Alicja Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 rwpb napisał(a):A to dzień dobry i dobranoc :lol: dzień dobry :p sota36 napisał(a):mlodziez sie bawi!!!! taaaa tylko dlaczemu na te zabawy to mama musi budzić :hmmmm: Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Mamcia ja tylko na chwileczkę przyszłam Ci życzyć szczęśliwego nowego roku i żeby w nowy rok główka nie bolała :) obiecuję że będę grzeczna i nie będę się dobrze bawić ... nie szykuj na mój powrót pasa :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Bryyyyy:loveu: A ty Alu gdzie się bawisz jutro?:cool3: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Alicja napisał(a): w zielonym pokoiku :p czyli standartowo w domeczku z Ozzym i TZtem ...., kto by chciał z 2 nudziarzami + pies spędzać Sylwestra :roll: No gdybym nie miała juz planów rzekła bym ze JA!:loveu: No! Tylko nie ochlej mi Ozzulka:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jonQuilla napisał(a):Mamcia ja tylko na chwileczkę przyszłam Ci życzyć szczęśliwego nowego roku i żeby w nowy rok główka nie bolała :) obiecuję że będę grzeczna i nie będę się dobrze bawić ... nie szykuj na mój powrót pasa :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopsz córeczko :loveu: i dziękuje :calus: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 apple napisał(a):Bryyyyy:loveu: A ty Alu gdzie się bawisz jutro?:cool3: w zielonym pokoiku :p czyli standartowo w domeczku z Ozzym i TZtem ...., kto by chciał z 2 nudziarzami + pies spędzać Sylwestra :roll: Quote
sota36 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No mytez w pokoiku, ale o innym kolorze Quote
Tepes Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Heeej:hand: Może by tak jakieś fotki przystojniaka?:D Quote
Rinuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 dobry:loveu: widzę sylwek w domku :eviltong: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='sota36']No my tez w pokoiku, ale o innym kolorze nie ma to jak SPRAWDZONE miejsce i towarzystwo ;) [quote name='Acctiually']Heeej:hand: Może by tak jakieś fotki przystojniaka?:D witam :hand: coś się znajdzie ;) [quote name='Rinuś']dobry:loveu: widzę sylwek w domku :eviltong: a to mi najmniej przeszkadza ;)...w sumie nigdy nie lubiłam imprez Sylwestrowych ....mile wspominam wypad tygodniowy w góry Beskidy gdzie na Ochodzitej imprezowaliśmy we wspaniałym team"ie :p Quote
Matusz Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Aluniu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia wszelkich marzeń :loveu: :calus::buzi: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='Matusz']Aluniu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia wszelkich marzeń :loveu: :calus::buzi: Dzięki Mati :calus:i wzajemnie :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [SIZE=2] rozeslijcie prosze po znajomych Amstaff kto dał nam prawo skazać go na śmierć? (519046523) - Aukcje internetowe Allegro ;-) Quote
Tengusia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 slicznosci :loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/432/ab0be989de78dcc8.jpg Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Przecudowna minka... :cool3::cool3: http://images27.fotosik.pl/308/d4a8efecc09ec143.jpg Quote
e.v.a Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Aluś wszystkiego najlepsiejszego w nadchodzacym roku :* Quote
rwpb Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Znowu macie więcej mroziku od nas, dajcie troszkę :evil_lol: Pańcio w kurtce i czapce, a Ozzulek na golasa :evil_lol: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Domowe sylwki są najlepsze :) Najbliżej do łóżka :diabloti: Najlepszego Aluniu :) Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Dzień doberek :multi::multi::multi: u nas znów mróz , słoneczko ... Rysiu ... Ozzulek biega i mu cieplusko ;)... ma ubranko ale się zrobiło za ciasne :evil_lol: Pokażemy się tu dziś jeszcze na 100% z fotkami z wczoraj ;)i z życzonkami Quote
sota36 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ________•(▒▒▒▒)• _________•(▒▒▒▒▒ ▒)• ______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• ____•(▒)(█)_____ ___(█)(▒)• __•(▒)(█)______XII____(█)(▒)• _•(▒)(█)______\_|______(█)(▒)• •(▒)(█)________\|__ _____(█)(▒)• •(▒)(█)_IX______O____III_(█)(▒)• •(▒)(█)_________________(█)(▒)• _•(▒)(█)_______________(█)(▒)• ___•(▒)(█)_____VI____ (█)(▒)• _____•(▒)(█)________(█)(▒)• _______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• ________•(▒▒▒▒▒▒▒)• _____•(▒▒▒)(_____)(▒▒▒)• ___ •(▒▒▒)_________(▒▒▒)• Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego ROKU _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$ Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 :loveu::loveu:Dziękuję Życzę Wszystkim Znajomych i Przyjaciół szczerych ... ludzi życzliwych wokół ... więcej uśmiechu na codzień i radości każdego dnia ...takiego zwykłego szczęścia :loveu: Quote
clockwork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 HAPPY NEW ..... dziara :eviltong::eviltong::eviltong: P.S. my tysz dzięx ;) Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 :roflt: ..... tańczymy Labada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images6.fotosik.pl/360/68c2d4eb5f09dfde.jpg miałam wciągnąć brzuch :razz::razz: a tu piesy warczały :pi się pomarszczyły :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/360/5762ee1e52bdd02a.jpg Dziękulce za fotaski :calus: Quote
Recommended Posts