zuzolandia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000041.JPG ale meska tipsiara :diabloti::diabloti: witamy i pozdrawiamy ... my tak jechali do AGATY ...prawie pod Wrockiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]LUDZIEŃKI Z OKOLIC WARSZAWY [/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/171863-PA-A-sieroty-gA-odno-i-chA-odno-Ida-Swieta-niech-do-nich-tez-przyjda-Prosimy-o-pomoc?p=13608083#post13608083[/FONT] Byłam i posta napisałam. Jak się okazuje, po remoncie mam dużo zbędnych dla mnie,a prawdopodobnie potrzebnych dla tej Rodziny rzeczy... pzdr. Quote
Maga100 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='dbsst']czesc Alicjo R :D ale ty jesteś elokwentna :shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='WeronikaM']a nic ;) ........ ;) [quote name='rwpb']Uwaga! Pozdrawiamy [FONT=Arial]my też ;)[/FONT] [quote name='furciaczek']Bylam fotki poogladalam, ta mnie sie njbardziej podoba http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/380232/00000041.JPG Milego dzionka ciotko Alicjo :d [FONT=Arial] miłego :)[/FONT] [quote name='zuzolandia']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000041.JPG ale meska tipsiara :diabloti::diabloti: witamy i pozdrawiamy ... my tak jechali do AGATY ...prawie pod Wrockiem :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no to Mnie uspokoiłas że inni też tak mają [/FONT]:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Byłam i posta napisałam. Jak się okazuje, po remoncie mam dużo zbędnych dla mnie,a prawdopodobnie potrzebnych dla tej Rodziny rzeczy... pzdr. [FONT=Arial] dziękuję Asiaczku [/FONT]:p [quote name='dbsst']czesc Alicjo R :D [FONT=Arial]cześć Dominiko B.[/FONT]:lol: [quote name='Maga100'] ale ty jesteś elokwentna :shake: :diabloti: :diabloti::evil_lol: Quote
rwpb Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]my też ;)[/FONT] Ale my więcej Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='rwpb']Ale my więcej [FONT=Arial]bo Wy więksi ;)[/FONT] Quote
dbsst Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] ale ty jesteś elokwentna :shake: :diabloti: staram się jak mogę - i czemu znowu tobie odpowiadam :mad: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]cześć Dominiko B.[/FONT]:lol: :multi::multi::multi: to do mnie to do nie Ala wypierz mi psa błagam:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='agbar']Cmok,cmok:-) :calus: [quote name='dbsst']staram się jak mogę - i czemu znowu tobie odpowiadam :mad: :multi::multi::multi: to do mnie to do nie Ala wypierz mi psa błagam:evil_lol: [FONT=Arial]no do Ciebie :grins: nie pierz ...wykruszy się :evil_lol:[/FONT] [quote name='Cola']witanko :) [FONT=Arial]witanko :multi:[/FONT] Quote
fioneczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 se właśnie kalendarz jeszcze raz oglądałam ... qrde jaki Ozzulcowy piękny jest chopak :loveu: Quote
dbsst Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Psa prał wczoraj Tz o 12 w nocy czyli o 24 hahahahha. Jednak capiła hahaha Quote
Cola Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dbsst napisał(a):Psa prał wczoraj Tz o 12 w nocy czyli o 24 hahahahha. Jednak capiła hahaha :turn-l: a Ty zdążyłaś się już przyzwyczaić? :evil_lol: Quote
rwpb Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A ja kupiłem dzisiaj piernik i będę robić ten przepis. Może do Świąt zdążę Pozdrawiamy Quote
Maga100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Alicjo droga, a jak Debe urodzi przed Świętami, to przyjedziesz na Wigilię? :cool3: Tak sobie wlaśnie pomyślałam :cool3: Quote
Alicja Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='teqquila']witanko wieczorne :) [quote name='Iza i Avanti']Beruś Aluś :D [FONT=Arial]WITANKO :loveu:[/FONT] [quote name='fioneczka']se właśnie kalendarz jeszcze raz oglądałam ... qrde jaki Ozzulcowy piękny jest chopak :loveu: [FONT=Arial] eee tam piękny:oops:.... ważne że kochany ;)[/FONT] [quote name='dbsst']Psa prał wczoraj Tz o 12 w nocy czyli o 24 hahahahha. Jednak capiła hahaha [FONT=Arial]biedny :shake:................................................................................................................pies [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [quote name='Cola']:turn-l: a Ty zdążyłaś się już przyzwyczaić? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='rwpb']A ja kupiłem dzisiaj piernik i będę robić ten przepis. Może do Świąt zdążę Pozdrawiamy [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]tylko nie przesadź z ilością ;)[/FONT] [quote name='Maga100']Alicjo droga, a jak Debe urodzi przed Świętami, to przyjedziesz na Wigilię? :cool3: Tak sobie wlaśnie pomyślałam :cool3: [FONT=Arial]oczywiście że oczywiście i przywiozę TZta , Kubę , Ozzulka i choinkę :grins:[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Alicja']oczywiście że oczywiście i przywiozę TZta , Kubę , Ozzulka i choinkę :grins: Dominika będzie wniebowzięta! Ja w takim razie przychodzę na obiad w Pierwszy Dzień Świąt :p Z Tadeuszem tylko Quote
Vectra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Maga100 napisał(a):Dominika będzie wniebowzięta! Ja w takim razie przychodzę na obiad w Pierwszy Dzień Świąt :p Z Tadeuszem tylko a A gdzie :hmmmm: Quote
Maga100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Vectra napisał(a):a A gdzie :hmmmm: u mamusi:angryy: Quote
Vectra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Maga100 napisał(a):u mamusi :angryy: hahahahhahahaha , czemu się złościsz ? R też poleci do mamusi na pierogi , bo w domu nie będzie takich luksusów , kucharka strajkuje :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Vectra napisał(a):hahahahhahahaha , czemu się złościsz ? R też poleci do mamusi na pierogi , bo w domu nie będzie takich luksusów , kucharka strajkuje :evil_lol: Ja próbuję wymyśleć jakiś powód, dla którego nie będę musiala jechać do teściowej w Święta :angryy: Na razie nie mam pomysłu :angryy: A ostatnim razem tak mnie wpieniła, że 0X Quote
Vectra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Maga100 napisał(a):Ja próbuję wymyśleć jakiś powód, dla którego nie będę musiala jechać do teściowej w Święta :angryy: Na razie nie mam pomysłu :angryy: A ostatnim razem tak mnie wpieniła, że 0X katarek u Tadzia i masz z grzywki wizytę :diabloti: Quote
Recommended Posts