SZPiLKA23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='furciaczek']Moze chcecie stoliczek pod bonsai??:diabloti: http://www.allegro.pl/item563078885_...rytatywna.html Alu Ty moze wezmiesz pod doniczke w takim razie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: podbije :diabloti: Quote
BeaC Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: zimowo witam Cię:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]cześć Mamcia :) :loveu::multi: nadrabiać nie będę, przynajmniej na razie ale przyszłam się pokazać :):) [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć Alicea :loveu: :loveu: u mnie dalej zima :roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dzień dobry dzisiaj! :multi: Co robita w ten lekko słoneczny dzionek? :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cos nam kampania nie idzie bo u mnie -5 ale chociaz słonce jest Quote
bonsai_88 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='furciaczek']Moze chcecie stoliczek pod bonsai??:diabloti: http://www.allegro.pl/item563078885_...rytatywna.html Alu Ty może wezmiesz pod doniczke w takim razie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: E, ja myślałam, że tu jest potrzebna jakaś rada :roll:.... Wyobrażasz sobie taki piękny, delikatny stoliczek przy Smoku, Birmie i rozgryzających mi dom psach [co chwilę jakiegoś znajduję i zanim uda się go daje posłać to każdy po kolei coś mi zniszczy :placz:]... Quote
Bullila.nl Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wiatamy sie przy niedzieli:diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Arial]apple , NUTELLASTELLA , agaciaaa , rwpb , furciaczek , SZPiLKA23 , BeaC , jonQuilla , Iv_ , Bullila.nl dziękuję za dzisiejsze odwiedzinki .... u nas nadal zima ....i smutny dzień ... [/FONT] [FONT=Arial] odeszła wczoraj od nas :-( ...Nasza forumowa Sabina 1 ... starzy bywalcy Dogo znają .... Sabinko nigdy Cię nie zapomnimy (*)[/FONT] Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]odeszła wczoraj od nas :-( ...Nasza forumowa Sabina 1 ... starzy bywalcy Dogo znają .... Sabinko nigdy Cię nie zapomnimy (*)[/FONT] nie znam osobki ale wspolczuje :candle: Quote
k_achna Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Alicjo ja jestem słaba w forach zazwyczaj Gosia wkleja foty biega po galeryjach itp.Postanowiłam to zmienić.Klikam w Twój podpisik.Sumiennie zaczynam czytanie galerii od pierwszego postu.Czytam i czytam,foty oglądam.Potem klikam co którąś stronę-myślę do jutra nie zdąże.Dobrze, że wreszcie kliknęłam na "ostatni" i oświeciło mnie że w Twojej galerii jest już 6119 stron...... ['][']['] Quote
Alicja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='k_achna']Alicjo ja jestem słaba w forach zazwyczaj Gosia wkleja foty biega po galeryjach itp.Postanowiłam to zmienić.Klikam w Twój podpisik.Sumiennie zaczynam czytanie galerii od pierwszego postu.Czytam i czytam,foty oglądam.Potem klikam co którąś stronę-myślę do jutra nie zdąże.Dobrze, że wreszcie kliknęłam na "ostatni" i oświeciło mnie że w Twojej galerii jest już 6119 stron...... [FONT=Arial]i poprawiłas mi humorek ...;) Nasza galeryjka to jak amerykańska opera mydlana:evil_lol:[/FONT] ['][']['] [FONT=Arial]będzie Nam brakować Sabinki .... [/FONT] [quote name='Tengusia']nie znam osobki ale wspolczuje :candle: [FONT=Arial]dziękuję Tengusiu :calus:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]apple , NUTELLASTELLA , agaciaaa , rwpb , furciaczek , SZPiLKA23 , BeaC , jonQuilla , Iv_ , Bullila.nl[/FONT] [FONT=Arial]dziękuję za dzisiejsze odwiedzinki .... u nas nadal zima ....i smutny dzień ...[/FONT] [FONT=Arial]odeszła wczoraj od nas :-( ...Nasza forumowa Sabina 1 ... starzy bywalcy Dogo znają .... Sabinko nigdy Cię nie zapomnimy (*)[/FONT] Dżem » Zapal świeczkę Na kiepskich zdjęciach okruchy dawnych dni Czyjaś twarz zapomniana twarz W pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech Czyjaś twarz zapamiętana Mijają dni ludzie natury Wciąż nowych masz przyjaciół starych przykrył kurz Dziewczyny ciągle piękne lecz w pamięci tkwi Ten pierwszy dzień najgorętszych z dni Ref: Zapal świeczkę za tych których zabrał los Zapal świeczkę w oknie Zapal świeczkę za tych których zabrał los Światło w oknie Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła I tylko ty masz tą niezwykłą moc By zatrzymać ich by dać wieczność im Pomyśl choć przez chwilę podaruj uśmiech swój Tym których napotkałeś na jawie i wśród snów A może ktoś skazany na samotność Ogrzeje się twym ciepłem zapomni o kłopotach Quote
Alicja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Arial]pamiętamy o światełku .....[/FONT] [FONT=Arial] A ja zapraszam na wspanialy bazarek .... mamuśki ....czapki dla Waszych pociech http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowa-kolekcja-czapek-dla-dzieci-piekne-132120/#post11844815[/FONT] Quote
jbk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Witaj Alusiu :) Zima bez przerwy, zeszłej nocy mieliśmy minus siedemnaście stopni..... Quote
Alicja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='jbk']Witaj Alusiu :) Zima bez przerwy, zeszłej nocy mieliśmy minus siedemnaście stopni..... [FONT=Arial]Aśik :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:i znowu sypie śnieg .....[/FONT] [FONT=Arial]Dobrej i spokojnej nocki ...a ja jutro już do pracki :cool1:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Aśik :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:i znowu sypie śnieg .....[/FONT] [FONT=Arial]Dobrej i spokojnej nocki ...a ja jutro już do pracki :cool1:[/FONT] a gdzie pracujesz? ;) Quote
furciaczek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 To ja was powkurzam:diabloti: 15 stopni u mnie bylo, slonko swieci...jutro ide z piesami nad jeziorko coby poplywaly:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witaj Alu ;) wiec poniewaz mnie tu daaawno niebylo to ide porzegladac watek :hand: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Heh, caly watek przejrzany - tzn od ostatniego mojego posta - kiiiilka stronek. A najzabawniejsze bylo to, ze z tego wszystkiego na koncu przycztalam wlasnego posta i dopiero po [przeczytaniu i zastanowieniu spostrzeglam sie, ze to ja go napisalam :evil_lol: Dobra - zaczne cytowac :evil_lol: Aga i Agnieszka 2 nocne marki na dodatek pączkowe Akus - JAKNAJBARDZIEJ nocne merki L) z tym ze ja wiekszy i starszy :diabloti: Witanko U nas znowu sypie śnieg już naprawdę mogłaby ta zima odpuścić oj tak taak. U nas - aktualnie ;) - deszcz puka w parapet :) ale ja juz tez mam serdecznie dosc zimy :shake: Cytat: Napisał SZPiLKA23 I ja tez.... więc łączmy się w moc przeciwko zimie i ja siem dolaczem do was :) Posobota ma być .. od niedzieli zaczynam strajk antyzimowy razem z wami jest juz poniedziela I GDZIE TEN STRAAAAJK - cos slabo strajkujecie kobitki :evil_lol: Napisał Alicja kupiłaś saperkę Żeby tylko.........spychacz zakupiłam tya to jest zawsze porzaaaadnie zabezpieczona - heheheheh ;) i .... rozrzutna :evil_lol: u nas też na chwilkę wyszło słoneczko ale mimo to mrozik był no u nas tamtego dnia tez sloneczko bylo, a mrozik dopiero popoludniem. Stad te fotki spacerkowe u mnie w galerii ;) odeszła wczoraj od nas ...Nasza forumowa Sabina 1 ... starzy bywalcy Dogo znają .... Sabinko nigdy Cię nie zapomnimy (*) nie, niesteyty Alu niepoznalam Sabiny ehhh :roll: To ja was powkurzam 15 stopni u mnie bylo, slonko swieci...jutro ide z piesami nad jeziorko coby poplywaly o zesz ty ... ty ..... ty cholero no :diabloti: nooo, to mnie skutecznie wkurzylas :evil_lol: branoc Alus ;) aaaaaa... i jeszcze jedno - wpadaj czesciej do nas noooo :shake: :mad: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Miłej pracki Alutka :) Co by Cię dziś same miłe rzeczy spotykały ;) Mimo śniegu :) Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a to ja sie dolacze do malych zyczonek :grins: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ja niewiem dokladnie o ktorej ta koboetka pracenkonczy, ale zazwyczaj ludziska koncza okolo 14-15-16 niestety :razz: eeehhh .. ja chce tez prackem :placz: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga K napisał(a):ja niewiem dokladnie o ktorej ta koboetka pracenkonczy, ale zazwyczaj ludziska koncza okolo 14-15-16 niestety :razz: eeehhh .. ja chce tez prackem :placz: Alusia pracuje w przedszkolu, więc godziny ma inne ;) Praca dobra rzecz, tylko czasem przeszkadza w zabawie na dogo ;) Quote
Recommended Posts