Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']własnie przyszłam się zapytać czy dziś twoje dziewczyny sa w telewizorze? :cool1: będę oglądać :cool1:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:oglądaj [/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:oglądaj [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] mam plan oglądając segregować skarpety :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']mam plan oglądając segregować skarpety :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tylko posegreguj do pary a nie trójkami :diabloti: o 20 TVN ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ogladam.... wlasciwie slucham... Nie potrzeba slow za wiele....pieknie..... Quote
Cieplutkaa. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mi też się występ bardzo podobał .. Cudowny .. :loveu: Quote
Tengusia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 widzialam suuuuupcio :loveu: smska wyslalam buziaczki :loveu: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:dzięki dzięki ...My też wysyłamy ...raz sie żyje ..poszło troszkę SMSkó :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wysłałam :) rewelacja, nie zawiodły mnie dziewczęta i aż ciarki mi przeszły po pleckach :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak blisko było :placz: kurcze kurcze kurcze kurcze !!! szkoda ale i tak dziewczyny dały czadu, jak dla mnie rewelacja i mam nadzieję że osiągną to co sobie wymarzą :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak blisko było :placz: kurcze kurcze kurcze kurcze !!! szkoda ale i tak dziewczyny dały czadu, jak dla mnie rewelacja i mam nadzieję że osiągną to co sobie wymarzą :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] też Mi przykro , ale wierzę że jeszcze o nich usłyszymy :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]liczę na to bo o takich ludziach i takich ludzi warto słuchać :)[/FONT][/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 jestem w szoku że nie przeszły, są [U] [SIZE=4][B]z[/B][B]jawiskowe!!![/B][/SIZE][/U] Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Na 100% zostały już zauważone! Są świetne~!!! Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaaa dziś Mam talent ....Kasia i Asia występują :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]z przykrością stwierdzam, że oglądałam Króla Artura :cool1:[/B] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]z przykrością stwierdzam, że oglądałam Króla Artura :cool1:[/B][/QUOTE] czy dlatego że masz słabość do mężczyzn z twardym A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]z przykrością stwierdzam, że oglądałam Króla Artura :cool1:[/B][/QUOTE] z Clivem Owenem?:loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=KaZEaTonQvk&feature=fvw]YouTube - Smolik ft. Kasia Kurzawska (SOFA) - C.Y.E (Close Your Eyes)[/url] Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']czy dlatego że masz słabość do mężczyzn z twardym A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [B]nie, po to, aby się zdołować, że ten A. obok, nie ma nic wspólnego z tym w telewizorze :diabloti:[/B] [quote name='lolka75']z Clivem Owenem?:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [B]oh yeahhh :loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
bonita Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Heloł sister Alu od Ozulca:evil_lol: :loveu:[/B][/I][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko odwiedzające Cioteczki :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzien dobry:grins: A ja sie zapomlam pytac: pieklas Murzyna??:razz: bo u mnie juz prawie caly zezarty...pyyycha byl...:multi: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='agbar']Dzien dobry:grins: A ja sie zapomlam pytac: pieklas Murzyna??:razz: bo u mnie juz prawie caly zezarty...pyyycha byl...:multi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] właśnie roztapiam tłuszczyk :p za godzinke bedzie gotów :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]właśnie roztapiam tłuszczyk :p za godzinke bedzie gotów :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] aaaaa tak cos czulam wlasnie...ze sie przypala:evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Maga100'][B]nie, po to, aby się zdołować, że ten A. obok, nie ma nic wspólnego z tym w telewizorze :diabloti:[/B] [/QUOTE] może dlatego, że twój to blondyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts