e.v.a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a wpadłam se tak z rana na jakąs kaff:loveu::loveu::multi: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozliczenia-podatkowe-za-2008-rok-do-25-04-zapraszam-131850/index2.html#post11843544[/FONT] [FONT=Arial]ZAPRASZAM !!!!![/FONT] A propos - też się tym zajmuję zawodowo, wszystkim, którzy nie wiedzą, gdzie wsadzić swój jeden procent podatku, podaję dane EMIRa :) Parę setek już będzie :)) Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='ice_t']Doberek, przyszłam na kaff [FONT=Arial]berek :multi:[/FONT] [quote name='evaxon']a wpadłam se tak z rana na jakąs kaff:loveu::loveu::multi: [FONT=Arial] no to popadam z Wami w kawocholizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jbk napisał(a):A propos - też się tym zajmuję zawodowo, wszystkim, którzy nie wiedzą, gdzie wsadzić swój jeden procent podatku, podaję dane EMIRa :) Parę setek już będzie :)) [FONT=Arial] my dajemy na ASTy ... nasza dzialka :loveu:[/FONT] Darianna napisał(a):A ja mogę się do Was wcisnąć i na kawę wprosić? :diabloti: [FONT=Arial]zapraszamy serdecznie :p[/FONT] zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kochaniutka :loveu::loveu: Ja w koncu odespalam zaległosci senne:multi: cholera sniło mi sie morze jakas łodka i ciepełko..... buzioleeeeeeee [FONT=Arial]:loveu::loveu:bereczek morze.........mmmmmm ...marzenie :loveu:[/FONT] Quote
Darianna Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A ja mogę się do Was wcisnąć i na kawę wprosić? :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kochaniutka :loveu::loveu: Ja w koncu odespalam zaległosci senne:multi: cholera sniło mi sie morze jakas łodka i ciepełko..... buzioleeeeeeee a mi sie wczoraj zęby snily jak mi wypadaja :roll::roll: ostatnio snia mi sie zawsze przed jakims nieszczesciem albo choroba :-( az strach pomyslec co tym razem mnie spotka .... Quote
zuzolandia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dziendoberek kochaniutka :loveu::loveu: Ja w koncu odespalam zaległosci senne:multi: cholera sniło mi sie morze jakas łodka i ciepełko..... buzioleeeeeeee Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 evaxon napisał(a):a mi sie wczoraj zęby snily jak mi wypadaja :roll::roll: ostatnio snia mi sie zawsze przed jakims nieszczesciem albo choroba :-( az strach pomyslec co tym razem mnie spotka .... A to nie na ciążę?? Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 evaxon napisał(a):a mi sie wczoraj zęby snily jak mi wypadaja :roll::roll: ostatnio snia mi sie zawsze przed jakims nieszczesciem albo choroba :-( az strach pomyslec co tym razem mnie spotka .... [FONT=Arial]:roll:..nie lubiam takich snów [/FONT] Quote
Bullila.nl Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nic mnie sie nie snilo dzis:diabloti: Doberek All;) Quote
furciaczek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja mialam oststanio strasznego koszmara, okropne to bylo:shake: Na kawe wpadlam :loveu: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Zastanawiam się, jakbym teraz w biurze położyła głowę na stole i zasnęła, to co by mi się śniło? Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Melduję posłusznie, że u mnie śnieg zaczyna topnieć :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witaj Alicjo! :cool3::multi: jak dzisiaj po pracy się czujeta? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Bullila.nl napisał(a):nic mnie sie nie snilo dzis:diabloti: Doberek All;) [FONT=Arial] ja tam nie za bardzo lubiam snów ...mojemu TZtowi śniło się ostatnio że jeździł na słoniu :p[/FONT] :hand: furciaczek napisał(a):Ja mialam oststanio strasznego koszmara, okropne to bylo:shake: Na kawe wpadlam :loveu: [FONT=Arial]no cho na kaff bo nie mam teraz z kim wypić ;)[/FONT] [FONT=Arial]Medorowa napisał(a):Witajpracujaca Alu:multi::multi: witaj odpoczywająca Madziu :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jbk napisał(a):Zastanawiam się, jakbym teraz w biurze położyła głowę na stole i zasnęła, to co by mi się śniło? [FONT=Arial] pewnie coś miłego ;)[/FONT] [FONT=Arial]Ja raz zasnęłam w pracy ..przyszłam na 5.30 wsobotę [pracujące kiedyś były ] i czekałam na dzieci ... leżaki były rozłożone wiec sie położyłam ... no i obudziła mnie o 7 intendentka :oops:[/FONT] bonsai_88 napisał(a):Melduję posłusznie, że u mnie śnieg zaczyna topnieć :cool3: [FONT=Arial] u nas też :razz::razz: tylko idzie się jeszcze gorzej niż w śniegu :shake:[/FONT] NUTELLASTELLA napisał(a):Witaj Alicjo! :cool3::multi: jak dzisiaj po pracy się czujeta? :evil_lol: [FONT=Arial] spoko ...jutro będę zdychać ...idę na 6 do 15 i mam 4 godziny w 4-5 latkach i 5 godzin w zerówce :roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Century Gothic]Klockowa dostała arbuzika a ja co od macochy?:placz: Ja chcę winogronka:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Witamy :multi: [FONT=Arial] :multi::multi:eloł Bazarki dla milusińskich http://www.dogomania.pl/forum/f99/fundacja-sos-mega-bazar-na-hotel-dla-naszych-psow-do-08-03-09-a-131954/index2.html#post11855251 [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-boogiego-do-1-04-abc-przyrody-ksiega-kosmosu-desery-ogrod-jak-jest-132117/#post11841823[/FONT] [FONT=Arial] rewelacyjne książeczki [/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Klockowa dostała arbuzika a ja co od macochy?:placz: Ja chcę winogronka:roll:[/FONT] [FONT=Arial]ja będziesz w ciąży to Ci przyniosę :grins:[/FONT][FONT=Arial] nie ryc :calus:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]spoko ...jutro będę zdychać ...idę na 6 do 15 i mam 4 godziny w 4-5 latkach i 5 godzin w zerówce :roll:[/FONT] To ty pracujesz jako przedszkolanka? :cool3: Fajnie, zawsze lubiłam i lubię zajmować się dzieciakami. Lubię dzieci. :loveu: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ja będziesz w ciąży to Ci przyniosę :grins:[/FONT][FONT=Arial] nie ryc :calus:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To już tak bez ciąży to nic tak........pffffffff:obrazic:[/FONT] Quote
lolka75 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]pewnie coś miłego ;)[/FONT] [FONT=Arial]Ja raz zasnęłam w pracy ..przyszłam na 5.30 wsobotę [pracujące kiedyś były ] i czekałam na dzieci ... leżaki były rozłożone wiec sie położyłam ... no i obudziła mnie o 7 intendentka :oops:[/FONT] [FONT=Arial]u nas też :razz::razz: tylko idzie się jeszcze gorzej niż w śniegu :shake:[/FONT] [FONT=Arial]spoko ...jutro będę zdychać ...idę na 6 do 15 i mam 4 godziny w 4-5 latkach i 5 godzin w zerówce :roll:[/FONT] a kyore gorsze? te male czy starszaki?:roll: czesc Alutka:loveu: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ano pracuję ;)[/FONT] [FONT=Arial]o jeny nie fochaj no .... mam te winogrona ;)[/FONT] :grins::grins::grins: Quote
Recommended Posts