Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek:loveu:.....zimno u mnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u Mnie też :placz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agbar']jestem:grins: tadammmmm:multi::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]"też nad tym ubolewam" :roflt::roflt::roflt::roflt: podziw dla faceta bo ja bym umarła ze śmiechu rozmawiając z taką babą :) piękne, piękne :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tysz bym pękła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jadłaś kiedyś klopsa do kawy? Ja właśnie tak będę jeść ;) Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='agbar']Ty juz w domu? czy jeszcze w domu?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:...jeszcze ....i zaraz idę :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:...jeszcze ....i zaraz idę :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no co ty Al... nie idz:shake: zimno jest:razz: Quote
lolka75 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 sabotaz i perwersja.....:evil_lol: ale wlasciwie to nawet nie jest smieszne:shake:. Kobiete wypowiada sie plynnie, slychac ze nie ograniczona... Nie rozumiem jak ludzie nie widza sektowosci tych kanalow (TV Trwam i RM)... moj maz ostatnio znalazl porady seksuologiczne z RM..... myslalam ze sie posikam. A spotkalam kiedys pania doktor, kobieta wyksztalcona, swiatla.... a rozmawiac umiala tylko o ojcu dyktatorze:shake: i to z takim zachwytem i poboznoscia ze az oczy wylazily. I co najdziwniejsze ze wiekszosc wielbicieli nie mowi za duzo o Bogu jako tej istocie wyzszej ale o bogu- OD. Dla mnie to sekta jak ta lala:roll: edit: znalazlam porady [B]uwaga! tylko dla sluchaczy doroslych ale z wielkimi pokladami poczucia humoru[/B] [url=http://pl.youtube.com/watch?v=uXoPOmXMWVU]YouTube - Porady seksualne Radia Maryja[/url] Quote
Selket Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cześć wrócona z pracy Alutko z sopelkami :calus: :calus: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [I][B]Witankoooooooooooooooo......nie zamarzłaś po drodze???:eviltong:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hej hej,,,, Przybyłam do twojej galerii :diabloti:... wysłuchałam nawet filmik o zasapanych mężach i palniku :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hejka dzisiaj! Widzę, że masz ładne widoki z okien [SIZE=1]na przyszłość :evil_lol:[/SIZE] Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976[/URL] Quote
Selket Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Witankoooooooooooooooo......nie zamarzłaś po drodze???:eviltong:[/B][/I][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A ja to odczytałam tak: [B]Witankooooo........................... nie zamarzłaś przy porodzie?[/B] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='evaxon']no co ty Al... nie idz:shake: zimno jest:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poszłam ....nie zamarzłam ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Asiaczek']Sabotaż i perwersja są super! Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też się ubawiłam :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75']sabotaz i perwersja.....:evil_lol: ale wlasciwie to nawet nie jest smieszne:shake:. Kobiete wypowiada sie plynnie, slychac ze nie ograniczona... Nie rozumiem jak ludzie nie widza sektowosci tych kanalow (TV Trwam i RM)... moj maz ostatnio znalazl porady seksuologiczne z RM..... myslalam ze sie posikam. A spotkalam kiedys pania doktor, kobieta wyksztalcona, swiatla.... a rozmawiac umiala tylko o ojcu dyktatorze:shake: i to z takim zachwytem i poboznoscia ze az oczy wylazily. I co najdziwniejsze ze wiekszosc wielbicieli nie mowi za duzo o Bogu jako tej istocie wyzszej ale o bogu- OD. Dla mnie to sekta jak ta lala:roll: edit: znalazlam porady [B]uwaga! tylko dla sluchaczy doroslych ale z wielkimi pokladami poczucia humoru[/B] [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=uXoPOmXMWVU"]YouTube - Porady seksualne Radia Maryja[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wczoraj porady tez zaliczyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Selket']Cześć wrócona z pracy Alutko z sopelkami :calus: :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Selkeciku :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][I][B]Witankoooooooooooooooo......nie zamarzłaś po drodze???:eviltong:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie :eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='bonsai_88']Hej hej,,,, Przybyłam do twojej galerii :diabloti:... wysłuchałam nawet filmik o zasapanych mężach i palniku :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooooo bonsaiowa_88:multi::multi::multi: U nas dużo można posłuchać i poczytać ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='rwpb']Hejka dzisiaj! Widzę, że masz ładne widoki z okien [SIZE=1]na przyszłość :evil_lol:[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: na przyszłość to ja mam widoczki za lasem .... tam jest cmentarzysko :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Medorowa']Witaj pracujaca Alu:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Nawrócona Magdaleno :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Tengusia']niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a przypominaj cioteczko ....już tam byłam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Selket']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A ja to odczytałam tak: [B]Witankooooo........................... nie zamarzłaś przy porodzie?[/B] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye: o dżisys ... Selkeciku .... a cóż to za myśli :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B].... a cóż to za myśli [/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co? Nie stać Ciebie? A może jednak? Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [url=http://pl.youtube.com/watch?v=bll8HWaS8wI&feature=related]YouTube - Telefon do elektrowni - gdzie jest prąd?[/url] to jest lepsze :evil_lol: :evil_lol: słucham tego 10 raz i wyje ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 z takich to tez mam ulubienca:evil_lol::loveu: [url=http://pl.youtube.com/watch?v=gn7OJeOQgu8]YouTube - Telefon z Rawicza do Tele2[/url] takich bluzgow to nie znalam:evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co tu tak od rana telefony wydzwaniają :cool3: :roflt::roflt::roflt: boskie :) :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wy mnie wszyscy wykończycie, wszyscy telefony wstawiają, jak ja dźwięku nie mam!! Cze Alutka ;) Quote
Recommended Posts