Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nieudane ogieńki ....ale żeby było ...w końcu był sylwester :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 nadal mam kłopoty z ustawieniami :mad: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='lolka75']Alusia...lepszego Nowego Roku:loveu: :loveu:Loluś mi się TU ukryła :multi: Quote
dii Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Spełnienia marzeń i wszelkich pomyślności w Nowym Roku :smilecol: Fajne zdjęcia :loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='dii']Spełnienia marzeń i wszelkich pomyślności w Nowym Roku :smilecol: Fajne zdjęcia :loveu: Witamy :multi: i dziękujemy za życzonka :multi::loveu: Quote
lolka75 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://images27.fotosik.pl/308/7b2210cf8b48af8e.jpg Ala....powiedz jak sie to robi zeby ze swiatelek powstaly takie gwiazdki:roll:.... normalnie zal sprzetu w moich lapach:-(.... chyba nigdy sie nie naucze robic dobrych zdjec:placz: Alcia poradz troche:modla:....bos miszcz:loveu: no bo o ksiezyc to juz nie zapytam:placz:....bo w zyciu takiego nie zrobie..... Quote
agaciaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć Alu :multi: Spełnienia marzeń w Nowym Roku :multi: Quote
rwpb Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='lolka75']http://images27.fotosik.pl/308/7b2210cf8b48af8e.jpg Ala....powiedz jak sie to robi zeby ze swiatelek powstaly takie gwiazdki:roll:.... normalnie zal sprzetu w moich lapach:-(.... chyba nigdy sie nie naucze robic dobrych zdjec:placz: Alcia poradz troche:modla:....bos miszcz:loveu: no bo o ksiezyc to juz nie zapytam:placz:....bo w zyciu takiego nie zrobie..... Wpisz w googelki "filtr star 8" to się wszystkiego dowiesz. Księżyc też zrobisz, pomyśl tylko do czego jest w aparacie taka gwintowana dziurka na spodzie. Więcej tajemnic miszcza nie zdradzam :lol: Pozdrowionka Quote
halbina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 zagadki o świcie... no no no... muszę i ja pomyśleć... :roll: Quote
rwpb Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bez zagadek byłoby zbyt łatwo. A ja tak się przymierzam do zakupu szkiełka 630-1300 na ebayu. Twardowski już powinien być wtedy widoczny. Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzień dobry Alu :) Skąd robiłaś fajerwerki? Gdzieś na zewnątrz byliście? A Ozzulek nie bał się wybuchów? Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='lolka75']http://images27.fotosik.pl/308/7b2210cf8b48af8e.jpg Ala....powiedz jak sie to robi zeby ze swiatelek powstaly takie gwiazdki:roll:.... normalnie zal sprzetu w moich lapach:-(.... chyba nigdy sie nie naucze robic dobrych zdjec:placz: Alcia poradz troche:modla:....bos miszcz:loveu: no bo o ksiezyc to juz nie zapytam:placz:....bo w zyciu takiego nie zrobie..... Loluś naumiesz , naumiesz ;)...a co do gwiazdek Rysiu dał podpowiedź ;) [quote name='agaciaaa']Cześć Alu :multi: Spełnienia marzeń w Nowym Roku :multi: :multi::multi:Witaj i wzajemnie :calus: [quote name='rwpb']Wpisz w googelki "filtr star 8" to się wszystkiego dowiesz. Księżyc też zrobisz, pomyśl tylko do czego jest w aparacie taka gwintowana dziurka na spodzie. Więcej tajemnic miszcza nie zdradzam :lol: Pozdrowionka więcej tajemnic do odkrycia w danych EXIF :evil_lol: Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witaj.....z kawą przyszłam w ten ziąb:loveu: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='halbina']zagadki o świcie... no no no... muszę i ja pomyśleć... :roll: podobno lepiej umysł potem pracuje :lol: [quote name='rwpb']Bez zagadek byłoby zbyt łatwo. A ja tak się przymierzam do zakupu szkiełka 630-1300 na ebayu. Twardowski