Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']-20 aż chce się żyć:bigcool::mdleje:[/quote]

[I][B]demonizujesz :diabloti::diabloti::diabloti: ja mam z -12 :eviltong:[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]doberek :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]demonizujesz :diabloti::diabloti::diabloti: ja mam z -12 :eviltong:[/B][/I]

[/quote]

a ja jakies + 24 :diabloti:

w pokoju :roll:

Posted

Wy tak ostatnio ciągle o tej meteorologii, to i ja dorzuce moje 3 grosze:

Właśnie wróciłam ze spacerku z psami i jest zdecydowanie cieplej niz było rano, tak, ok. 7-8.00. No i śnieg zaczął ostro prószyć!:multi:

Pzdr.

Posted

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Doberek ....
Jaki tutaj ruch od rana ;) a ja sobie poszłam na 6 do pracy :diabloti:... wróciłam 15.45... no cóż ...na garba cza se zapracować :diabloti:

Jak mam dołka to sobie szukam na necie śmiesznych bądź głupich kawałków :evil_lol:... co do pogody to u nas rano wprawdzie było -15 to było durzo cieplej niz teraz bo nie było wiatru ...a teraz przenikliwy wiatr ...a na graduśniku -9 więc nie powinno tak źle być ...

Dziś jestem wymęczona na maxa ... :mdleje: nie ma to jak praca w przedszkolu :diabloti:... jasełka ...dzień babci ...balik ... hospitacje ....oceny .... pomysły dyrekcji prawie jak z księżyca ...byle zabłysnąć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']To może i ja też. Teraz pada takie coś mokrego i białego, a jest -2 stopnie.
Pozdrawiamy wieczorowo :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witamy :multi::loveu:

to moze zrobimy sobie kącik METEO na dogo ;)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='agaciaaa']Witanko :multi: odpoczęłaś już troszke po pracy Alu? ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poleżałam chwilkę ... i chyba zaraz spanko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam Ci powiedzieć ze za odpowiednią opłatą przyjmuje zlecenia[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG] na upierdliwe dyrektorki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam Ci powiedzieć ze za odpowiednią opłatą przyjmuje zlecenia[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG] na upierdliwe dyrektorki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na PW podam namiary :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']czesc Alicjo:loveu::multi:
nie wiem co napisac :roll: to ide sprzatac:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Loluś :multi::multi::loveu:
No szłas pszątać ale u mła cię nie ma :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]na PW podam namiary :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyjęłam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]