Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 niooo, to jak w psecskolu to super :) no i powinna niebawem pracke skonczyc :) czekamy :) Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):niooo, to jak w psecskolu to super :) no i powinna niebawem pracke skonczyc :) czekamy :) Super superem, ale trzeba Alę podziwiać, z dziećmi to najtrudniejsza praca ze wszystkich jest :) Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ja bym niepowiedziala, ze taka najtrudniejsza ;) studiuje ( studia zawieszone :( ) pedagogike. Byulam w studium, gdzie pracowalam z ludzmi psychicznie czy umyslowo i fizycznie niepelnosprawnymi. Nadzwigalam sie chorych, patrzylam na p[owolne agonie ..... A mimo to uwazam ze trudne prace to gornictwo, ratownictwo medycznie, cala slozba zdrowia czy wszelkiego rodzaju sluzby ratownicze ehhh Quote
Medorowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 witaj pracusiu:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):ja bym niepowiedziala, ze taka najtrudniejsza ;) studiuje ( studia zawieszone :( ) pedagogike. Byulam w studium, gdzie pracowalam z ludzmi psychicznie czy umyslowo i fizycznie niepelnosprawnymi. Nadzwigalam sie chorych, patrzylam na p[owolne agonie ..... A mimo to uwazam ze trudne prace to gornictwo, ratownictwo medycznie, cala slozba zdrowia czy wszelkiego rodzaju sluzby ratownicze ehhh Ja na to patrzę z tej strony, że najtrudniejsze jest uczenie dzieciaków, bo od tego w dużej mierze zależy to, jakimi ludźmi potem ci młodzi będą.... Trudność fizyczna to całkiem inna para kaloszy :) Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 i oczywiscie ty masz racje ;) ale i ja tez ;) moim zdaniem wiele, baaardzo wiele zalezy od rodzicow, a przedszkolanka tylko i az wzmaga ich w nauczaniu :) Quote
eria Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ja zdecydowanie uważam że najtrudniejsza praca to praca ze starszymi,schorowanymi,niepełnosprawnymi ludźmi , obłożnie chorymi. Ja nie mogłabym. Miałam to w domu, moją babcię kilka miesięcy przykutą do łóżka i powolną agonię o której pisze Aga K. To wykańcza fizycznie ale przede wszystkim psychicznie ... Quote
Aga&Ganja Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witam się (już sama, bo Ganja pojechała do domku :placz::placz::placz::placz:)! ;) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witankooo:loveu: Kazda praca ma swoje plusy i minusy :eviltong: A faktem jest ze praca z ludzmi nalezy do tych najtrudniejszych . A ja po 4 dniowym maratonie mam 2 dni wolnego hihihihihi buzioleeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 dzien doberek Aleczko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']a gdzie pracujesz? ;) [FONT=Arial]w pracy ;)w przedszkolu [/FONT] [quote name='furciaczek']To ja was powkurzam:diabloti: 15 stopni u mnie bylo, slonko swieci...jutro ide z piesami nad jeziorko coby poplywaly:evil_lol::evil_lol::eviltong: [FONT=Arial]:mad: Funciaczku .... napisz sobie przed tą 15 minusik :grins: ...bądź tak miła :diabloti:[/FONT] [quote name='Aga K']Witaj Alu ;) wiec poniewaz mnie tu daaawno niebylo to ide porzegladac watek :hand: [FONT=Arial] zapraszam ...popaszczaj ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Miłej pracki Alutka :) Co by Cię dziś same miłe rzeczy spotykały ;) Mimo śniegu :) [FONT=Arial]dzięki Asik :pdziś nie było aż tak źle ... bo tylko od 6 do 11 ...ale rano brnęłam w zaspach :angryy:[/FONT] [quote name='Aga K']a to ja sie dolacze do malych zyczonek :grins: [FONT=Arial]dzięki [/FONT] [quote name='jbk']Ala! Jest dwunasta, skończyłaś pracę? [FONT=Arial] o 12 siedziałam w gabinecie na zabiegu EA ;)[/FONT] [quote name='Aga K']ja niewiem dokladnie o ktorej ta koboetka pracenkonczy, ale zazwyczaj ludziska koncza okolo 14-15-16 niestety :razz: eeehhh .. ja chce tez prackem :placz: [FONT=Arial]ja kończę różnie ... o 11 , 12 , 15 ,16 :roll:[/FONT] [quote name='jbk']Alusia pracuje w przedszkolu, więc godziny ma inne ;) Praca dobra rzecz, tylko czasem przeszkadza w zabawie na dogo ;) [FONT=Arial]ja mogę się pobawić po pracy ;)na dogo w pracy się bawię podobno z dziećmi ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Aga K']niooo, to jak w psecskolu to super :) no i powinna niebawem pracke skonczyc :) czekamy :) [FONT=Arial]ano i jestem :p[/FONT] [quote name='jbk']Super superem, ale trzeba Alę podziwiać, z dziećmi to najtrudniejsza praca ze wszystkich jest :) [FONT=Arial]każda praca ma swe + i - ale nie przeczę ,nie jest to zabawa :shake:[/FONT] [quote name='Aga K']ja bym niepowiedziala, ze taka najtrudniejsza ;) studiuje ( studia zawieszone :( ) pedagogike. Byulam w studium, gdzie pracowalam z ludzmi psychicznie czy umyslowo i fizycznie niepelnosprawnymi. Nadzwigalam sie chorych, patrzylam na p[owolne agonie ..... A mimo to uwazam ze trudne prace to gornictwo, ratownictwo medycznie, cala slozba zdrowia czy wszelkiego rodzaju sluzby ratownicze ehhh [FONT=Arial]Aga , życzę aby to co widzisz z perspektywy studentki i młodziutkiej osóbki pozostało Ci na przyszłość ... Każda praca ma swoje blaski i cienie ... i każdy decydując się na jej wykonywanie podejmuje jakieś wyzwanie licząc się z tym co mu los przyniesie ... i nigdy nie licytowałabym że ratownik czy lekarz ma gorzej od dekarza czy nauczyciela ...każda praca posiada odrebną specyfikę i nie da się jej porównać do tej drugiej [/FONT] [FONT=Arial]Co do pracy z upośledzonymi ...pracowałam z takimi dziećmi , prowadziłam w ośrodku kółko plastyczne ... musiałam być nauczycielem , kolegą , pielęgniarką , sprzątaczką w jednej chwili [/FONT] [FONT=Arial]Teraz muszę być nauczycielem , powiernikiem tajemnic, przytulającą nianią ... i pracownikiem biurowym .... nie mogę przyjść z zapłakaną twarzą do dzieci ... choć serce me targa smutek ... dużo wymieniać a przez te 25 lat nazbierało się przykładów [/FONT] Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Medorowa']witaj pracusiu:diabloti::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]witaj Śliczna :loveu:[/FONT] [quote name='jbk']Ja na to patrzę z tej strony, że najtrudniejsze jest uczenie dzieciaków, bo od tego w dużej mierze zależy to, jakimi ludźmi potem ci młodzi będą.... Trudność fizyczna to całkiem inna para kaloszy :) [FONT=Arial]fajnie się uczy jak ma się pod opieką dzieci ze środowiska tzw poprawnego.... w środowisku zagrożonym ....to orka ... musisz trafić tam gdzie mały ludź jest jeszcze nie zepsuty ...a takich małych ludzików jest coraz więcej w naszej okolicy [/FONT] [FONT=Arial]a fizycznie ... mam pod opieką 25 dzieci non stop ... nie siedze przy stole i kawy nie pije :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='eria']Ja zdecydowanie uważam że najtrudniejsza praca to praca ze starszymi,schorowanymi,niepełnosprawnymi ludźmi , obłożnie chorymi. Ja nie mogłabym. Miałam to w domu, moją babcię kilka miesięcy przykutą do łóżka i powolną agonię o której pisze Aga K. To wykańcza fizycznie ale przede wszystkim psychicznie ... [FONT=Arial]Aniu ...też mam za sobą pewne doświadczenia ...ale pomyslcie co ma powiedzieć pielegniarka pracująca na oddziale onkologicznym dziecięcym ... nie piszcie proszę ....ja znam to z osobistych relacji bliskiej mi osoby ... znam takie miejsce ...nawet tam byłam przy okazji mojego leczenia w Klinice ... uwierzcie .... patrzac na starszą osobę wiemy ze miała czas który w jakiś sposób wykorzystała...a dziecko ?? ... a opiekując się kimś bliskim ....wkładamy w to jeszcze swoje osobiste relacje z tą osobą ....