ..dlatego nie miałam odwagi po raz kolejny przytargac do domu fafelka...gdy Tosia odeszła...

buziam;-)

• Posted

przylalazlam se polazic po dgm ... wiesz w piatek przyjda mi wkoncu okienko w kuchni zamontowac :multi: i w przyszlym tygodniu wkoncu rusze dalej z remontem i bede miec sliczniusie mieszkanko :multi:

Posted

[quote name='Alicja']toż Asiaczku ja sie nie wypieram , ze jest krągły,zresztą taki był od urodzenia , tylko piszę że waży tyle samo , a jego wygląd zależy od intensywności życia ;) a że teraz w upały żyje mało intensywnie tak też wygląda jak ,,pan woreczko,, :)
    ... prawda...

Pzdr.

Posted

[quote name='zuzolandia']Harley..

• ....
    boksie sa tak dziwnie uczłowieczone ..dlatego nie miałam odwagi po raz kolejny przytargac do domu fafelka...gdy Tosia odeszła...
    buziam;-)

• Wiesz, miałam podobnie. Jak odeszła moja pierwsza sznaucerka, to po wielu perturbacjach i próbach nie zdecydowałam się jednak na następną sunię tej rasy... Miałam 3 lata zawieszenia i potem... basenji:)

Pzdr.

Posted

[quote name='dbsst']

• ...

• :calus:

[quote name='zuzolandia']Harley..
  • ....

buziam;-)

• [FONT=Arial]
    dokładnie u nas było tak samo ...żadne z nas nie odważyło się na kolejnego boxia ... chyba zbyt wyidealizowany obraz Boxia pozostał w naszych pamięciach ...
    [/FONT]

[quote name='Tengusia']przylalazlam se polazic po dgm ... wiesz w piatek przyjda mi wkoncu okienko w kuchni zamontowac :multi: i w przyszlym tygodniu wkoncu rusze dalej z remontem i bede miec sliczniusie mieszkanko :multi:

[FONT=Arial]supcio :multi: cieszkam razem z Tobą ..i cieszkam się na tą kawe u Ciebie :)
    Ja będę miała dopiero kuchnię gotową w okolicach września jak mebelki dojadą :roll:
    [/FONT]

[quote name='Asiaczek']... prawda...

:p

Pzdr.

[quote name='Asiaczek']Wiesz, miałam podobnie. Jak odeszła moja pierwsza sznaucerka, to po wielu perturbacjach i próbach nie zdecydowałam się jednak na następną sunię tej rasy... Miałam 3 lata zawieszenia i potem... basenji:)

Pzdr.

[FONT=Arial]ja miałam zawieszenia 3 miesiące ... i poszła decyzja na amstaffa ... i dobrze ;)
    Ast był wcześniej wybrany , ale z racji tego ze Kuba był smarkul to wtedy właśnie wybraliśmy boxia , była już w rodzinie boxerka Honda i Kuba ją uwielbiał , zresztą jak wszyscy. Harley był bardziej dla Kuby i tak też było ...Kuba miał z nim super kontakt , super dawał sobie z psem radę . Z Ozzym już tak nie jest . To mój pies . Myśle , że dla Kuby te 3 miesiące to było za krótko ...
    [/FONT]

[quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/410/e64c704ff29eb333.jpg maniak tarzania się:evil_lol:

http://images8.fotosik.pl/410/4672c9dd8c556f4a.jpg jaki zadowolony pysio :p

http://images8.fotosik.pl/410/f65fb0769707321a.jpg buhaha

Harley [']['][']...

[FONT=Arial]Oj z Ozzulka jest maniak tarzania ... uwielbia chłodną trawkę chociaż drobnym piaskiem nie pogardzi :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Ozzy nie jest krągły czy gruby - on jest puszysty jak pudelek :diabloti:

:obrazic: mogłaś chociaż napisać ze jak bischon

[quote name='malawaszka']aleś mu naubliżała :lol:

superanckie te motylkowe foty!!! :klacz:

podziekował :grins: