zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']sa jakies rogaliczki czy cuś na deserek??:loveu::loveu::loveu: nie żryj tyle :diabloti: bo juz nie bedziesz śliczna :eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'] ja się szykuję ino ze tysz muszę czekać na przypływy :razz::razz:ale będzie cd do tamtego ;) jak poczytałam że cię ciągnie do P. to mi zaraz Groszek do głowy wszedł :evil_lol: hahaha groszek znaczy się fasolka? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']sa jakies rogaliczki czy cuś na deserek??:loveu::loveu::loveu: nie ma :p ale są pierniczki w czekoladzie i Milka z orzechami :razz::razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']nie ma :p ale są pierniczki w czekoladzie i Milka z orzechami :razz::razz: :mdleje: uwielbiam pierniczki Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'] no o TEGO Groszka mi chodziło :loveu: mam swojego dawcę :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia']nie żryj tyle :diabloti: bo juz nie bedziesz śliczna :eviltong::eviltong: ślicznego ciała nigdy za dużo :p [quote name='malawaszka']hahaha groszek znaczy się fasolka? :evil_lol: no o TEGO Groszka mi chodziło :loveu: [quote name='jbk']Witaski przy gulaszu z kaszą ;)) jem cukierki kokosowo -rumowe :evil_lol:a kaszy nie toleruję :roll: [quote name='evaxon']:mdleje: uwielbiam pierniczki no to oć :p Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 W sumie pierniczek na deser to nie jest zły pomysł ;) Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='malawaszka']mam swojego dawcę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:temuż tez się zdziwiłam :evil_lol: [quote name='jbk']W sumie pierniczek na deser to nie jest zły pomysł ;) ja już nic nie wetne po tych słodkościach :cool1: Quote
lolka75 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czesc Alusia z latajacym psem:loveu: Sliczna ta fotencja z Ozzulkiem co tnie powietrze jak blyskawica:roll::evil_lol::evil_lol:. I nie daj sie tym przemadrzalym pszeczkolakom:evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:temuż tez się zdziwiłam :evil_lol: ja już nic nie wetne po tych słodkościach :cool1: Polecam ogórkową na przeczyszczenie :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Alu...czy Ty aby nie przesadzasz?:eviltong: cofnęłam się o 4 strony i nie ma fot Ozziego :shake: a na klasie takie śliczne fotki wrzuciłaś:loveu: buziaki:loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Rinusiowa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty te co na NK tu już były dawno :evil_lol: Loluś ....pszeczkolaki mnie dobiją ...coraz częściej wychodzę za drzwi ..robię 3 głębokie wdechy i dopiero wracam do sali :roll:póki co syskie żywe :p Asik - po ogórkowej nie mam przeczyszczenia :p Quote
Vectra Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 i tak Cię podziwiam , ja bym powybijała , albo by mnie zamknęli w pokoju bez klamek :evilbat: ceść :D Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Vectra']i tak Cię podziwiam , ja bym powybijała , albo by mnie zamknęli w pokoju bez klamek :evilbat: ceść :D ceść :p sama się sobie czasem dziwię :roll: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Matusz']jutro ZMYSŁ jedzie do Maszewa(zach-pom.) i będzie też – Teatr Navras /Rybnik/ od Was :p no liczę Wnuś , że się spiszecie ;) tych od nas nie znam :shake: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Matusz'] no kciuki wskazane :loveu:;) zabieram aparat:diabloti: no to liczę na super fotorelację ;) Quote
Matusz Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jutro ZMYSŁ jedzie do Maszewa(zach-pom.) i będzie też – Teatr Navras /Rybnik/ od Was :p Quote
Matusz Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']no liczę Wnuś , że się spiszecie ;) tych od nas nie znam :shake: no kciuki wskazane :loveu:;) zabieram aparat:diabloti: Quote
Recommended Posts