już powinien być wtedy widoczny. mmmmmmmm szkiełko :loveu:...... kiedyś też coś wypatrze ;) [quote name='jbk']Dzień dobry Alu :) Skąd robiłaś fajerwerki? Gdzieś na zewnątrz byliście? A Ozzulek nie bał się wybuchów? witaj :multi: Robiłam z balkoniku :p masakrycznie zimno było ... a fajerwerki nieciekawe ....dużo huku a efekty mierne :shake: Ozzy nie boi się strzelańców ;) Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='apple']Witaj.....z kawą przyszłam w ten ziąb:loveu: mniammmmmm a ja mam serniczek ... zapraszam :loveu: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 O, cześć Alu ;) Serniczek z rana nie jest zły ;) Moja Fialusia się panicznie boi fajerwerków, każdy spacer kończył się biegiem do domu z podkulonym ogonem..... Za to Vadirowi to wisi ;) Na szczęście już nie strzelają, możemy spacerek zimowy zaliczyć, śnieg wyzwala w moich białaskach totalne szaleństwo ;) Quote
sota36 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Przyszlam na serniczek. ale czy dietetyczny, bo sie odchudzam. Quote
lolka75 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 rwpb napisał(a):Wpisz w googelki "filtr star 8" to się wszystkiego dowiesz. Księżyc też zrobisz, pomyśl tylko do czego jest w aparacie taka gwintowana dziurka na spodzie. Więcej tajemnic miszcza nie zdradzam :lol: Pozdrowionka oj...nie wiedzialam ze sa takie filtry:multi: a co do dziurki to w nia mam zamontowany uchwyt do statywu juz od dawna..... tylko talentu to nie zamontuje nigdzie:roll::-( dzieki za tajemnice;) Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']O, cześć Alu ;) Serniczek z rana nie jest zły ;) Moja Fialusia się panicznie boi fajerwerków, każdy spacer kończył się biegiem do domu z podkulonym ogonem..... Za to Vadirowi to wisi ;) Na szczęście już nie strzelają, możemy spacerek zimowy zaliczyć, śnieg wyzwala w moich białaskach totalne szaleństwo ;) mniamniuśniejszy byłby z serka ze wsi ...ale trudno :razz::razz: [quote name='sota36']Przyszlam na serniczek. ale czy dietetyczny, bo sie odchudzam. ten jest dietetyczny ;) [quote name='lolka75']oj...nie wiedzialam ze sa takie filtry:multi: a co do dziurki to w nia mam zamontowany uchwyt do statywu juz od dawna..... tylko talentu to nie zamontuje nigdzie:roll::-( dzieki za tajemnice;) Loluś są też Star 4 ... 6 ... są i inne ciekawostki ;) Jakby ktoś jeszcze miał jakieś stare polarki i kurtałki http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/index15.html Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']A kawusię masz do serniczka? teraz to masz skrzydełka z grilla i sałatkę ;) Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja'] teraz to masz skrzydełka z grilla i sałatkę ;) A wcale nie, bo bigosik ;) Za to z kawusią ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bry wieczór :) Noworoczny ;) Przyszłam pozachwycać się zdjęciami - mi fajerwerki ani jedne nie wyszły :roll: A choinka to już w ogóle bomba! :crazyeye: :loveu: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']A wcale nie, bo bigosik ;) Za to z kawusią ;) a u nas były skrzydełka i sałateczka ...TZ aktualnie ma reply :diabloti:bo wołał o kolację :roll: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór :) Noworoczny ;) Przyszłam pozachwycać się zdjęciami - mi fajerwerki ani jedne nie wyszły :roll: A choinka to już w ogóle bomba! :crazyeye: :loveu: witanko :multi::multi::multi: ja 50 fot fajerwerków wywaliłam :diabloti: choinka też nie tak jak powinna ...ale ja się jeszcze nauczę ;):evil_lol: Quote
rwpb Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No proszę, skrzydełka. I ja się dopiero teraz dowiaduję. Upolowaliście bażanta? Quote
Recommended Posts