Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dii']Spełnienia marzeń i wszelkich pomyślności w Nowym Roku :smilecol:
Fajne zdjęcia :loveu:

Witamy :multi: i dziękujemy za życzonka :multi::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']http://images27.fotosik.pl/308/7b2210cf8b48af8e.jpg
Ala....powiedz jak sie to robi zeby ze swiatelek powstaly takie gwiazdki:roll:.... normalnie zal sprzetu w moich lapach:-(.... chyba nigdy sie nie naucze robic dobrych zdjec:placz:
Alcia poradz troche:modla:....bos miszcz:loveu:

no bo o ksiezyc to juz nie zapytam:placz:....bo w zyciu takiego nie zrobie.....
Wpisz w googelki "filtr star 8" to się wszystkiego dowiesz. Księżyc też zrobisz, pomyśl tylko do czego jest w aparacie taka gwintowana dziurka na spodzie.
Więcej tajemnic miszcza nie zdradzam :lol:

Pozdrowionka

Posted

Bez zagadek byłoby zbyt łatwo.
A ja tak się przymierzam do zakupu szkiełka 630-1300 na ebayu. Twardowski już powinien być wtedy widoczny.

Posted

[quote name='lolka75']http://images27.fotosik.pl/308/7b2210cf8b48af8e.jpg
Ala....powiedz jak sie to robi zeby ze swiatelek powstaly takie gwiazdki:roll:.... normalnie zal sprzetu w moich lapach:-(.... chyba nigdy sie nie naucze robic dobrych zdjec:placz:
Alcia poradz troche:modla:....bos miszcz:loveu:

no bo o ksiezyc to juz nie zapytam:placz:....bo w zyciu takiego nie zrobie.....

Loluś naumiesz , naumiesz ;)...a co do gwiazdek Rysiu dał podpowiedź ;)

[quote name='agaciaaa']Cześć Alu :multi: Spełnienia marzeń w Nowym Roku :multi:

:multi::multi:Witaj i wzajemnie :calus:

[quote name='rwpb']Wpisz w googelki "filtr star 8" to się wszystkiego dowiesz. Księżyc też zrobisz, pomyśl tylko do czego jest w aparacie taka gwintowana dziurka na spodzie.

Pozdrowionka

więcej tajemnic do odkrycia w danych EXIF :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']zagadki o świcie... no no no... muszę i ja pomyśleć... :roll:

podobno lepiej umysł potem pracuje :lol:

[quote name='rwpb']Bez zagadek byłoby zbyt łatwo.
A ja tak się przymierzam do zakupu szkiełka 630-1300 na ebayu. Twardowski już powinien być wtedy widoczny.

mmmmmmmm szkiełko :loveu:...... kiedyś też coś wypatrze ;)

[quote name='jbk']Dzień dobry Alu :) Skąd robiłaś fajerwerki? Gdzieś na zewnątrz byliście? A Ozzulek nie bał się wybuchów?

witaj :multi:

Robiłam z balkoniku :p masakrycznie zimno było ... a fajerwerki nieciekawe ....dużo huku a efekty mierne :shake:

Ozzy nie boi się strzelańców ;)

Posted

O, cześć Alu ;) Serniczek z rana nie jest zły ;)

Moja Fialusia się panicznie boi fajerwerków, każdy spacer kończył się biegiem do domu z podkulonym ogonem..... Za to Vadirowi to wisi ;) Na szczęście już nie strzelają, możemy spacerek zimowy zaliczyć, śnieg wyzwala w moich białaskach totalne szaleństwo ;)

Posted

rwpb napisał(a):
Wpisz w googelki "filtr star 8" to się wszystkiego dowiesz. Księżyc też zrobisz, pomyśl tylko do czego jest w aparacie taka gwintowana dziurka na spodzie.

Pozdrowionka

oj...nie wiedzialam ze sa takie filtry:multi:
a co do dziurki to w nia mam zamontowany uchwyt do statywu juz od dawna..... tylko talentu to nie zamontuje nigdzie:roll::-(
dzieki za tajemnice;)

Posted

[quote name='jbk']O, cześć Alu ;) Serniczek z rana nie jest zły ;)

Moja Fialusia się panicznie boi fajerwerków, każdy spacer kończył się biegiem do domu z podkulonym ogonem..... Za to Vadirowi to wisi ;) Na szczęście już nie strzelają, możemy spacerek zimowy zaliczyć, śnieg wyzwala w moich białaskach totalne szaleństwo ;)

mniamniuśniejszy byłby z serka ze wsi ...ale trudno :razz::razz:

[quote name='sota36']Przyszlam na serniczek. ale czy dietetyczny, bo sie odchudzam.

ten jest dietetyczny ;)

[quote name='lolka75']oj...nie wiedzialam ze sa takie filtry:multi:
a co do dziurki to w nia mam zamontowany uchwyt do statywu juz od dawna..... tylko talentu to nie zamontuje nigdzie:roll::-(
dzieki za tajemnice;)

Loluś są też Star 4 ... 6 ... są i inne ciekawostki ;)

Jakby ktoś jeszcze miał jakieś stare polarki i kurtałki
http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/index15.html

Posted

[quote name='jbk']A wcale nie, bo bigosik ;) Za to z kawusią ;)

a u nas były skrzydełka i sałateczka ...TZ aktualnie ma reply :diabloti:bo wołał o kolację :roll:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór :) Noworoczny ;)

Przyszłam pozachwycać się zdjęciami - mi fajerwerki ani jedne nie wyszły :roll:

A choinka to już w ogóle bomba! :crazyeye: :loveu:

witanko :multi::multi::multi:

ja 50 fot fajerwerków wywaliłam :diabloti: choinka też nie tak jak powinna ...ale ja się jeszcze nauczę ;):evil_lol: