Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='agnethka']sądzisz, że to celowo? :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kochana toż to temat rzeka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kochana toż to temat rzeka ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aż ciekawe co sama Zainteresowana na nam na ten temat do powiedzenia :lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 witam wieczorkiem Ozzulca i cioteczke Ale :hand: Quote
Bullila.nl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No to ktora w koncu ma tego penisa??????:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='agnethka']aż ciekawe co sama Zainteresowana na nam na ten temat do powiedzenia :lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]napisałam u Waszki czego się u mnie domaga publika :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']No to ktora w koncu ma tego penisa??????:evil_lol::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jak to kto .... głodnemu chleb na myśli ...więc Waszka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']witam wieczorkiem Ozzulca i cioteczke Ale :hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witam witam :multi:.....a za oknem mrok :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 czesc Alusia:loveu::multi: mam juz syneczka w domku....ma bardzo kropkowanego siurola:multi:....chyba sa bracmi z Ozzulkiem:loveu::multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='lolka75']czesc Alusia:loveu::multi: mam juz syneczka w domku....ma bardzo kropkowanego siurola:multi:....chyba sa bracmi z Ozzulkiem:loveu::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....byłam zobaczyć smarkulka ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a tu jak nie penisy to siurole :diabloti: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='agnethka']a tu jak nie penisy to siurole :diabloti: :evil_lol:[/quote] nooo:evil_lol:Franek tez ma w kropki...:lol: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Pfff a ja czekam na tego penisa :evil_lol: Już po 12, dzieci poszły spać! :-P [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Haha a Wy caly dzien o penischa gadalyscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='agnethka']a tu jak nie penisy to siurole :diabloti: :evil_lol:[/quote] [quote name='Bullila.nl']nooo:evil_lol:Franek tez ma w kropki...:lol:[/quote] [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Pfff a ja czekam na tego penisa :evil_lol: Już po 12, dzieci poszły spać! :-P [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nosz napisałam Weszce a tu NIC ...ja Wam mogę tego z kamienia co najwyżej wkleić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']:mdleje::mdleje: :megagrin:[/quote] :p [quote name='furciaczek']Haha a Wy caly dzien o penischa gadalyscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a żeby dzień ...one i w nocy to mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Red][B] jakem Guliwer [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-551.gif[/IMG]pomykam w Krainę Liliputów [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-427.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wiem wiem wiem nie będę Cię nerwować w pracy jak wrócisz to se przeczytasz jak dzi machałam na dzień dobry bardzo:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a żeby dzień ...one i w nocy to mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Przecie w nocy to normalka! :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 cze cioteczka :hand: jak tam rozpoczecie roku ??? my juz po, tak jakby nie mogli dziecia dac planu lekcji na pierwszych zajeciach :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]wiem wiem wiem nie będę Cię nerwować w pracy jak wrócisz to se przeczytasz jak dzi machałam na dzień dobry bardzo:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja Ci odmachuje :hand: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Przecie w nocy to normalka! :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja tam nie wiem[/B][/COLOR][/FONT] :siara: [quote name='Tengusia']cze cioteczka :hand: jak tam rozpoczecie roku ??? my juz po, tak jakby nie mogli dziecia dac planu lekcji na pierwszych zajeciach :evil_lol:[/quote] :hand: [FONT=Arial][B] [COLOR=Red]moje mają spoko ....one zawsze przychodzą jak chcą ...od 6-8 ..zabierają też ....byle do 16 tej :roll:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
furciaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A to juz rozpoczecie roku szkolenego:crazyeye::oops: Kurna koniec wakacji:placz: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='furciaczek']A to juz rozpoczecie roku szkolenego:crazyeye::oops: Kurna koniec wakacji:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak by to było :roll:...dziś 1 września:placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Ja mam jeszcze miesiąc wolnego :D[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Ja mam jeszcze miesiąc wolnego :D[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja 2 tygodnie urlopa do wybrania :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]tak by to było :roll:...dziś 1 września:placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gdyby nie dogo nie wiedzialabym na jakim swiecie zyje:evil_lol: Kurde..skoro pierwszy to mam dzisiaj impreze w domu:roll::shake: Quote
rufusowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 cze Cioteczko :loveu: ale ciekawe tematy przegapiłam :shake: :diabloti: foty trawiaste super - zazdraszczam Wam takich terenów spacerowych... ehh....nic tylko na wies trza sie przenieść :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='furciaczek']Gdyby nie dogo nie wiedzialabym na jakim swiecie zyje:evil_lol: Kurde..skoro pierwszy to mam dzisiaj impreze w domu:roll::shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa no widzisz jak dogo kształci :razz::evil_lol: Co to za impra :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']cze Cioteczko :loveu: ale ciekawe tematy przegapiłam :shake: :diabloti: foty trawiaste super - zazdraszczam Wam takich terenów spacerowych... ehh....nic tylko na wies trza sie przenieść :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no cze spóźnialska Cioteczko :multi::loveu:...jak ciekawe temata to Ciebie nie ma :cool1: co do spacerniaka to akurat tam trzeba podjechać autkiem ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts