Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Ala, jak dzisiaj po pracy? :cool3::evil_lol: nie pytaj :shake:. .jak ktoś na fo lubi na wysokich obrotach 9 godzin siedzieć od 6-15 i uważa że to lekka praca to się zamienie na tę cięższą :p [quote name='BeaC']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000001.JPG jaki fajny dupalaczek!!!!! pozdrówka Allu widze( znaczy się czytam) żeś wreszcie odwiesiła bumelke :razz: i wróciłaś do pracy :eviltong: nie bumelkowałam tylko usprawnialam bolącą rękęi kręgosłup ... boli nadal :p:angryy: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam na tą kawkę :) Mam racuchy z jabłkami :) mniammmmmmmmmmmmmmmmmm [quote name='evaxon']:sabber::sabber::sabber::sabber::sabber: :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='sota36']Z cukrem waliliowym???? Joluś a jakże mogło by być inaczej :hmmmm: [quote name='jbk']Oczywiście ;) pomieszany z pudrowym :grins: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A teraz to już chyba pora spać iść............ Wszyscy się najedli? Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):A teraz to już chyba pora spać iść............ Wszyscy się najedli? :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:jeszcze nas nie poczęstowałaś :roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:jeszcze nas nie poczęstowałaś :roll: No jak to?? To kto mi to wszystko zeżarł??? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']A teraz to już chyba pora spać iść............ Wszyscy się najedli? :hmmmm: [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:jeszcze nas nie poczęstowałaś :roll: no taaaa tylko zaproponowała :razz::razz: [quote name='jbk']No jak to?? To kto mi to wszystko zeżarł??? :crazyeye: pewnie Jola :grins:....o wiem ......DARECKI :roll::evil_lol: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm: no taaaa tylko zaproponowała :razz::razz: pewnie Jola :grins:....o wiem ......DARECKI :roll::evil_lol: Kurde no, co za facet, wszystko zjadł :diabloti: Całkiem sam :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Kurde no, co za facet, wszystko zjadł :diabloti: Całkiem sam :diabloti: arbuza dla Madzialeny też wczoraj zjadł :roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja']arbuza dla Madzialeny też wczoraj zjadł :roll: Pewnie ma siedem żołądków, jak Alf :) Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']nie pytaj :shake:. .jak ktoś na fo lubi na wysokich obrotach 9 godzin siedzieć od 6-15 i uważa że to lekka praca to się zamienie na tę cięższą :p zamień się ze mną. do szkoły możesz za mnie pochodzić. :cool3::evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzień dobry Alutka :) Jestem dziś śpiąca nieziemsko, ale co zrobić, pracować trzeba. Tak więc velvecik w garść i jedziemy z tym koksem :)) Buziaczki i miłego dzionka Ci życzę :) Quote
Basia&Safi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :) witamm witam :) własnie mi sie przypomniało zektos obiecał byc na wystawie :) i bardzo mnie to ucieszylo :):) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Basia&Safi napisał(a)::) witamm witam :) własnie mi sie przypomniało zektos obiecał byc na wystawie :) i bardzo mnie to ucieszylo :):) Basiu, a Ty będziesz? Którego dnia? Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Pewnie ma siedem żołądków, jak Alf :) kurcze a nic Jola nie mówiła że Darek przybył z planety Melmag :evil_lol: [quote name='NUTELLASTELLA']zamień się ze mną. do szkoły możesz za mnie pochodzić. :cool3::evil_lol: mogę ;) nie ma problemu [quote name='jbk']Dzień dobry Alutka :) Jestem dziś śpiąca nieziemsko, ale co zrobić, pracować trzeba. Tak więc velvecik w garść i jedziemy z tym koksem :)) Buziaczki i miłego dzionka Ci życzę :) Doberek Asieńko :loveu: Ja od rana na obrotach . Jutro u nas nie ma światła a co za tym idzie to jak nie ma światła to i nie ma wody i ogrzewania ... :mad:...więc dziś biegusiem zakupki i gotuję na jutro obiadek :roll: Fasolkę po Barbarzyńsku :p A kawusia ...mmmm jak najbardziej ;) Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']:) witamm witam :) własnie mi sie przypomniało zektos obiecał byc na wystawie :) i bardzo mnie to ucieszylo :):) witam :multi: właśnie ja nadal nie wiem czy dostanę na piątek mój urlop :angryy: Quote
Medorowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam się przy porannej kawusi:loveu::loveu::loveu::grins: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'] Doberek Asieńko :loveu: Ja od rana na obrotach . Jutro u nas nie ma światła a co za tym idzie to jak nie ma światła to i nie ma wody i ogrzewania ... :mad:...więc dziś biegusiem zakupki i gotuję na jutro obiadek :roll: Fasolkę po Barbarzyńsku :p A kawusia ...mmmm jak najbardziej ;) O, fasolka ;) W piątek może być, bo w tygodniu się raczej nie nadaje :ices_bla: Quote
Matusz Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 hej Alicjo :loveu::multi::loveu: ślemy wiosenne pozdrowienia ! Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nie lubiem barbarzynskiej :evil_lol: ale moj Adik tak wiec go wysle do Ciebie :evil_lol: doberek słodyczy Ty moja :loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']mogę ;) nie ma problemu to ja bym się trochę z dzieciakami poużerała... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 przez ten Twój FB zrobiłam sobie trzecią dziś kawę :evil_lol: widziałam zdjątko muzykalnej Rodzinki :klacz: :loveu: i Ozzulka od doopy strony widziałam też :loveu: i powiem Ci w tajemnicy że diabelnie mnie ciągnie odwiedzić Pawcia :oops: dobrze, że chałupa mnie wycyckuje doszczętnie :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']ciekawe jak długo byś wytrzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to te dzieciaki aż takie niegrzeczne? :crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Medorowa']Witam się przy porannej kawusi:loveu::loveu::loveu::grins: witam przy popołudniowej :loveu: [quote name='jbk']O, fasolka ;) W piątek może być, bo w tygodniu się raczej nie nadaje :ices_bla: a mi to wsio ryba kiedy ..nic mi się nie dzieje :p [quote name='Matusz']hej Alicjo :loveu::multi::loveu: ślemy wiosenne pozdrowienia ! witaj wiosenny Mateuszu :multi::loveu: [quote name='zuzolandia']Nie lubiem barbarzynskiej :evil_lol: ale moj Adik tak wiec go wysle do Ciebie :evil_lol: doberek słodyczy Ty moja :loveu::loveu: no ale mogesz z Adikiem podjechać ... coś tam dla cia wyszkrobia w lodówce ;) Dobereczek :loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']to ja bym się trochę z dzieciakami poużerała... :evil_lol: ciekawe jak długo byś wytrzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']przez ten Twój FB zrobiłam sobie trzecią dziś kawę :evil_lol: fajnie tak mieć z kim wypić ;) widziałam zdjątko muzykalnej Rodzinki :klacz: :loveu: bowskie no nie :evil_lol: i Ozzulka od doopy strony widziałam też :loveu: mam jeszcze :p i powiem Ci w tajemnicy że diabelnie mnie ciągnie odwiedzić Pawcia :oops: dobrze, że chałupa mnie wycyckuje doszczętnie :evil_lol: ja się szykuję ino ze tysz muszę czekać na przypływy :razz::razz:ale będzie cd do tamtego ;) jak poczytałam że cię ciągnie do P. to mi zaraz Groszek do głowy wszedł :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 sa jakies rogaliczki czy cuś na deserek??:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts