Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem masa pracujacą w tym kraju:) Chociaż przyznam, ze chyba wolę paskudnych urzędników skarbowych na kontroli niż dzieciaki pod opieką...Aaaa...myślicie, ze mi kiedyś najdzie chętka na dzieciaka?:diabloti:

Witaj Alu! Ucałuj Ozzulka ode mnie.

Posted

[quote name='Matusz']dooooooooobbbbrrrrryyyyyy Aluu:multi::loveu::multi:

dobryyyyyyyyyyyyyyyy Mati ;):loveu::multi:

[quote name='LAZY']Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem masa pracujacą w tym kraju:) Chociaż przyznam, ze chyba wolę paskudnych urzędników skarbowych na kontroli niż dzieciaki pod opieką...Aaaa...myślicie, ze mi kiedyś najdzie chętka na dzieciaka?:diabloti:

Witaj Alu! Ucałuj Ozzulka ode mnie.

no przyznam szczerze , że 2gi raz bym tego zawodu nie wybrała ale trudno się mówi i wbrew przeciwnościom losu brnie się ku przepaści :evil_lol:

Paulinko ...kiedyś ....zapewne tak :p.... ale z całą odpowiedzialnością za swoje słowa stwierdzam z gdybym raz jeszcze miała tamte lata to w wieku 26 lat na 100% nie byłabym mamą ... chociaż teraz ma to też dobre strony ...mam dorosłego syna ... ;)

Posted

[quote name='Wyjątek']Aluś nie marudaj. Moja mum miała mnie w wieku 26lat własnie i nie maruda :)

nie marudam ;) ino powiadam że teraz to bym poczekała jakby się dało ...teraz są inne czasy inne możliwości :razz:

Posted

Hehe, a moja mama zaliczyła wpadkę na pierwszym roku studiów i tym oto sposobem stara córka ma młodziutką mamę :lol:

[quote name='Alicja']no przyznam szczerze , że 2gi raz bym tego zawodu nie wybrała ale trudno się mówi i wbrew przeciwnościom losu brnie się ku przepaści :evil_lol:
No właście zastanawiałm się jak to się stało, że babeczka z TAAAAKIM charakterem wybrała taki zawód? :hmmmm: ;)
Ale z drugiej strony dzieciaki muszą mieć z tobą fajnie, bo chyba raczej nie zaliczasz się do roztiutanych słodzących paniuś. A z takimi pieciolatkami to już się da całkiem na poziomie pogadać :cool3:
Powodzenia, gładkiego wdrożenia się w obowiązki i jak najmniej kontaktów z tą larwą ;)

Posted

[quote name='asher']Hehe, a moja mama zaliczyła wpadkę na pierwszym roku studiów i tym oto sposobem stara córka ma młodziutką mamę :lol:

eee no to miała fajnie :evil_lol:

No właście zastanawiałm się jak to się stało, że babeczka z TAAAAKIM charakterem wybrała taki zawód? :hmmmm: ;)
Ale z drugiej strony dzieciaki muszą mieć z tobą fajnie, bo chyba raczej nie zaliczasz się do roztiutanych słodzących paniuś. A z takimi pieciolatkami to już się da całkiem na poziomie pogadać :cool3:
Powodzenia, gładkiego wdrożenia się w obowiązki i jak najmniej kontaktów z tą larwą ;)

sama się sobie dziwię :roll:
a naj bałam się że jak wrócę teraz po zdrowotnym to mnie wsadzi w grupę 2,5-3 latków a to byłaby moja osobista tragegia :oops:...bo jesli dawałam sobie radę z pojedynczym egzemplarzem w osobie Qby w tym wieku tudzież siostrzeńców moich czy TZta to w grupie 25 malców mogłabym popełnić jakąś zbrodnię ...a 5 latki to dzieci z bardzo bogatą inwencją twórczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie no nie jest tak najgorzej w tym układzie w jakim znalazłam się obecnie ;)

Posted

[quote name='malawaszka']:mdleje: ale bombowo w tej wodzie :loveu::loveu::loveu::multi: piekne foty!!!

ehh i tu o dzieciach :roll::lol:

:hmmmm: a taki był spokój co :razz::razz:

Posted

[quote name='Vectra']w arbajcie pytam jak było :mad: :diabloti:

aaaaa ...nic nie robiłam ....znaczy się nie całkiem ...bobym skłamała ....wypiłam 2 kawy ....pogadałam z kobitkami .....godzinę :roll: nawijałam z Klocusiową przez komórkę .... i poszłam do domu :p....jutrowraca z urlopu laska z którą ja pracuję w tym roku więc czeka mnie robota :cool1:

[quote name='Bullila.nl']http://images40.fotosik.pl/5/3544b328b6edade0.jpg

moja:multi: moja:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']wodne są najlepsiejsze :loveu::loveu:

ale z Ciebie fotograf mamcia :loveu:

Ozzy też jest :multi::loveu:
prjekrjasni :loveu:

a jutro będę miała obiektywik :multi:juz do mła jedzie ...pan z Sigmy do mnie dzwonił o 14.20 że kurier odebrał z magazynu i jutro dostanę do rączki paczuszkę :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo nowe cacuszko będzie :multi: jakie jakie? :loveu:

a ja wiem , a ja wiem :eviltong: :multi: :multi:
i nie powiem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']aaaaa ...nic nie robiłam ....znaczy się nie całkiem ...bobym skłamała ....wypiłam 2 kawy ....pogadałam z kobitkami .....godzinę :roll: nawijałam z Klocusiową przez komórkę .... i poszłam do domu :p....jutrowraca z urlopu laska z którą ja pracuję w tym roku więc czeka mnie robota :cool1:

a jutro będę miała obiektywik :multi:juz do mła jedzie ...pan z Sigmy do mnie dzwonił o 14.20 że kurier odebrał z magazynu i jutro dostanę do rączki paczuszkę :multi:

:multi:...All....no powiedz:multi:

[quote name='Vectra']a ja wiem , a ja wiem :eviltong: :multi: :multi:
i nie powiem :evil_lol: :evil_lol:

maupa:eviltong::razz: