Alicja Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Maga100']Dominika będzie wniebowzięta! Ja w takim razie przychodzę na obiad w Pierwszy Dzień Świąt :p Z Tadeuszem tylko [FONT=Arial]czyli będziecie uszczęśliwione obie ;)[/FONT] [quote name='Vectra']hahahahhahahaha , czemu się złościsz ? R też poleci do mamusi na pierogi , bo w domu nie będzie takich luksusów , kucharka strajkuje :evil_lol: [FONT=Arial] a teściowa nie mogłaby podesłac do Was tych pierogów :hmmmm:[/FONT] [quote name='Maga100']Ja próbuję wymyśleć jakiś powód, dla którego nie będę musiala jechać do teściowej w Święta :angryy: Na razie nie mam pomysłu :angryy: A ostatnim razem tak mnie wpieniła, że 0X [FONT=Arial]My do Mojej już nie chodzimy :shake:...wigilię spędzamy we 4 czyli ja , C. K. i Ozzy , a w króreś tam święto :roll: po spacerze zaliczamy obiad bądź kawe u mojej mamy [/FONT] [quote name='Vectra']katarek u Tadzia i masz z grzywki wizytę :diabloti: [FONT=Arial] sraka u Magi i juz spoko ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja już wolę do niej na te pierogi , niż ona miała by z tymi pierogami do nas :evilbat: Quote
Alicja Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Vectra']Ja już wolę do niej na te pierogi , niż ona miała by z tymi pierogami do nas :evilbat: [FONT=Arial] ale same pierogi bez teściowej ;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]My do Mojej już nie chodzimy :shake:...wigilię spędzamy we 4 czyli ja , C. K. i Ozzy , a w króreś tam święto :roll: po spacerze zaliczamy obiad bądź kawe u mojej mamy [/FONT] a ja chcę iść do mojej, bo tam są prawdziwe Święta i wiem, że będzie cudnie :placz: a jak udam chorą na wizytę u teściowej, to A. się obrazi :angryy: [quote name='Vectra']Ja już wolę do niej na te pierogi , niż ona miała by z tymi pierogami do nas :evilbat: rodzina A. wymyśliła, ze z uwagi na Tadzia zrobimy Wigilię u nas Niedoczekanie 0X Ciekawe, jakbym ich wygoniła :angryy: Never :angryy: Quote
Vectra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No , Magdaleno , w końcu spełnisz się jako gospodyni domowa - przygotowanie wieczerzy wigilijnej w pełnym składzie , to nie lada wyczyn :evil_lol: ja zamawiam racuchy i kutie , makowiec i kompocik z suszu :diabloti: Quote
agaga21 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 a u nas w tym roku wszyscy do nas zjeżdżają na święta!:mdleje: moi rodzice, brat z żoną i z dzieckiem, siostra, teść, szwagierka z mężem i 2 dzieci i nas 3 +2 psy Quote
dbsst Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Cola']:turn-l: a Ty zdążyłaś się już przyzwyczaić? :evil_lol: żartujesz wyszłam z domu i wróciłam ciemna noca - w końcu mam lezeć :evil_lol: [quote name='Maga100']Alicjo droga, a jak Debe urodzi przed Świętami, to przyjedziesz na Wigilię? :cool3: Tak sobie wlaśnie pomyślałam :cool3: temat świąt.................wczoraj moja mam adzwoni i sie pyta czy swieta u nas czy jak ja to widze..... Mamo przewiduje na świeta urodzić mnie w tym roku nie inetersuje tan temat :diabloti: R szczęsliwy -- zostaje ze mną w domu "muszę cię pilnowac możesz zacząć rodzić" hmmmm ciekawe czemu wczesniej mnie nie musiał pilnować :evil_lol: i ale z....bisie wszystkie imprezy rodzinne mnie w tym roku ominą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]biedny :shake:................................................................................................................pies [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]oczywiście że oczywiście i przywiozę TZta , Kubę , Ozzulka i choinkę :grins:[/FONT] [quote name='Alicja'] to pewnie pełzak ;) szukować kciuki na 5 ?? [quote name='Maga100']ależ, Alu, teraz jak ona już MOŻE urodzić, to przenosi, przecież ją znam :diabloti: [quote name='Vectra']Maga :klacz: jak będę coś składać w domu , koniecznie musisz mi pomóc :evil_lol: [quote name='Alicja']no taaaaa...tego się można po mojej sis spodziewać ;) zapraszam zapraszam pokażesz mi jak przewijać jak karmić jak przyduszac poduszką :diabloti: [quote name='Maga100']Dominika będzie wniebowzięta! Ja w takim razie przychodzę na obiad w Pierwszy Dzień Świąt :p Z Tadeuszem tylko będe bierzesz JAśka majdasz nim na wszystkie strony a ja ŚPIĘ :diabloti: ktoś jeszcze chętny na swięta przy h2o :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Alicjo, mam niejasne wrażenie, że Debe ci się rozpanoszyła w galerii :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000029.JPG super :loveu: Cześć Alu;) Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100']a ja chcę iść do mojej, bo tam są prawdziwe Święta i wiem, że będzie cudnie :placz: a jak udam chorą na wizytę u teściowej, to A. się obrazi :angryy: ale zawsze mozesz sie pochorować dopiero na wizyte do teściowej ;) rodzina A. wymyśliła, ze z uwagi na Tadzia zrobimy Wigilię u nas Niedoczekanie 0X Ciekawe, jakbym ich wygoniła :angryy: Never :angryy: ooooo na to bym sie nie zgodziła ...małe dziecko to mama powinna mieć total luz od świątecznych bałaganów [quote name='Vectra']No , Magdaleno , w końcu spełnisz się jako gospodyni domowa - przygotowanie wieczerzy wigilijnej w pełnym składzie , to nie lada wyczyn :evil_lol: ja zamawiam racuchy i kutie , makowiec i kompocik z suszu :diabloti: racuchy to ja Ci moge na obiad zrobić to u mnie taka rezerwa jak obiada nie mam [quote name='agaga21']a u nas w tym roku wszyscy do nas zjeżdżają na święta!:mdleje: moi rodzice, brat z żoną i z dzieckiem, siostra, teść, szwagierka z mężem i 2 dzieci i nas 3 +2 psy o masakra tyle ludzi [quote name='dbsst']żartujesz wyszłam z domu i wróciłam ciemna noca - w końcu mam lezeć :evil_lol: temat świąt.................wczoraj moja mam adzwoni i sie pyta czy swieta u nas czy jak ja to widze..... Mamo przewiduje na świeta urodzić mnie w tym roku nie inetersuje tan temat :diabloti: R szczęsliwy -- zostaje ze mną w domu "muszę cię pilnowac możesz zacząć rodzić" hmmmm ciekawe czemu wczesniej mnie nie musiał pilnować :evil_lol: i ale z....bisie wszystkie imprezy rodzinne mnie w tym roku ominą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam zapraszam pokażesz mi jak przewijać jak karmić jak przyduszac poduszką :diabloti: będe bierzesz JAśka majdasz nim na wszystkie strony a ja ŚPIĘ :diabloti: ktoś jeszcze chętny na swięta przy h2o :evil_lol: no taaaa widać ze tu Debe była [quote name='teqquila']Witano Alu witanko [quote name='Maga100']Alicjo, mam niejasne wrażenie, że Debe ci się rozpanoszyła w galerii :diabloti: oj to chyba szara rzeczywistość ona sie już u siebie nie umie pomieścić stąd chyba to panoszenie sie po innych blogasach [quote name='Izabela124.']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000029.JPG super :loveu: Cześć Alu;) witaj Izuniu Quote
clockwork Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Arial]WSZYSTKIEGO NAJ........ z okazji :hmmmm: dnia po barbórce, przed mikołajem :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]i żeby dogo działało :angryy::angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [FONT=Arial]Madzialeno , Loluś :calus: dziękuję:loveu: zapraszam ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='deer_1987']Sto lat i od nas oczywsicie!!! dzięki Marta Quote
mia_mia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 daaaaaaawno mnie nie było ale powracam:) przeglądałam początek Ozzulcowej galerii właśnie, słodziak z niego był:) Quote
rwpb Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Sernik, kawka, jakieś kielonki, a gdzie obiecana strucel? Ozzy pracuje jako górnik? Quote
agbar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 STOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT....wsiego najlepsiejszego:D Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 agbar napisał(a):STOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT....wsiego najlepsiejszego:D kto0ś ma urodzinki???:cool3: Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='mia_mia']daaaaaaawno mnie nie było ale powracam:) przeglądałam początek Ozzulcowej galerii właśnie, słodziak z niego był:) [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]milutko że wracacie :multi:[/FONT] [quote name='rwpb']Sernik, kawka, jakieś kielonki, a gdzie obiecana strucel? Ozzy pracuje jako górnik? [FONT=Arial]Barbórka była wczoraj :) dziś 5 grudnia ;)[/FONT] [quote name='agbar']STOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT....wsiego najlepsiejszego:D [FONT=Arial]:calus: dzięki Aguś :loveu:[/FONT] [quote name='agaga21']kto0ś ma urodzinki???:cool3: [FONT=Arial] na to wygląda ;)[/FONT] Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Alicja'] na to wygląda ;) :loveu:sto lat!:loveu: Quote
Tengusia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 wszystkiego naj naj naj lepszego :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 I jeszcze jedeeeeeen i jeszcze raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz...sto lat sto lat niech zyje naaaammmmmm!!!!:D:D:D: Quote
Recommended Posts