fioneczka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Alicja'] kurde ...cho Furciaczku jedziemy na Gale biesiadną pod krzyżykiem ;):roflt: mogę jechać z Wami ? :oops: atmosfera mi się udzieliła :evil_lol: pożyczę spódnicę od mamy :roll: Quote
furciaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Alicja'] kurde ...cho Furciaczku jedziemy na Gale biesiadną pod krzyżykiem ;):roflt: [quote name='fioneczka']mogę jechać z Wami ? :oops: atmosfera mi się udzieliła :evil_lol: pożyczę spódnicę od mamy :roll: Bedziemy krzyzakami?? hahaha sory ale powstrzymac sie nie moglam.... Quote
Gioco Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Vectra napisał(a): kościelne dzieci idą się bawić :evilbat: I dzięki Bogu, za trzy kwartały przyjdą na świat ci co to na nasze emerytury będą pracować ;-) Quote
Iv_ Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Alicja'] kurde ...cho Furciaczku jedziemy na Gale biesiadną pod krzyżykiem ;):roflt: buahahahha :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Gioco napisał(a):I dzięki Bogu, za trzy kwartały przyjdą na świat ci co to na nasze emerytury będą pracować ;-) :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 dajcie spokój obciach na całego w imię Chrystusa. Quote
Alicja Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='fioneczka']mogę jechać z Wami ? :oops: atmosfera mi się udzieliła :evil_lol: pożyczę spódnicę od mamy :roll: możesz , ale bierzesz torebke :) [quote name='furciaczek']Bedziemy krzyzakami?? hahaha jak jest rodzaj żeński od Krzyżak :hmmmm: krzyżaczka :hmmmm: http://img835.imageshack.us/img835/1231/84415455.jpg sory ale powstrzymac sie nie moglam.... :roflt: :roflt: [quote name='Gioco']I dzięki Bogu, za trzy kwartały przyjdą na świat ci co to na nasze emerytury będą pracować ;-) o to to to .... [quote name='Iv_']buahahahha :roflt::roflt::roflt::roflt: Ivcia ..jedziesz z nami ma się rozumieć ;) [quote name='zuzolandia']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: no co sie szczerzysz ....świnto prowda .... moje 2 koleżanki z podstawówki mature zdawały z balonikim pod sukienką ;) pielgrzymki , oazy to najlepszy środek na wzrost populacji ;) Quote
Alicja Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='dbsst']dajcie spokój obciach na całego w imię Chrystusa. dziś z Kanady koleżanka dzwoniła i komenty w gazetach tam są takie że Polacy cofają się do pogaństwa ...bo modlą sie do kawałka drewna , bo nawet wg kościoła ten patyk przed pałacem to nie krzyż póki nie zostanie poświęcony :diabloti: Quote
dbsst Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Alicja']dziś z Kanady koleżanka dzwoniła i komenty w gazetach tam są takie że Polacy cofają się do pogaństwa ...bo modlą sie do kawałka drewna , bo nawet wg kościoła ten patyk przed pałacem to nie krzyż póki nie zostanie poświęcony :diabloti: ja to z przerażeniem patrzę mieszkając w warszawie nie pójde pod Pałac bo się boję, że z rozpedu zlinczują mnie i wózek!!!!!!!! to są psychopaci nie mający nic wspólnego w zasadzie z niczym. I weź pan i szanuj teraz innych tych lepszych tych "wierzących" bo tylko na cudzysłów zasługują skoro praktykujący Chrześcijanie nie podpisują się pod tym co się dzieje. Na następny raz Harcerze pomyślą dwa razy zanim zrobią wszystkim dobrze. Czarnogród w centrum Europy!!!!!!!!!! Quote
Iv_ Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Alutka, oczywiście, że jadem z Wami :grins::grins::grins: Quote
Maga100 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Vectra napisał(a):a u mnie jest klawy , jesteśmy uziemieni w domu , bo zamykają nam ulice , bo będzie maszerowała procesja .. zatem będą tańce , swawole i piosenki pół dnia :multi: :evilbat: haha, jak to? ale rozumiem, że ty idziesz zaraz za proboszczem? :evil_lol: furciaczek napisał(a):Gdybym mieszkala w Wawce to bym sobie popcorn,browarka kupila i tam poszla ogladac na zywo... to musza byc niezapomniane wrazenia:evil_lol: nie, poszłabyś tam i spalila się ze wstydu przed zagranicznymi turystami :shake: Quote
halbina Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kraj oszołomów... A na dogo też super innowacje: można mieć teraz aż dwa banerki w podpisie... Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='dbsst']ja to z przerażeniem patrzę mieszkając w warszawie nie pójde pod Pałac bo się boję, że z rozpedu zlinczują mnie i wózek!!!!!!!! to są psychopaci nie mający nic wspólnego w zasadzie z niczym. I weź pan i szanuj teraz innych tych lepszych tych "wierzących" bo tylko na cudzysłów zasługują skoro praktykujący Chrześcijanie nie podpisują się pod tym co się dzieje. Na następny raz Harcerze pomyślą dwa razy zanim zrobią wszystkim dobrze. Czarnogród w centrum Europy!!!!!!!!!! to po 1sze a po 2gie , bardzo mi się nie podoba szafowanie symboliką krzyża na każdym kroku .... wg starych opisów to polska to był kraj mlekiem i miodem płynący ...teraz najlepiej napisać polska to kraj krzyżej stojący .... nie żebym miała coś przeciwko katolikom [quote name='Iv_']Alutka, oczywiście, że jadem z Wami :grins::grins::grins: ubaw po pachi ;) [quote name='Maga100']haha, jak to? ale rozumiem, że ty idziesz zaraz za proboszczem? :evil_lol: niosła baldachim ;) nie, poszłabyś tam i spalila się ze wstydu przed zagranicznymi turystami :shake: mi już wstyd jak się ktoś znajomy zza granicy odezwie .... [quote name='halbina']Kraj oszołomów... szkoda gadać A na dogo też super innowacje: można mieć teraz aż dwa banerki w podpisie... żarty !!! lece poczytać ... no tak zapomniałam , ze na dogomanii teraz najważniejsze są REKLAMY a nie pomoc zwierzętom ....Adminie dziękujemy ......( nie mogę wstawić pewnej :roll: emotki bo dostałabym baNAna Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ........taaa ..narzędzie smierci stało sie symbolem życia ... a tak na marginesie to przeciez ów krzyż to znak uzywany juz od dawien dawna i to w poganskich religiach ...przysposobili go se chrzescijanie a teraz moherowi robią zadyme...... boszzzz w jakim my zyjemy panstwie.......aż wstyd sie przyznawac żeś Polak ..... dziendoberek;-) Quote
Obama Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zacofanie,jak widziałam kobietę niemal umierającą z rozpaczy bo ją od krzyża odciągali to miałam wrażenie,że kręcą w Polsce Agorę II czy coś. z krzyżem zawsze i wszędzie kojarzy mi się ukochany: http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ Kocham ten film,jednak osoby bardzo religijne może niech sobie odpuszczą :) Quote
halbina Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 osobiście wolę scenę kamienowania... dwa kamienie i worek żwirku... i to, że dostało się ostatecznie faryzeuszowi... :P http://www.youtube.com/watch?v=1dyxOnuIiO8 a ten konflikt należałoby rozwiązać tak: http://www.youtube.com/watch?v=PrafvP1QwQ0&feature=related Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Arial]O tak Monty Python jest :cool2: [/FONT] Quote
Obama Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Fanki Monty'iego ? No,cudownie.Kocham miłością wielką,The Little Britain również.Pisałam o tym magisterkę zresztą.:cool3: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Obama']Fanki Monty'iego ? No,cudownie.Kocham miłością wielką,The Little Britain również.Pisałam o tym magisterkę zresztą.:cool3: no proszę , jak można połączyć przyjemne z pożytecznym ;) Quote
Obama Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a potem,jak sto razy ogląda się jedną scenę to się odechciewa :) Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jak tam twoj remoncik ? nie uwierzysz panowie dzis przyszli okno montowac szkoda tylko ze okazalo sie ze parapet jest za maly i musze czekac kolejny tydzien zeby zamontowali mi dobry parapet :angryy: nigdy nigdy nigdy nie kupujcie okien w firmie NORMA 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam musialam to z siebie wyrzucic ... ide juz i nie offuje wiecej :oops: Quote
rufusowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jestem katoliczką nie tylko z nazwy ale z przekonania i przykro mi, kiedy jesteśmy oceniani (katolicy) przez pryzmat grupki oszołomów... Jak dla mnie i wielu ludzi, którzy choć odrobinę śledzą poczynania naszych polityków ta sytuacja nie ma żadnego związku z Kościołem, czy władzami kościelnymi... Chciałam podkreśclić, że to tylko i wyłącznie polityka... media rozdmuchują ten temat, bo jest teraz tzw. sezon ogórkowy i niewiele się dzieje.. trzeba znaleźć temat a tu proszę jest i to jaki! Nareszcie osoby nie wiedzieć czemu mający pretensje do kościoła mogą sobie poużywać. Poza tym chciałabym, żeby było na dogomanii trochę więcej tolerancji... przecież ja nie wyśmiewam ważnych dla Was symboli czy Waszych przekonań ... miło by było otrzymać to samo w zamian... Zazwyczaj nie obnoszę się z moimi przekonaniami na forum ale na prawdę mam dość wycierania sobie przez polityków gęby krzyżem. Przepraszam za offa Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Obama']a potem,jak sto razy ogląda się jedną scenę to się odechciewa :) ale po czasie miło sie wraca ;) [quote name='Tengusia']jak tam twoj remoncik ? nie uwierzysz panowie dzis przyszli okno montowac szkoda tylko ze okazalo sie ze parapet jest za maly i musze czekac kolejny tydzien zeby zamontowali mi dobry parapet :angryy: czekam na mebelki :) nigdy nigdy nigdy nie kupujcie okien w firmie NORMA 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na szczęście już nie planuję ;) przepraszam musialam to z siebie wyrzucic ... ide juz i nie offuje wiecej :oops: a offuj sobie ;) [quote name='rufusowa']Jestem katoliczką nie tylko z nazwy ale z przekonania i przykro mi, kiedy jesteśmy oceniani (katolicy) przez pryzmat grupki oszołomów... Jak dla mnie i wielu ludzi, którzy choć odrobinę śledzą poczynania naszych polityków ta sytuacja nie ma żadnego związku z Kościołem, czy władzami kościelnymi... Chciałam podkreśclić, że to tylko i wyłącznie polityka... media rozdmuchują ten temat, bo jest teraz tzw. sezon ogórkowy i niewiele się dzieje.. trzeba znaleźć temat a tu proszę jest i to jaki! Nareszcie osoby nie wiedzieć czemu mający pretensje do kościoła mogą sobie poużywać. Poza tym chciałabym, żeby było na dogomanii trochę więcej tolerancji... przecież ja nie wyśmiewam ważnych dla Was symboli czy Waszych przekonań ... miło by było otrzymać to samo w zamian... Zazwyczaj nie obnoszę się z moimi przekonaniami na forum ale na prawdę mam dość wycierania sobie przez polityków gęby krzyżem. Przepraszam za offa no właśnie rufuskowa cioteczko było napisane , że przez takich oszołomów ( niestety nie tylko politycy )w oczach innych tracą prawdziwi katolicy którzy nie biorą udziału w tej całej szopce , którzy nie mają z tym nic wspólnego ... powtarzane to było kilka razy ... na dodatek w którymś tam slowie sam biskup Nycz odciął się od działań tych ludzi ...szkoda że oszołomstwo psuje wizerunek całego społeczeństwa Quote
olekg89 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mnie od dziecka śmieszy ta cała wiara w chmurki. Quote
rufusowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']no właśnie rufuskowa cioteczko było napisane , że przez takich oszołomów ( niestety nie tylko politycy )w oczach innych tracą prawdziwi katolicy którzy nie biorą udziału w tej całej szopce , którzy nie mają z tym nic wspólnego ... powtarzane to było kilka razy ... na dodatek w którymś tam slowie sam biskup Nycz odciął się od działań tych ludzi ...szkoda że oszołomstwo psuje wizerunek całego społeczeństwa dzięki za zrozumienie :) myślałam, że zostanę zlinczowana za niepopularne poglądy ;) olekg a w tęczowy most wierzysz? ;) Quote
Recommended Posts