Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']piekny zimowy Ozulek:loveu:...az mu sie mordka zarozowila:loveu:

jak ja bym chciala snieg:placz:
[FONT=Arial]
no to Loluś dawaj do Nas ;) no cho :loveu:
[/FONT]

[quote name='Tengusia']a ja jutro bede miec torcik w postaci serniczka na zimno bo moja ludzka pociecha ma swoje 11 urodzinki :new-bday:

[FONT=Arial]wow Cypis 11 latek :crazyeye: ja pierdziu .... to już szykuj kase na 18 ;)
mniam serniczek :p
[/FONT]

[quote name='Selket']Mhm, torcik jogurtowy musiał być pyszny:loveu:
Pączusie koniecznie:loveu: Babcia już zamówiła byśmy z panem K chrust robili w czwartek:loveu:

[FONT=Arial]torcik był pychotka :loveu:
a chruściki :loveu: mniammmmm
[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']hej Aluniu :loveu::multi::loveu:

ja z Olsztyna do Cie piszę :diabloti: jestem sobie u koleżanek z roku i idzom z popcornem filma oglądać :razz:

:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]eloł .... z wielkiego miasta powiadasz piszesz ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]eloł .... z wielkiego miasta powiadasz piszesz ;)[/FONT]

taaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wielknie jak NY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: toć to wieś zabita dechami :evil_lol::evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
piekny zimowy Ozulek:loveu:...az mu sie mordka zarozowila:loveu:

jak ja bym chciala snieg:placz:

Loluś, u nas ósmy dzień dziś pada, PRZYJEŻDŻAJ!

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi:heyka :loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]a ja u Mamci dziś zjadłam torcik jogurtowy i bigosik :p...a w Tłusty Czwartek .... oczywiście pączusie ;)[/FONT]

Jutro będziemy pączkowali ;) Jakie pączusie lubisz najbardziej, ALUTKA?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no właśnie dalej sypie:placz:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:będziemy pączkowali ...;)[/FONT]
[FONT=Arial]pączusie z lukrem ...a jeszcze jak posypane skóreczką poramańczkową :p[/FONT]

A w środku?? Różana marmoladka? Czy inna?

Posted

[quote name='agnethka']nie mówcie nic o słodyczach :placz: mnie ząb napier...boli od kilku dni... :placz:
a do dentysty teraz nie mam jak jechać i muszę czekać, żeby mi wyrwał to pieruństwo :mad:

[FONT=Arial]aaaa to współczuję :glaszcze: mi wypadła plombeczka .... i sama myśl o dentyście powoduje wzrost włosów na pleckach :roll:[/FONT]

[quote name='Matusz']taaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wielknie jak NY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: toć to wieś zabita dechami :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]
no musowo ...wielkie jak NY ;)
[/FONT][FONT=Arial]

Chciałam rzec Wam Dzień Doberek:loveu:
i powiedzieć że ZNÓW SYPIE ŚNIEG :angryy::angryy:

[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Loluś, u nas ósmy dzień dziś pada, PRZYJEŻDŻAJ!

[FONT=Arial]no właśnie dalej sypie:placz:[/FONT]

[quote name='jbk']Jutro będziemy pączkowali ;) Jakie pączusie lubisz najbardziej, ALUTKA?

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:będziemy pączkowali ...;)
pączusie z lukrem ...a jeszcze jak posypane skóreczką poramańczkową :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu: Nu u nas wczoraj sypało mocno, a dzisiaj tak słabiutko :loveu: a ja wczoraj sobie szybki w oknach umyłam:roll:

[FONT=Arial]o masz ....ale robotna dziewczynka z Ciebie :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]witaj :multi::multi:ale ze śniezku nie cieszkam :roll:[/FONT]
ja tez nei bardzo :roll:

tymbardziej ze dzisiejszej nocy zima znowu zaskoczyla naszych drogowców :grin: bosz do szpitala rano jechalam od 20 do prawie 50 km/h :mdleje: myslalam ze nie dojade :roll: a oczywiscie zadnej piaskarki na miescie nie zobaczylam :roll:

Posted

[quote name='jbk']A w środku?? Różana marmoladka? Czy inna?
[FONT=Arial]
może być różana ;)
[/FONT][FONT=Arial]byle nie adwokat czy budyń :roll:[/FONT]

[quote name='agnethka']oj...nic mi nie mów... mi po ciąży do tej pory zęby się sypią... nic nie pomaga :shake: niedługo to będę jak moja babcia - szukać państwowych zębów :evilbat:
[FONT=Arial]
kurcze to niefajnie :shake:...mus ratować teraz co się da ... bo państwowe to raczej dyskomfort ...chyba lepiej pocerowane ale własne ;)
[/FONT]

[quote name='evaxon']witam w zasniezony dzionek:multi:

[FONT=Arial]witaj :multi::multi:ale ze śniezku nie cieszkam :roll:[/FONT]

Posted

siemankooooooooooooo:loveu:
odzyskalam dogomaniacką łaske :eviltong::eviltong: i oto jestem :multi:

....uuuuuuu...mnie sie sypią 2 zebole i mialam juz dzisiaj pojsc do d:multi:entola sie zapisac na wizyte ale jakos mi nie po drodze bylo :diabloti::diabloti:

ale i tak mnie to nie minieee:placz:
paczki z adwokatem ...pychotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']ja tez nei bardzo :roll:

tymbardziej ze dzisiejszej nocy zima znowu zaskoczyla naszych drogowców :grin: bosz do szpitala rano jechalam od 20 do prawie 50 km/h :mdleje: myslalam ze nie dojade :roll: a oczywiscie zadnej piaskarki na miescie nie zobaczylam :roll:
[FONT=Arial]
wiem coś o tym :angryy: z mojej wiochy wyjechać to pikuś ...ale dziennie dojeżdżałam na zabiegi przez drugą wiochę ...masakra ....a parkingi :roll:
[/FONT]

[quote name='agnethka']hmm... może trochę zdramatyzowałam, ale dobrze nie jest :roll:
cóż... każdemu w coś idzie ;) najwyraźniej mam nie przystosowany organizm do ciąż :lol:

[FONT=Arial]no ja jakoś tak nie bardzo chyba chciałabym być w ciaży i to nie tylko ze względu na zęby :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Witamy rano! :multi:
Co tam? Jakieś plany na dzisiaj? :cool3:
Całuski od Ganji! :buzi:

[FONT=Arial]plany :hmmmm: ugotowanie obiadu i posprzatanie łazienki po malowaniu :roll::evil_lol:[/FONT]

[quote name='jbk']Pączka z advokatem jeszcze nie jadłam ;)
[FONT=Arial]ja nie lubiam ... mdławy :roll:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']siemankooooooooooooo:loveu:
odzyskalam dogomaniacką łaske :eviltong::eviltong: i oto jestem :multi:

....uuuuuuu...mnie sie sypią 2 zebole i mialam juz dzisiaj pojsc do d:multi:entola sie zapisac na wizyte ale jakos mi nie po drodze bylo :diabloti::diabloti:

ale i tak mnie to nie minieee:placz:
paczki z adwokatem ...pychotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eviltong:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:jeeeeeeee:loveu: jesteśśśśśśśśśś

mi w niedziele wyleciała plombka i zaraz zębol zczerniał ...chyba umarł :roll:
[/FONT]

Posted

Ulala to nie fajnieeeee

Ja ostatnio byłam pierwszy raz u dentysty po 3 latach i tylko 2 małe dziurki ale chyba cieszyłąm sie za wczesnie bo ropa zaczyna mi podchodzic pod zeba:-. cza bedzie ciocie odwiedziec, lubie ja ale jakos wole towarzysko niz w gabinecie:D

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]plany :hmmmm: ugotowanie obiadu i posprzatanie łazienki po malowaniu :roll::evil_lol:[/FONT]

A co masz dobrego na obiad? :cool3::evil_lol:
Malowanie? Jaki kolorek? :cool3:;)

Posted

[quote name='agbar']Czesc wsadzajaca lapy nie tam gdzie trzeba:diabloti:

[FONT=Arial]:oops::oops::oops:umyłam przeca :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]