rufusowa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 to cudownie, że trafiłaś na tak wyjątkowego psa... z drugiej strony nie cieszyliście się tą przyjaźnią długo :( Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::loveu: przyszłam na te niekomentowane zdjęcia o których wspominałaś i znalazłam szczęśliwego debilka :cool3: http://images8.fotosik.pl/410/3e226fb78faa729f.jpg i muszę Ci powiedzieć że zdjęcia motyli są cudowne :loveu: :calus: trzymaj się Mamuś [/FONT] Quote
furciaczek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ehhh trzymaj sie kochana...smutne sa takie dni :( Quote
Gioco Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ci, którzy odeszli żyją tak długo dopóki o nich się pamięta ..... Trzymaj się Ala :calus: Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 rufusowa napisał(a):to cudownie, że trafiłaś na tak wyjątkowego psa... z drugiej strony nie cieszyliście się tą przyjaźnią długo :( furciaczek napisał(a):Ehhh trzymaj sie kochana...smutne sa takie dni :( wiecie co ...chciałabym kiedyś trafić na takiego psa .... smutno , że nie doczekalismy sie siwiejących boxiowych fafelków ...w maju tego roku miałby 10 lat ...miał dorastać z Kubą .... Ozzy jest kochany ...ale to zupelnie inny typ psiaka , inny charakter Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Gioco napisał(a):Ci, którzy odeszli żyją tak długo dopóki o nich się pamięta ..... Trzymaj się Ala :calus: dziękuję Ci :calus: Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::loveu: przyszłam na te niekomentowane zdjęcia o których wspominałaś i znalazłam szczęśliwego debilka :cool3: http://images8.fotosik.pl/410/3e226fb78faa729f.jpg i muszę Ci powiedzieć że zdjęcia motyli są cudowne :loveu: cieszę sie ze trafiłaś na te fotaski ;) :calus: trzymaj się Mamuś [/FONT] .....:calus: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 olekg89 napisał(a):Ala-ale słodzia obróżeczka.Ale taka szeroka pewno będzie go obcierać :( ojej. A tak poważnie to Ozzy chyba niebawem idzie do kwadransowych grubasów ,bo się z niego niezły kaban zrobił.(a teraz wyślij raport) że obrażam ciebie i pieska. xD Pozdro Babuniu :*:* Widzisz, Alicja, juz następna osoba twierdzi że jednak Ozzik krągleje...;) Dla Harley'a ["] Pzdr. Quote
agbar Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 yyyy....myslalam,ze kuchnia juz stoi;-) Moze jak sie w koncu za sto lat dokulam do Polski to se na wlasne oczyska obejrze:-) Sciskam mocno i dzieki za linka;-) Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='agbar']yyyy....myslalam,ze kuchnia juz stoi;-) Moze jak sie w koncu za sto lat dokulam do Polski to se na wlasne oczyska obejrze:-) Sciskam mocno i dzieki za linka;-) myślę , że się do tego czasu nie rozsypie :roflt: :calus: miluśko , że zajrzałaś Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Widzisz, Alicja, juz następna osoba twierdzi że jednak Ozzik krągleje...;) Dla Harley'a ["] Pzdr. toż Asiaczku ja sie nie wypieram , ze jest krągły,zresztą taki był od urodzenia , tylko piszę że waży tyle samo , a jego wygląd zależy od intensywności życia ;) a że teraz w upały żyje mało intensywnie tak też wygląda jak ,,pan woreczko,, :) Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [*]................................................................... Quote
zuzolandia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Alicja'] Tak ...to ten najwspanialszy pies i Przyjaciel jakiego miałam okazje spotkać w moim życiu .... :loveu: Harley.. .... boksie sa tak dziwnie uczłowieczone ..dlatego nie miałam odwagi po raz kolejny przytargac do domu fafelka...gdy Tosia odeszła... buziam;-) Quote
