Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='rwpb']No proszę, skrzydełka. I ja się dopiero teraz dowiaduję. Upolowaliście bażanta? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świeży drób w sklepie naprzeciwko ;) a tak szczerze to u nas zatrzęsienie bażantów i kuropatewek a mi się jeszcze nie udało foty cyknać , bo oczywiście Ozzy je spłoszy ...a dziś próbowałam ufocić dzięcioła ale był wysoko i ukryty w gałęziach sosny ... zobaczę jak wykadruję fotę czy da sie go dojrzeć :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ozzy dzisiejszy ..... chyba nie polubię focenia zimą ...:shake: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='SZPiLKA23']On chyba mało oddycha pycholkiem noskiem oddycha :p Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 było 21 sztuk ile dogo przyjeło nie wiem :shake: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 i jeszcze takie inne większość prawie takie same :cool1: sztuk 15 ...czyli trening czyni miszcza :p.....za 100lat :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 oj Ala podziwiam twoj zapal ... ja przez cala zime jeszcze ani razy aparatu nie wzielam na spacer :oops: ale w niedziele bede chyba jechac na snowboard do Korbielowa a ze snowboardziska ze mnie marna (zjezdzam z cztery razy a potem czekam w knajpce przy pifko az moj TZ przyjdzie czyli tak do zamkniecia wyciagow :mdleje: ) to mysle sobie zeby wziasc aparat i jakies fotki w okolicy porobic :hmmmm: Quote
rwpb Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://images41.fotosik.pl/45/4c2905b0219dcb42.jpg fajne :loveu: Wstawajcie. My już po spacerku. Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ozzulek ze śniegowym buziakiem - przecudny :) Reszta fotek też ;) Czekam na Ciebie z kawą Alu :) Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Tengusia']oj Ala podziwiam twoj zapal ... ja przez cala zime jeszcze ani razy aparatu nie wzielam na spacer :oops: ale w niedziele bede chyba jechac na snowboard do Korbielowa a ze snowboardziska ze mnie marna (zjezdzam z cztery razy a potem czekam w knajpce przy pifko az moj TZ przyjdzie czyli tak do zamkniecia wyciagow :mdleje: ) to mysle sobie zeby wziasc aparat i jakies fotki w okolicy porobic :hmmmm: nie bardzo mi się chce ....ale aż mi głupio było ....aparat kupiłam a fotek nie cykam ....ale teraz jak coraz zimniej to chyba zrezygnuję ..... a w Korbielowie ....fajniutko :p [quote name='rwpb']http://images41.fotosik.pl/45/4c2905b0219dcb42.jpg fajne :loveu: Wstawajcie. My już po spacerku. Ozzy też po psacerku a My po kawusi ;) [quote name='jbk']Ozzulek ze śniegowym buziakiem - przecudny :) Reszta fotek też ;) Czekam na Ciebie z kawą Alu :) My też w trakcie kawusi :multi::multi: Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Doberek:hand: Uuuuuuuu ładne:crazyeye: http://images46.fotosik.pl/45/e6fd76774db34e26.jpg No Pańcia oć, ruchy, bo mi łapki marzną:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/429/b522c45176f80086.jpg Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Alicja']nie bardzo mi się chce ....ale aż mi głupio było ....aparat kupiłam a fotek nie cykam ....ale teraz jak coraz zimniej to chyba zrezygnuję ..... a w Korbielowie ....fajniutko :p Ozzy też po psacerku a My po kawusi ;) My też w trakcie kawusi :multi::multi: No to po kawusi czy w trakcie kawusi? Jaki aparat kupiłaś? Ja nic nie wiem! Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 sześć :p powoli dochodzę do siebie po świętach i sylwestrze i nic mi się nie chce :roll: fajne to fotki z wodą :loveu: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='anilla']mój ulubiony aścik na śniegu :loveu: witaj :loveu: [quote name='apple']Doberek:hand: Uuuuuuuu ładne:crazyeye: http://images46.fotosik.pl/45/e6fd76774db34e26.jpg No Pańcia oć, ruchy, bo mi łapki marzną:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/429/b522c45176f80086.jpg Ozzy wołał ...oć coś Ci pokażę :p Doberczysław :multi: [quote name='jbk']No to po kawusi czy w trakcie kawusi? Jaki aparat kupiłaś? Ja nic nie wiem! o ja cię Asiaaaaaaaaa!!!!!! Tego aparata mam od lipca :hmmmm: chyba :evil_lol: [quote name='malawaszka']sześć :p powoli dochodzę do siebie po świętach i sylwestrze i nic mi się nie chce :roll: fajne to fotki z wodą :loveu: hey :razz::razz: to masz to co ja :crazyeye:....ja idę po miesiącu leniuchowania ...czytaj chorowania .....do pracy :angryy:i nie wiem jak to przeżyję :shake: fotki by były fajne jakby tak zimno zimą nie było :razz::razz: Quote
Vectra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 fotki wodno lodowe super :) poszłam na spacer , wytrzymałam 10 minut - jest tak zimno .. najgorzej , że wieje jak oszalałe :placz: Quote
rwpb Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Fajnie, macie zimną zimę. A u nas dzisiaj koło zera, buro i troszkę pada. Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='rwpb']Fajnie, macie zimną zimę. A u nas dzisiaj koło zera, buro i troszkę pada. teraz jest -9 stopni ... zapowiadają bardzo zimną noc z niedzieli na poniedziałek :cool1: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Vectra']fotki wodno lodowe super :) poszłam na spacer , wytrzymałam 10 minut - jest tak zimno .. najgorzej , że wieje jak oszalałe :placz: ja dziś nie byłam z Ozzym ...tatko wychodził , bo coś mną telepie :cool1:a w poniedziałek powinnam stawic sie w jaskini zagłady :angryy: wodno lądowe wyszłyby lepiej gdyby nie dygający z zimna fotograf :oops: Quote
aga1215 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Alicja']ja dziś nie byłam z Ozzym ...tatko wychodził , bo coś mną telepie :cool1:a w poniedziałek powinnam stawic sie w jaskini zagłady :angryy: wodno lądowe wyszłyby lepiej gdyby nie dygający z zimna fotograf :oops: Herbatke z prundem polecam :multi: [quote name='"Alicja"']chyba nie polubię focenia zimą ...:shake: Dlaczego??? całkiem ładnie Ci wyszedł zimowy Ozulec:loveu: Quote
rwpb Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ala, ubierz aparacik w czapeczkę i szalik i w pole :diabloti: Quote
Recommended Posts