Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='rwpb']I dopiero teraz mi mówisz o ananasie? Nie wiem, czy jutro znowu nie będzie sałatka do obiadu :evil_lol: A tak jak masz chętkę, to zrób sobie moją. Na razie jest bez nazwy. Kroi się pędzoną cykorię, mandarynki, oliwki i banany. Potem wsio wybełtać, dodać odrobinę musztardy i pokropić kroplą oliwy. Smacznego. a zapisałam ....popróbujemy ;) [quote name='zuzolandia']http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no Ozzi jest fenomenalnyyyyyy ! widzialam wsie zimowe yntki :eviltong::eviltong: cholewcia i daj tu tera komus psioka do adopcji ....biedna Lola ... o jakiej sałatce mowa???? kcem wiedziec i znac colki przepis ! aaaa sałatka :p.....no dawałam kasik na wąteczku :roll: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']A dlaczemu nie spałaś?:roll::glaszcze: Beruś Alu:loveu: bry Dżapuszko :loveu: widzę net zapłacony ;) [quote name='jbk']Witanko wszystkim ;) Ostatnio spałam w nocy dwie godziny, bo mi dzidziuś rzygał, zasypiał na krótkie momenty jedynie, jak miał pyszczek w mojej dłoni, a drugą musiałam go miziać. Nikt nie wie, czego się najadł. Kawusia? może się zaziębił po jedzeniu śniegu ??daj znaka co z małym Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Żywioł!:loveu: http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg Pzdr. ma to po pańci :evil_lol: [quote name='jonQuilla']no to zjeżdżamy na brzuszku z górki :) :evil_lol::evil_lol: http://images47.fotosik.pl/49/31118fb9073f7322.jpg tylko żeby sobie podwozia nie zarysował za bardzo :evil_lol: wiecznie ma obdarte :evil_lol: [quote name='Iv_']pffffyyyyyyy a ja mam intuicję i wiem ......:siara: tak myślę, że wiem o co chodzi :eviltong: :cool3: :evil_lol: dobrze myślałaś :multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='agbar']z tego co widze mnie nie przelecialas jeszcze:obrazic:..:diabloti: wow ....ale masz zachcianki ;) zara ja tam zaglądnę ;) nie mow...nie mow...nie mow.... kogo by to interesowalo:diabloti::diabloti::loveu: powiedziała :multi::multi::multi: [quote name='Medorowa']A Brryyyy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: http://images44.fotosik.pl/49/4dce1622fdc21f8e.jpg :multi::multi:bry Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']jasnowidzka sie znalazła.. patrzajcie :evil_lol::evil_lol::loveu::eviltong: no paaaa.... a już miałam napisać na klockowym i dać fotki :roll::roll:... ale kogo to obchodzi :diabloti::eviltong: :multi::multi::multi:NAS WSZYSTKICH :bigcool: HURRRAAAAAAAAAAAAA Będę jeszcze wiekowo Ciocią a nie babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Teraz tylko napiszę że od wczoraj od ok 20 nie miałam neta :mad::mad::mad: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] dobrze myślałaś :multi::loveu: mmmmmm :oops: :razz:jak czasem zdarzy mi się myśleć, to już dobrze myślę :evil_lol:(żartuję, ale oczywiście tylko z tym..."czasem") :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 przyszlam sie przywitac:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']przyszlam sie przywitac:multi::multi::multi::multi: a witałam się chyba z Tobą u Dilerowej :evil_lol: będę Ciocią :bigcool: Quote
lolka75 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] a witałam się chyba z Tobą u Dilerowej :evil_lol: będę Ciocią :bigcool: Ciocia - Klocia :evil_lol::loveu::evil_lol:...to znaczy ze Klockowa ciocia:evil_lol::loveu: czesc Alusia zazdroszcze Ozulkowi tego szalenstwa sniegowego:roll::loveu: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] a witałam się chyba z Tobą u Dilerowej :evil_lol: będę Ciocią :bigcool: :evil_lol: ach no tak:evil_lol: wiem wiem :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Vectra']Mówię sennie dzień dobry :diabloti: obuć sie :diabloti::evil_lol: [quote name='evaxon']:evil_lol: ach no tak:evil_lol: nooooooo:p wiem wiem :multi::multi::multi::multi::multi: :bigcool: [quote name='lolka75']Ciocia - Klocia :evil_lol::loveu::evil_lol:...to znaczy ze Klockowa ciocia:evil_lol::loveu: no małego bajbusa:loveu: Ciocia ...bo Klocusiowa Ciocia już jestem :multi: czesc Alusia zazdroszcze Ozulkowi tego szalenstwa sniegowego:roll::loveu: to oćta do nas ;) Quote
Bullila.nl Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Doberek Allutka:multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']bry Dżapuszko :loveu: widzę net zapłacony ;) hahahaha noooo:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Bullila.nl']Doberek Allutka:multi::multi::multi: :multi::multi::multi:doberek [quote name='apple']hahahaha noooo:evil_lol: a jak mi wczoraj padł to naj dzwoniłam do sąsiadki czy dostała już rachunek :evil_lol:ale na szczęście nie było u nas jeszcze do płacenia :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] a jak mi wczoraj padł to naj dzwoniłam do sąsiadki czy dostała już rachunek :evil_lol:ale na szczęście nie było u nas jeszcze do płacenia :evil_lol::evil_lol:ja sobie wczoraj uprzejmie porozmawiałam z Panią z UPC....i mi właczyli!!!:multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']ja sobie wczoraj uprzejmie porozmawiałam z Panią z UPC....i mi właczyli!!!:multi: ;) po znajomości :razz::razz: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'];) po znajomości :razz::razz:Nie, po uprzejmości:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Nie, po uprzejmości:evil_lol: :p no tak ....przecie kto jak kto ale kobitki potrafią się dogadać;) Quote
dbsst Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 śmiechowe zdjęcia koło nas mieszkaja "dwa ozzulce" tylko jeden to suka ;) i drobniejsze od Ozzulca szczególnie z głowy ;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] :p no tak ....przecie kto jak kto ale kobitki potrafią się dogadać;)No właśnie- zawłaszcza jak jedna jest tak delikatna, miła i kulturalna jak ja:diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='dbsst']śmiechowe zdjęcia koło nas mieszkaja "dwa ozzulce" tylko jeden to suka ;) i drobniejsze od Ozzulca szczególnie z głowy ;) sugerujesz , że Ozzy mógłby do cioci na wakacje przyjechać ;):evil_lol: sisko moja koffana :loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Foty dla lubiacej latać Madzialeny :p...samolotowe wyścigi na Moim niebie :evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Ja też kocham samoloty ;)) http://images36.fotosik.pl/50/0c8d12e2e5f7aaf6.jpg - piękne ;) Ostatnio byliśmy na lotnisku w Pyrzowicach odwieźć koleżanki, okazało się, że akurat wtedy głowa państwa tam wylądowała ;) Powiedz mi że go rozplaskał jakiś samolot...albo ze go wzieli na kontrolę osobistą:diabloti: Prooooszę!:roll: Quote
Recommended Posts