Tengusia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 przylalazlam se polazic po dgm ... wiesz w piatek przyjda mi wkoncu okienko w kuchni zamontowac :multi: i w przyszlym tygodniu wkoncu rusze dalej z remontem i bede miec sliczniusie mieszkanko :multi: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Alicja']toż Asiaczku ja sie nie wypieram , ze jest krągły,zresztą taki był od urodzenia , tylko piszę że waży tyle samo , a jego wygląd zależy od intensywności życia ;) a że teraz w upały żyje mało intensywnie tak też wygląda jak ,,pan woreczko,, :) ... prawda... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='zuzolandia']Harley.. .... boksie sa tak dziwnie uczłowieczone ..dlatego nie miałam odwagi po raz kolejny przytargac do domu fafelka...gdy Tosia odeszła... buziam;-) Wiesz, miałam podobnie. Jak odeszła moja pierwsza sznaucerka, to po wielu perturbacjach i próbach nie zdecydowałam się jednak na następną sunię tej rasy... Miałam 3 lata zawieszenia i potem... basenji:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 http://images8.fotosik.pl/410/e64c704ff29eb333.jpg maniak tarzania się:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/410/4672c9dd8c556f4a.jpg jaki zadowolony pysio :p http://images8.fotosik.pl/410/f65fb0769707321a.jpg buhaha Harley [']['][']... Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst'] ... :calus: [quote name='zuzolandia']Harley.. .... boksie sa tak dziwnie uczłowieczone ..dlatego nie miałam odwagi po raz kolejny przytargac do domu fafelka...gdy Tosia odeszła... buziam;-) [FONT=Arial] dokładnie u nas było tak samo ...żadne z nas nie odważyło się na kolejnego boxia ... chyba zbyt wyidealizowany obraz Boxia pozostał w naszych pamięciach ... [/FONT] [quote name='Tengusia']przylalazlam se polazic po dgm ... wiesz w piatek przyjda mi wkoncu okienko w kuchni zamontowac :multi: i w przyszlym tygodniu wkoncu rusze dalej z remontem i bede miec sliczniusie mieszkanko :multi: [FONT=Arial]supcio :multi: cieszkam razem z Tobą ..i cieszkam się na tą kawe u Ciebie :) Ja będę miała dopiero kuchnię gotową w okolicach września jak mebelki dojadą :roll:[/FONT] [quote name='Asiaczek']... prawda... :p Pzdr. [quote name='Asiaczek']Wiesz, miałam podobnie. Jak odeszła moja pierwsza sznaucerka, to po wielu perturbacjach i próbach nie zdecydowałam się jednak na następną sunię tej rasy... Miałam 3 lata zawieszenia i potem... basenji:) Pzdr. [FONT=Arial]ja miałam zawieszenia 3 miesiące ... i poszła decyzja na amstaffa ... i dobrze ;) Ast był wcześniej wybrany , ale z racji tego ze Kuba był smarkul to wtedy właśnie wybraliśmy boxia , była już w rodzinie boxerka Honda i Kuba ją uwielbiał , zresztą jak wszyscy. Harley był bardziej dla Kuby i tak też było ...Kuba miał z nim super kontakt , super dawał sobie z psem radę . Z Ozzym już tak nie jest . To mój pies . Myśle , że dla Kuby te 3 miesiące to było za krótko ... [/FONT] [quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/410/e64c704ff29eb333.jpg maniak tarzania się:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/410/4672c9dd8c556f4a.jpg jaki zadowolony pysio :p http://images8.fotosik.pl/410/f65fb0769707321a.jpg buhaha Harley [']['][']... [FONT=Arial]Oj z Ozzulka jest maniak tarzania ... uwielbia chłodną trawkę chociaż drobnym piaskiem nie pogardzi :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 bedzie zyl wiecznie we wspomnieniach..... Harley ["] Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='lolka75']bedzie zyl wiecznie we wspomnieniach..... Harley ["] będzie .... Quote
Vectra Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ozzy nie jest krągły czy gruby - on jest puszysty jak pudelek :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Vectra napisał(a):Ozzy nie jest krągły czy gruby - on jest puszysty jak pudelek :diabloti: aleś mu naubliżała :lol: superanckie te motylkowe foty!!! :klacz: Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Vectra']Ozzy nie jest krągły czy gruby - on jest puszysty jak pudelek :diabloti: :obrazic: mogłaś chociaż napisać ze jak bischon [quote name='malawaszka']aleś mu naubliżała :lol: superanckie te motylkowe foty!!! :klacz: podziekował :grins: Quote
Vectra Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 eee nieprawdą to jest , jakoby obelgą było być puszystym jak pudelek :obrazic: Quote
Recommended Posts