zuzolandia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='Medorowa']-20 aż chce się żyć:bigcool::mdleje:[/quote] [I][B]demonizujesz :diabloti::diabloti::diabloti: ja mam z -12 :eviltong:[/B][/I] [B][/B] [B][I]doberek :loveu:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]demonizujesz :diabloti::diabloti::diabloti: ja mam z -12 :eviltong:[/B][/I] [/quote] a ja jakies + 24 :diabloti: w pokoju :roll: Quote
bonsai_88 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 E, u mnie też coś koło -15 będzie... za chwilę sie zbieram i biorę młodą, co by pociągnęła trochę :razz:... przynajmniej się rozgrzeję biegnąc za nią :evil_lol: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja mam kaloryfery na 3 ;) A na zewnątrz to nie wiem, zajęta jestem ;) Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U mnie aktualnie 10 na minusie....nie najgorzej;) Hej Aliszja[/B][/COLOR][/FONT]:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wy tak ostatnio ciągle o tej meteorologii, to i ja dorzuce moje 3 grosze: Właśnie wróciłam ze spacerku z psami i jest zdecydowanie cieplej niz było rano, tak, ok. 7-8.00. No i śnieg zaczął ostro prószyć!:multi: Pzdr. Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Doberek .... Jaki tutaj ruch od rana ;) a ja sobie poszłam na 6 do pracy :diabloti:... wróciłam 15.45... no cóż ...na garba cza se zapracować :diabloti: Jak mam dołka to sobie szukam na necie śmiesznych bądź głupich kawałków :evil_lol:... co do pogody to u nas rano wprawdzie było -15 to było durzo cieplej niz teraz bo nie było wiatru ...a teraz przenikliwy wiatr ...a na graduśniku -9 więc nie powinno tak źle być ... Dziś jestem wymęczona na maxa ... :mdleje: nie ma to jak praca w przedszkolu :diabloti:... jasełka ...dzień babci ...balik ... hospitacje ....oceny .... pomysły dyrekcji prawie jak z księżyca ...byle zabłysnąć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 To może i ja też. Teraz pada takie coś mokrego i białego, a jest -2 stopnie. Pozdrawiamy wieczorowo :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witanko :multi: odpoczęłaś już troszke po pracy Alu? ;) Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='rwpb']To może i ja też. Teraz pada takie coś mokrego i białego, a jest -2 stopnie. Pozdrawiamy wieczorowo :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witamy :multi::loveu: to moze zrobimy sobie kącik METEO na dogo ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agaciaaa']Witanko :multi: odpoczęłaś już troszke po pracy Alu? ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poleżałam chwilkę ... i chyba zaraz spanko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 czesc Alicjo:loveu::multi: nie wiem co napisac :roll: to ide sprzatac:shake: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam Ci powiedzieć ze za odpowiednią opłatą przyjmuje zlecenia[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG] na upierdliwe dyrektorki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam Ci powiedzieć ze za odpowiednią opłatą przyjmuje zlecenia[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG] na upierdliwe dyrektorki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na PW podam namiary :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='lolka75']czesc Alicjo:loveu::multi: nie wiem co napisac :roll: to ide sprzatac:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Loluś :multi::multi::loveu: No szłas pszątać ale u mła cię nie ma :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hejka All :hand: ja dzis wolne mam :grins: za to w weekend do pracy isc musze :mdleje: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]na PW podam namiary :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyjęłam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Medorowa']Witam Się:bigcool:[/quote] A ja witam Wszystkich :multi: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='rwpb']A ja witam Wszystkich :multi:[/quote] a ja was:multi::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='evaxon']a ja was:multi::loveu::evil_lol:[/quote] a ja się:B-fly::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Medorowa']a ja się:B-fly::evil_lol:[/quote] Cię nię mnię echę :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts