Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']własnie przyszłam się zapytać czy dziś twoje dziewczyny sa w telewizorze? :cool1:
będę oglądać :cool1:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:oglądaj [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:oglądaj [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
mam plan oglądając segregować skarpety :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']mam plan oglądając segregować skarpety :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tylko posegreguj do pary a nie trójkami :diabloti:

o 20 TVN ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak blisko było :placz:
kurcze kurcze kurcze kurcze !!!
szkoda ale i tak dziewczyny dały czadu, jak dla mnie rewelacja i mam nadzieję że osiągną to co sobie wymarzą :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak blisko było :placz:
kurcze kurcze kurcze kurcze !!!
szkoda ale i tak dziewczyny dały czadu, jak dla mnie rewelacja i mam nadzieję że osiągną to co sobie wymarzą :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
też Mi przykro , ale wierzę że jeszcze o nich usłyszymy :cool2:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaaa dziś Mam talent ....Kasia i Asia występują :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B]z przykrością stwierdzam, że oglądałam Króla Artura :cool1:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]z przykrością stwierdzam, że oglądałam Króla Artura :cool1:[/B][/QUOTE]
czy dlatego że masz słabość do mężczyzn z twardym A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czy dlatego że masz słabość do mężczyzn z twardym A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[B]nie, po to, aby się zdołować, że ten A. obok, nie ma nic wspólnego z tym w telewizorze :diabloti:[/B]

[quote name='lolka75']z Clivem Owenem?:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[B]oh yeahhh :loveu::loveu::loveu:[/B]

Posted

[quote name='agbar']Dzien dobry:grins:
A ja sie zapomlam pytac: pieklas Murzyna??:razz:
bo u mnie juz prawie caly zezarty...pyyycha byl...:multi:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
właśnie roztapiam tłuszczyk :p za godzinke bedzie gotów :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]właśnie roztapiam tłuszczyk :p za godzinke bedzie gotów :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

aaaaa tak cos czulam wlasnie...ze sie przypala:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]nie, po to, aby się zdołować, że ten A. obok, nie ma nic wspólnego z tym w telewizorze :diabloti:[/B]

[/QUOTE]

może dlatego, że twój to blondyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: