Tengusia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 agbar napisał(a):I jeszcze jedeeeeeen i jeszcze raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz...sto lat sto lat niech zyje naaaammmmmm!!!!:D:D:D: sto lat sto lat sto lat niech zyje nam :drink1: Quote
dbsst Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no Alu wszystkiego najlepszego z okazji niespodziewanego i nieuchronnego czyli.......................... :BIG::BIG::laola::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::cunao::drink1::knajpa::drinka::beerchug: Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [FONT=Arial]Agata , Tengusia , Aga i Sis Xero , raz jeszcze dziękuję :calus: :loveu: :evil_lol::evil_lol: no już rok mniej do setki ;)....emerytura tuż za progiem ...jeszcze z jakieś 50 lat i free :diabloti::evil_lol::multi: a tymczasem :knajpa: :knajpa: :knajpa:[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Alicjo, to ile zostało ci do setki? :evil_lol: BUZIAK :loveu: :bday: Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='Maga100'] Alicjo, to ile zostało ci do setki? :evil_lol: BUZIAK :loveu: :bday: [FONT=Arial] więcej niż połowa :evil_lol: dzięki :calus:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] więcej niż połowa :evil_lol: dzięki :calus:[/FONT] ot dyplomatyczna odpowiedź:) Quote
Iv_ Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Cześć Ala :loveu: z Ozulcem :loveu: tęskniłaś? :cool1::cool3: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 O, spóźnione sto lat! Zdrówka, pociechy z wszystkich 3 Facetów w domu:) Dzięki za serniczek, kaawkę. Zrób mi dobrej herbatki z cytryna, bez cukru i będzie gites;) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 I ode mnie spóźnione 100 lat:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Olcia']ot dyplomatyczna odpowiedź:) [FONT=Arial]no ba ;)[/FONT] [quote name='Iv_']Cześć Ala :loveu: z Ozulcem :loveu: tęskniłaś? :cool1::cool3: [FONT=Arial]oczywiście , że oczywiście :loveu:[/FONT] [quote name='Asiaczek']O, spóźnione sto lat! Zdrówka, pociechy z wszystkich 3 Facetów w domu:) Dzięki za serniczek, kaawkę. Zrób mi dobrej herbatki z cytryna, bez cukru i będzie gites;) Pzdr. [quote name='Izabela124.']I ode mnie spóźnione 100 lat:multi::multi::multi: [FONT=Arial]Dziękuję Asiaczku [SIZE=2]i Izuniu za życzonka :loveu: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 nie moge pisać w opcji zaawansowane :D czesc Quote
Maga100 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 a ja, po przeinstalowaniu systemu i wgraniu najnowszego IE, mam wszystko! :crazyeye: I wszystko działa:crazyeye: I szybko działa:crazyeye: Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Maga100']a ja, po przeinstalowaniu systemu i wgraniu najnowszego IE, mam wszystko! :crazyeye: I wszystko działa:crazyeye: I szybko działa:crazyeye: o mi teraz tez działa :roll::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń Alu! :Rose: [FONT=Arial]dzięki Aga :calus: a mi wsio działa tylko zamula :roll: cześć Sis i sis Sis :evil_lol:[/FONT] Quote
anetta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :new-bday: Sto lat Alicja :multi: :beerchug::knajpa: Wszystkeigo naj. Quote
teqquila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Alu spoznione ale szczere WSzytskiego najanajnajlepszego Ci zyczymy Quote
rwpb Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Przegapiłem, ale Nie życzymy wszystkiego naj... Nie życzymy sto lat... Nie życzymy innych takich... Natomiast życzymy, abyś musiała dalej się męczyć przez najbliższe 500 lat i więcej z Ozzulcem, wyprowadzać go o świcie, karmić, głaskać i focić, rzucać mu patyczki i piłki i aby przez najbliższe 500 latek dalej Ciebie wykańczał. I dobrze Ci tak. :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No i ja się spóźniłam przez te chrzciny :lol: 100 lat ALu :laola: Quote
WeronikaM Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 i ode mnie 1000 lat i wszystkiego naj naj naj lepszego zdrowia , szczęścia i ... wszystkiego naj ;) ;) :buzi: Quote
rwpb Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 I jeszcze od Atosa, bo kazał wkleić: http://www.youtube.com/watch?v=oJQM5xBaRXI Quote
Alicja Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='anetta']:new-bday: Sto lat Alicja :multi: :beerchug::knajpa: Wszystkeigo naj. [quote name='teqquila']Alu spoznione ale szczere WSzytskiego najanajnajlepszego Ci zyczymy [quote name='rwpb']Przegapiłem, ale Nie życzymy wszystkiego naj... Nie życzymy sto lat... Nie życzymy innych takich... Natomiast życzymy, abyś musiała dalej się męczyć przez najbliższe 500 lat i więcej z Ozzulcem, wyprowadzać go o świcie, karmić, głaskać i focić, rzucać mu patyczki i piłki i aby przez najbliższe 500 latek dalej Ciebie wykańczał. I dobrze Ci tak. :diabloti: [quote name='malawaszka']No i ja się spóźniłam przez te chrzciny :lol: 100 lat ALu :laola: [quote name='WeronikaM']i ode mnie 1000 lat i wszystkiego naj naj naj lepszego zdrowia , szczęścia i ... wszystkiego naj ;) ;) :buzi: [quote name='rwpb']I jeszcze od Atosa, bo kazał wkleić: http://www.youtube.com/watch?v=oJQM5xBaRXI [FONT=Arial]DZIĘKUJĘ WAM KOCHANI :loveu: a dla ATOSIKA :calus: i głaski [/FONT] Quote
Cola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :oops: normalnie wstyd....takie spóźnienie :roll: :new-bday::BIG: Wszystkiego naj naj.... :Rose: Quote
aga1215 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Alu - Wszystkiego Najlepszego! :loveu: Właśnie miałam napisać, że Ozzi cuś sie zmienił, dobrze, że popatrzyłam na datę - otwarło mi się na 2005 roku http://img293.imageshack.us/img293/7467/mamlam19dm.jpg Quote
Iza i Avanti Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Bosz! Aluś! Tak mi wstyd..... Wszystkiego naj! Spełnienia marzeń! Uśmiechu, miłości, braku problemów!!! Quote
Recommended Posts