Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']:klacz: pięknie powiedziane :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
mój TZ na szczęście jakoś nie ma takich pomysłów .. raz jedyny .. ale mu powiedziałam , że jak chce, to niech sobie zrobi , urodzi i wychowa .. ja mogę mu co najwyżej wskazówek udzielić :lol:

jestem wrócona :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a ja wychodzę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']ciotka offik przepraszam :Rose:

mloda suka kolejna ofiara mody i nieodpowiedzialnosci czlowieka :motz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10787338#post10787338[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]śliczne te suczydełko :shake::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='lolka75']Przepraszam Alu za moje glupie slowa..... Ja doskonale wiem ze czasem nie ma wyjscia tylko trzeba wytrzymac. A ja to juz jestem mistrzem w niewytrzymywaniu. Ja zawsze uciekam. Jak tylko sie zaczyna niem ily smrodek to ja podwijam kite i juz mnie nie ma. Ale jestem tak slabym czlowieczkiem ze tylko w ten sposob umiem sie bronic. Dlatego wiedz ze bardzo podziwiam Cie ze musisz znosic przykrosci. I jeszcze raz przepraszam za to co durnego napisalam.

Mam dzisiaj zly dzien... Pie.prze glupoty i tylko ludzi wkurzam:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś[/B][/COLOR][/FONT] :calus:

[quote name='furciaczek']Przylazlam powiedziec dobranoc i dziendobry jednoczesnie:loveu:
Pierwsza sie z Toba dzisiaj przywitalam:multi::diabloti:

Kazdy ma takie dni...ja tez czasem jak cos palne to hoho:lol: nie badz dla siebie za surowa bo to nikomu na zdrowie nie wyjdzie;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj koffanieńka :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].................cze
na kaff wpadłam
czytałam ze ty dzisiaj na później masz

to może jeszcze śpisz???:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie spałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to NARKA :hand:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::loveu:

przychodzę w ten piękny deszczowy poranek powiedzieć że pada i że jest blee ;) :evil_lol::evil_lol:

buziaki :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]śliczne te suczydełko :shake::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

nooo i Ozzulec mialby towarzystwo :diabloti: co ty na to :cool3:

Posted

[quote name='Tengusia']nooo i Ozzulec mialby towarzystwo :diabloti: co ty na to :cool3:[/quote]

[quote name='rufusowa']ja jestem za :B-fly:

:diabloti:[/quote]

ja tez:sweetCyb::sweetCyb:ja tez.......:diabloti:

Posted

Ja juz wróciłam i jestem.

Jak widzę I dzień w pracy przeżyłąś całkiem, całkiem... No i sama widzisz, że nie taki diabeł straszny..., tylko ta inna jest straszna. Ale nic o niej nie piszesz... może i ja obłaskawiłaś?
Pzdr.

Posted

[QUOTE] Cytat:
Napisał [B]Alicja[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10788140#post10788140"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]śliczne te suczydełko :shake::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[/I]

nooo i Ozzulec mialby towarzystwo :diabloti: co ty na to :cool3: [/QUOTE]

[QUOTE]
Cytat:
Napisał [B]Tengusia[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10788410#post10788410"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]nooo i Ozzulec mialby towarzystwo :diabloti: co ty na to :cool3:[/I]

Cytat:
Napisał [B]rufusowa[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10788449#post10788449"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]ja jestem za :B-fly:

:diabloti:[/I]

ja tez:sweetCyb::sweetCyb:ja tez.......:diabloti:
[/QUOTE]

[B]ciociu Alu co ty na to ???[/B]

[B]:loveu:[/B]

Posted

[quote name='furciaczek']Ja tez na kawke zajzalam:loveu:[/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dotarłam Witaj Alu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='agnethka']siemaneczko :cool3:

byłam i podziwiałam :loveu:[/quote]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::loveu:

przychodzę w ten piękny deszczowy poranek powiedzieć że pada i że jest blee ;)

buziaki :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='rufusowa']CZe Allutko :hand:

spóźniłam sie z powitaniem :roll:

wypije :kaffee_2: w samotości :sadCyber:[/quote]

[quote name='Tengusia']nooo i Ozzulec mialby towarzystwo :diabloti: co ty na to :cool3:[/quote]

[quote name='rufusowa']ja jestem za :B-fly:

:diabloti:[/quote]

[quote name='Selket']CZeść :multi:
Deszczyk w końcu spadł
Miłgeo dnia :D [/quote]

[quote name='Bullila.nl']ja tez:sweetCyb:ja tez.......[/quote]

[quote name='Asiaczek']Ja juz wróciłam i jestem.

Jak widzę I dzień w pracy przeżyłąś całkiem, całkiem... No i sama widzisz, że nie taki diabeł straszny..., tylko ta inna jest straszna. Ale nic o niej nie piszesz... może i ja obłaskawiłaś?
Pzdr.[/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A za co ja dzisiaj dostałam tego ignora[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='anetta'][URL]http://images40.fotosik.pl/5/0311799510a2ca20.jpg[/URL] wow, te mini słoneczko.

U mnie dziś też takie było, mini, mini :evil_lol:[/quote]

[quote name='Tengusia'][B]ciociu Alu co ty na to ???[/B]

[B]:loveu:[/B][/quote]

[quote name='Bullila.nl'][B]Ala uciekla...:hmmmm::siara:[/B]

[B]WROC:evil_lol:............................................:loveu:[/B]

[B]Dzien dobry..........:hand:[/B][/quote]
Koffane Cioteczki :loveu::loveu:

Wczoraj miałam ostatni dzionek wolności i wyrwałam z domeczku ... teraz nie wiem kiedy gdziekolwiek się ruszę , bo zanim wyjdę z pracy , dojdę do domu ...potem zakupy , Ozzy i wsio ine to w mojej wsi już nie ma autobusu do świata :mad:...więc będę kiblować na zadupiu :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Mamuśka , nie ma bata .. na kurs drajwera musisz się zapisać :)
zrobić prawko kupić jakie gablote i świat się otworzy .....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:na razie mam zajebiaszczo wygodne glaniacze ...a że ja z piechurów to do zimy podepcę ... ;), byle tylko nie padało i szybko ciemno nie było , bo wczoraj o 21 to juz była ciamna nocka ciamna :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']ale jesień , zima .. zimni , mokro , ciemno wcześnie ....

buuuu , tak szybko lato przeleciało[/quote]
dokładnie ..
.tatko zapowiedział jesienne pieczenie kartofla na Bezludziu ...ino nie mamy z Kim ich upiec :shake:a samemu to mogę se przypalić w garku i mam to samo :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Jak nie macie z kim :hmmmm:

oooo zjadła bym takiego grula z ognia [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jest nas 3 ...Ja , TZ i Ozzulek :cool1:

a do tego czosnkowe masełko i kefirek :evil_lol:mniammmm
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='furciaczek']Czesc gaduly:p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Milczku :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ala :multi: :multi:
Oooo............u nas też się szykuje ognisko z ziemniaczkami i masełkiem czosnkowym i maslaneczką ;) Pycha takie jedzonko :loveu: :loveu:
Oćcie do nas i będzie nas więcej do wcinania smakołyków ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no jest nas 3 ...Ja , TZ i Ozzulek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a do tego czosnkowe masełko i kefirek :evil_lol:mniammmm[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]cześć Milczku :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a gdzie Qba? :crazyeye:

czesc Alutkowa:loveu::multi: