Alicja Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='clockwork']śmigło mu sie nie kręci ..... :roll: spadł?? :multi::multi: http://images45.fotosik.pl/5/42496cdb12495242.jpg no własnie cholera nie spadł :mad:a już liczyłam na foty z dreszczykiem :grins: :turn-l:i tysz masz krzywo lustro :eviltong::eviltong: w lewo ci ućka :cool: http://images42.fotosik.pl/5/586ba631e60a41f3.jpg :evil_lol::evil_lol:bo to rodzinne w Nikonach :diabloti: te schyłki i ućkania a pudzian Boski... na każdym fociszu :loveu: nie mogłam się powstrzymać od wstawienia wszystkich :loveu::evil_lol: hejka :multi::loveu: hejka :multi::loveu: u mnie też foty :diabloti: byłam :multi::multi: [quote name='jonQuilla']dzień dobry mamcia :multi::loveu: http://images37.fotosik.pl/5/e1fdbd54cc2a8a8f.jpg ale wymęczyłaś Ozzulca, za to powinnaś zostać ukarana :diabloti: http://images44.fotosik.pl/5/be3aae70891b9643.jpg mistrz kamflażu :evil_lol: uczył się u najlepszych ;) Ozzulec koffa być wymęczany ;) doberek córeńko :multi::loveu: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Vectra']:klacz: :klacz: teraz wis , ze kit jest do kitu ;) :diabloti: ale tak całkiem nie jest do kitu ;), aczkolwiek teraz bez tego nie wyobrażam sobie focenia :roll::loveu: [quote name='Wyjątek']Cześć Ozzulińscy!:multi::multi: cześć Gamowi :hmmmm: Gamulcowi :p [quote name='malawaszka']a skądże znowu :evil_lol: rozmowy są bezpieczne :p Alu :klacz: uwielbiam ten obiektywik i też sobie kiedyś kupię :loveu::loveu::loveu: kiedyś kiedyś kiedyś :roll::evil_lol: o ile nie popsułam aparatu :placz: :glaszcze: nie zepsułas ....zobaczysz że nic mu nie bedzie ;) Quote
rufusowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 malawaszka napisał(a):a skądże znowu :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):Alu :klacz: uwielbiam ten obiektywik i też sobie kiedyś kupię :loveu::loveu::loveu: kiedyś kiedyś kiedyś :roll::evil_lol: o ile nie popsułam aparatu :placz: to moze w końcu galerie założysz :mad: :loveu: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='rufusowa']:evil_lol: to moze w końcu galerie założysz :mad: :loveu: przecie Malawaszka ma blogasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=1277#post10775271 Quote
Wyjątek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Alicja'] cześć Gamowi :hmmmm: Gamulcowi :p Mówią mi Gamoniowata :diabloti::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Narobiłaś mi ochoty na nowy obiektyw...:mad: Quote
Darii Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 piękny psiask:lilangel: zapraszam do naszej galerii Quote
wykrywka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale znowu mnie zmordowałaś.:razz::cool3: Quote
rufusowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Alicja']przecie Malawaszka ma blogasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=1277#post10775271 :mdleje: czy ja zawsze musze sie dowiadywać ostatnia? :obrazic: Waszszszuniu....:diabloti:....a gdzie posiałaś baner reklamujący galeryjke? :cool3: :mad::diabloti: Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='rufusowa']to moze w końcu galerie założysz :mad: :loveu: :turn-l: [quote name='Alicja']przecie Malawaszka ma blogasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=1277#post10775271 NO!:diabloti: ze sto lat juz mam :eviltong: [quote name='rufusowa']:mdleje: czy ja zawsze musze sie dowiadywać ostatnia? :obrazic: Waszszszuniu....:diabloti:....a gdzie posiałaś baner reklamujący galeryjke? :cool3: :mad::diabloti: buuahahaha widzisz jakaś niedooinformowana :evil_lol: banera nie mam gdzie upchnąć :shake: ino mam maluśki napisik - zielony :cool3: Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Rufusowej , to cza by binokle sprezentować :diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Wyjątek']Mówią mi Gamoniowata :diabloti::evil_lol: :evil_lol:miło [quote name='Rinuś']Narobiłaś mi ochoty na nowy obiektyw...:mad: a wiesz jak to jest ....apatyt rosnie w miarę jedzenia ;) [quote name='Darii']piękny psiask:lilangel: zapraszam do naszej galerii dzięki ;) przy okazji odwiedzimy [quote name='wykrywka']Ale znowu mnie zmordowałaś.:razz::cool3: no masz :cool1:a było się nie przemęczać :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc pracusiu:multi: cześć Urwisie :multi: [quote name='rufusowa']:mdleje: czy ja zawsze musze sie dowiadywać ostatnia? :obrazic: Waszszszuniu....:diabloti:....a gdzie posiałaś baner reklamujący galeryjke? :mad::diabloti: Rufuskowa :calus: [quote name='anetta']O jaaa ... Świetne te szkeiłko :cool3: powiem nieskromnie zem wielce zadowolniona ;) [quote name='malawaszka']:turn-l: NO!:diabloti: ze sto lat juz mam :eviltong: buuahahaha widzisz jakaś niedooinformowana :evil_lol: banera nie mam gdzie upchnąć :shake: ino mam maluśki napisik - zielony :cool3: malusienieczki:loveu: [quote name='Vectra']Rufusowej , to cza by binokle sprezentować :diabloti: ja mam zapasowe ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :loveu:piękne promyki - wezmę sobie troszkę co? bo ciemne chmury mam nad głową :shake: Quote
Pandisia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A co tu dzisiaj tak pusto??? Berek z rana :loveu: Quote
BeaC Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 a ja w pracy mam malarzy mieli być na 7:angryy::angryy::angryy: jeszcze ich nie ma na dodatek tak obkleili taśma zabezpieczająca puszke od alarmu że mi się prawie właczył bo nie mogłam otworzyć:angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='malawaszka']:loveu:piękne promyki - wezmę sobie troszkę co? bo ciemne chmury mam nad głową :shake: rozchmurz się Waszeczko...:calus: [quote name='Pandisia']A co tu dzisiaj tak pusto??? Berek z rana :loveu: bereczek :multi::loveu: [quote name='BeaC']a ja w pracy mam malarzy mieli być na 7:angryy::angryy::angryy: jeszcze ich nie ma na dodatek tak obkleili taśma zabezpieczająca puszke od alarmu że mi się prawie właczył bo nie mogłam otworzyć:angryy::angryy::angryy: ja też zaraz lecę do pracy ......dziś o 9.30 narada ...czyli bliskie spotkania 3go stopnia :angryy:..... co do alarmów .... nie nawidzę ustrojstwa , u nas też jest takie goowniane urządzenie ....kilka lat temu o 6 rano zrobiłam pobudkę całej okolicybo nie mogłam odblokować się świń zaciął .... więc wyszłam przed budynek i czekałam 15 minet z wyjącym alarmem na woźnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ala:loveu:...trzym się na tym spotkaniu trzeciego stopnia.....i daj znać że żyjesz jak już wrócisz:evil_lol: Quote
Pandisia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja'] ja też zaraz lecę do pracy ......dziś o 9.30 narada ...czyli bliskie spotkania 3go stopnia :angryy: :evil_lol: Za 5 minut narada :bad-word: (teraz już za dwie) Może my by też jaka naradę zrobiły :razz: :knuje::knajpa: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 malawaszka napisał(a)::turn-l: NO!:diabloti: ze sto lat juz mam :eviltong: buuahahaha widzisz jakaś niedooinformowana :evil_lol: banera nie mam gdzie upchnąć :shake: ino mam maluśki napisik - zielony :cool3: :splat: ze tez nie zauważyłam :shake:...na prawnika widać sie nie nadaje :diabloti: Vectra napisał(a):Rufusowej , to cza by binokle sprezentować :diabloti: na to wygląda :sadCyber: przez Was musiałam sie nauczyć cytować dwie osoby jednocześnie :shake: :evil_lol: a tak w ogole, to Cze Alla! :multi: :loveu: Quote
Vectra Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja'] ja też zaraz lecę do pracy ......dziś o 9.30 narada ...czyli bliskie spotkania 3go stopnia :angryy:..... co do alarmów .... nie nawidzę ustrojstwa , u nas też jest takie goowniane urządzenie ....kilka lat temu o 6 rano zrobiłam pobudkę całej okolicybo nie mogłam odblokować się świń zaciął .... więc wyszłam przed budynek i czekałam 15 minet z wyjącym alarmem na woźnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i miałam kawę , wypić a nie wylać :evil_lol: :evil_lol: [quote name='rufusowa']:splat: przez Was musiałam sie nauczyć cytować dwie osoby jednocześnie :shake: :evil_lol: PRZE PRA SZA MY :diabloti: to się więcej nie powtórzy :cool3: :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i miałam kawę , wypić a nie wylać :evil_lol: :evil_lol: PRZE PRA SZA MY :diabloti: to się więcej nie powtórzy :cool3: :evil_lol: NO :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts