Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Ozzulek biega i mu cieplusko ;)... ma ubranko ale się zrobiło za ciasne :evil_lol:
Sprało się?
Wesołej zabawy w sprawdzonym miejscu :lol:. Oby następny rok nie był gorszy od tego.
:bye::bye:

Posted

[quote name='rwpb']Sprało się?
Wesołej zabawy w sprawdzonym miejscu :lol:. Oby następny rok nie był gorszy od tego.
:bye::bye:

Ozzy się nadymał :evil_lol:
Wzajemnie życzymy udanej sylwestrowej nocy :multi:

[quote name='Asiaczek']Bardzo cierpiałas? A łachotek nie masz pod boczkiem?:lol:

Pzdr.

Asiaczku nie cierpiałam ;)... łaskotki mam :evil_lol: ale zagryzłam wargi i wstrzymałam oddech :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja mam takie łachotki pod boczkami, że nawet zagryzanie zębów i wstrzymywanie oddechu by nic nie pomogło...

Pzdr.

;) byłam dzielna

noooo jeszcze niecałe 20 minut i zaczynamy kolejny oby lepszy:razz::razz: rok

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Alicja, bolało? Moja siostra też ma dziarę, ale było młodsza, jak robiła sobie!;)

nie bolało :p... dziarkę robi się wtedy kiedy uważa się że to ten czas ;) wiek nieważny ;)

Posted

Kiedy Nowy Rok nadchodzi,
kieliszeczek nie zaszkodzi.
Kufel piwa to za mało,
Litr szampana by się zdało.
Trzeba opić wszelkie troski,
By następny rok był boski :D :BIG:

Do Siego!!!

Posted

Dooooooooooooooooooooooooooodreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegooooooooooooooooooooooooooo rooooooooooooooooooooooooooooookuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Dooooooooooooooooooooooooooodreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegooooooooooooooooooooooooooo rooooooooooooooooooooooooooooookuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrego Joluś :calus:

[quote name='rwpb']Pozdrowienia w nowym roku!

:multi::multi:i wzajemnie

[quote name='apple']Jakże by mnie mogło nie być w nowym roku tutaj:diabloti::loveu:

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='rwpb']A gdzie noworoczne fotaski?

no jakoś noworocznych brak ...mam kilka strzelańców ...mierna jakość i księżyc z gwiazdką ...chyba Wenus :razz::roll: