apple Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Alu! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:loveu: Quote
rwpb Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja']Ozzulek biega i mu cieplusko ;)... ma ubranko ale się zrobiło za ciasne :evil_lol: Sprało się? Wesołej zabawy w sprawdzonym miejscu :lol:. Oby następny rok nie był gorszy od tego. :bye::bye: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bardzo cierpiałas? A łachotek nie masz pod boczkiem?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ja mam takie łachotki pod boczkami, że nawet zagryzanie zębów i wstrzymywanie oddechu by nic nie pomogło... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='rwpb']Sprało się? Wesołej zabawy w sprawdzonym miejscu :lol:. Oby następny rok nie był gorszy od tego. :bye::bye: Ozzy się nadymał :evil_lol: Wzajemnie życzymy udanej sylwestrowej nocy :multi: [quote name='Asiaczek']Bardzo cierpiałas? A łachotek nie masz pod boczkiem?:lol: Pzdr. Asiaczku nie cierpiałam ;)... łaskotki mam :evil_lol: ale zagryzłam wargi i wstrzymałam oddech :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja']Asiaczku nie cierpiałam ;)... łaskotki mam :evil_lol: ale zagryzłam wargi i wstrzymałam oddech :evil_lol: A co to jakiś "napad" był na Ciebie? :lol::cool3::lol: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Obejrzyj wcześniejsze fotki a będziesz wiedziała co i jak... Pzdr. Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Alicja, bolało? Moja siostra też ma dziarę, ale było młodsza, jak robiła sobie!;) Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Asiaczek']Ja mam takie łachotki pod boczkami, że nawet zagryzanie zębów i wstrzymywanie oddechu by nic nie pomogło... Pzdr. ;) byłam dzielna noooo jeszcze niecałe 20 minut i zaczynamy kolejny oby lepszy:razz::razz: rok Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']Alicja, bolało? Moja siostra też ma dziarę, ale było młodsza, jak robiła sobie!;) nie bolało :p... dziarkę robi się wtedy kiedy uważa się że to ten czas ;) wiek nieważny ;) Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Asiaczek']Witam w Nowym 2009 Roku!!! Pzdr. witam 1szego gościa w naszym Blogasku w 2009 roku Quote
anilla Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kiedy Nowy Rok nadchodzi, kieliszeczek nie zaszkodzi. Kufel piwa to za mało, Litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszelkie troski, By następny rok był boski :D :BIG: Do Siego!!! Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Selket']CZeść Słoneczko w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:cześć Selkecikowa :loveu::loveu: Quote
Selket Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 CZeść Słoneczko w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dooooooooooooooooooooooooooodreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegooooooooooooooooooooooooooo rooooooooooooooooooooooooooooookuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jakże by mnie mogło nie być w nowym roku tutaj:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='sota36']Dooooooooooooooooooooooooooodreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegooooooooooooooooooooooooooo rooooooooooooooooooooooooooooookuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrego Joluś :calus: [quote name='rwpb']Pozdrowienia w nowym roku! :multi::multi:i wzajemnie [quote name='apple']Jakże by mnie mogło nie być w nowym roku tutaj:diabloti::loveu: :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='rwpb']A gdzie noworoczne fotaski? no jakoś noworocznych brak ...mam kilka strzelańców ...mierna jakość i księżyc z gwiazdką ...chyba Wenus :razz::roll: Quote
Recommended Posts