[/FONT] [quote name='Aga K']i oczywiscie ty masz racje ;) ale i ja tez ;) moim zdaniem wiele, baaardzo wiele zalezy od rodzicow, a przedszkolanka tylko i az wzmaga ich w nauczaniu :) [FONT=Arial] podkreślę raz jeszcze ...nie każdy pracuje w idealnym , zdrowym środowisku , gdzie dzieci z domu wynoszą maximum umiejętności ....:roll:[/FONT] [FONT=Arial]Nasze Rodzinne Dzieciaczki sprzed 14 chyba lat ... przy pianinie mój syn Kuba na saxofonie chrzesniak TZta Matis pozostałe na akordeonie Marzenka oraz Kasia (gitara), Monika , Olka i Martynka [/FONT] Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='evaxon']dzien doberek Aleczko :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]dobereczek Effeczko :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']Witankooo:loveu: Kazda praca ma swoje plusy i minusy :eviltong: A faktem jest ze praca z ludzmi nalezy do tych najtrudniejszych . A ja po 4 dniowym maratonie mam 2 dni wolnego hihihihihi buzioleeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu::loveu: [FONT=Arial]dokładnie INUŚ ;) ale mosz fajnie ...luzik ;) buziolki :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='NUTELLASTELLA']Witam się (już sama, bo Ganja pojechała do domku :placz::placz::placz::placz:)! ;) [FONT=Arial] a ty czemu nie w domku :hmmmm:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ty czemu nie w domku :hmmmm:[/FONT] A bo ja do siostry z rodzinką pojechałam i obowiązkowo Ganja z nami. Dzisiaj pojechała już moja mama z moją siostrą pojechali, no i z Ganją też, bo jutro trzeba do pracy, a to przecież 400 km. :roll: Ja zostałam u siostry na drugi tydzień ferii. :multi: ale bez Ganji. :-( Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No tak .. Macie dziewczyny racje. Niema pracy idealniej i niema tej najgorszej wiec niema sensu licytowac czy tez porownywac. Kazda ma swoje plusy i minusy .... Napisal. Alicja [FONT=Arial]Aga , życzę aby to co widzisz z perspektywy studentki i młodziutkiej osóbki pozostało Ci na przyszłość ... Każda praca ma swoje blaski i cienie ... i każdy decydując się na jej wykonywanie podejmuje jakieś wyzwanie licząc się z tym co mu los przyniesie ... i nigdy nie licytowałabym że ratownik czy lekarz ma gorzej od dekarza czy nauczyciela ...każda praca posiada odrebną specyfikę i nie da się jej porównać do tej drugiej Co do pracy z upośledzonymi ...pracowałam z takimi dziećmi , prowadziłam w ośrodku kółko plastyczne ... musiałam być nauczycielem , kolegą , pielęgniarką , sprzątaczką w jednej chwili [/FONT] [FONT=Arial]Teraz muszę być nauczycielem , powiernikiem tajemnic, przytulającą nianią ... i pracownikiem biurowym .... nie mogę przyjść z zapłakaną twarzą do dzieci ... choć serce me targa smutek ... dużo wymieniać a przez te 25 lat nazbierało się przykładów [/FONT] Co do pierwszej czesci - Alu .... dziekuje .... :roll: co do drugiej czesci - Alu pewnie znasz taki zaqwod jak terapeuta zajeciowy prawda ??? to moj zawod wiec wiem tez co to znaczy byc "wszystkim" naraz dla tych potrzebujacych osob. Mamy cosik wspolnego ehh ;) Podziwiam osoby, ktore pracuja "w takiuch warunkach" tzn beda wszystkim dla tych osob - przez cale zycie, przez kilka, kilkanascie a moze i nawet kilkadziescia lat. Bo wiem jak bardzo to wymecza i jakie to jest ciezkie. Co do trzeciej czesci. Wlasnie, Alu - podziwiam. Bo to strasznie ciezkie jest. Mimo iz serce sie rozdziera trzeba byc radosnym. Niewolno sie rozkleic poniewaz te osoby beda smutne, a przeciez nie o to chodzi. wiec jeszcze raz powtorze - podziwiam :buzi: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cześć Alicea :loveu: :multi: :loveu: Chyba jeszcze nie śpisz :crazyeye: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Georgia]ooo jaki zespół :) :crazyeye::crazyeye: czy jak będę miała wesele to mogę liczyć na nich? :cool3: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]Żonkilciu jasne ze Ci załatwię ten Band :evil_lol::evil_lol: Iv , spałam sobie :p Witajcie ....dziś mam na 12 :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witanko :)) Na dwunastą masz, to kawusi się możemy napić :)) Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozliczenia-podatkowe-za-2008-rok-do-25-04-zapraszam-131850/index2.html#post11843544 [/FONT][FONT=Arial]ZAPRASZAM !!!!![/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='jbk']Witanko :)) Na dwunastą masz, to kawusi się możemy napić :)) [FONT=Arial]musowo ;)akurat zaparzam :p[/FONT] Quote
Recommended Posts