Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Śliczna :loveu: u Klocka tymczasie?

Niunia z DT u Magdy pojechała do stadniny i tam sobie Pani na włościach mieszka z obsługą w domeczku , śpi w wyrku .....przez telefon nam powiedziano że na fotelu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... nas przywitała :loveu:....O fajnie że wpadliście okażę Wam co i jak ....ale nie wracam z Wami :evil_lol:
Klocuś z Nami nie był , bo tam koniki ...aha a Niunia do konikow spoko .... niechby ta szmata co nas ładowała w konia przez kilka dni w kwestii adopcji Niuni miała chociaż w 1/3 taki charakter jak ta psina to by była aniołem

Posted

[quote name='Alicja']Niunia z DT u Magdy pojechała do stadniny i tam sobie Pani na włościach mieszka z obsługą w domeczku , śpi w wyrku .....przez telefon nam powiedziano że na fotelu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... nas przywitała :loveu:....O fajnie że wpadliście okażę Wam co i jak ....ale nie wracam z Wami :evil_lol:
Klocuś z Nami nie był , bo tam koniki ...aha a Niunia do konikow spoko .... niechby ta szmata co nas ładowała w konia przez kilka dni w kwestii adopcji Niuni miała chociaż w 1/3 taki charakter jak ta psina to by była aniołem

oo to boskio że mała ma domek :loveu:
i nawet towarzystwo pod postacią koniczków :loveu:

a Ty wsiadłaś w końcu na konia ?:razz:

Posted

[quote name='Alicja']...będą fotaski ale popołudnienkiem
Popołudnienkiem chyba już było?
Ale u Was czas leci. Jeszcze nie tak dawno była wiosna, kotki na świerku i pierwsze kwiatki, a tu już jesień?

Posted

[quote name='Rinuś']oo to boskio że mała ma domek :loveu:
i nawet towarzystwo pod postacią koniczków :loveu:

a Ty wsiadłaś w końcu na konia ?:razz:

:shake::shake::shake:ani ja ani Madź nie wsiadła :evil_lol:

[quote name='rwpb']Popołudnienkiem chyba już było?
Ale u Was czas leci. Jeszcze nie tak dawno była wiosna, kotki na świerku i pierwsze kwiatki, a tu już jesień?

nooo kurcze czas pędzi nieubłagalnie :shake:...chyba troszkę Mi żal :oops::roll:

postaram się dać jeszcze dziś fotaski :razz:

Posted

[quote name='rwpb']Ala, Ty kiedykolwiek śpisz czasem? :evil_lol:

no tak między 24 a 7.30 .... ale od 25sierpnia bedzie krócej :cool1:wracam do pracy :placz:

[quote name='Rinuś']Ja to bym Was nauczyła jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szlag mnie trafil:angryy::angryy::angryy: ich bym tak wyrzucala z okna po kilka razy do poki by nie zdechli:angryy:

Pie.rzeni psychopaci!!!!!!

a taki byl mialam dobry humor..:roll:

Ozzulek chyba byl lekko skacowany:evil_lol::evil_lol:
szampana pil czy piffko???:diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Szlag mnie trafil:angryy::angryy::angryy: ich bym tak wyrzucala z okna po kilka razy do poki by nie zdechli:angryy:

Pie.rzeni psychopaci!!!!!!

a taki byl mialam dobry humor..:roll:

ja już tych co wyrzucają to powiedzmy ...też bym była w stanie wywalić i patrzeć czy dobrze się rozprysną na dole :angryy: ale weź tych w tym schronie ....a żeby ich obesrało :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Bullila.nl']

Ozzulek chyba byl lekko skacowany:evil_lol::evil_lol:
szampana pil czy piffko???:diabloti:

to było przed piciem :evil_lol:

[quote name='evaxon']czesc spiochy:multi::multi::multi::multi:

cześć Jutrzenko :p

Posted

[quote name='Alicja']
ja już tych co wyrzucają to powiedzmy ...też bym była w stanie wywalić i patrzeć czy dobrze się rozprysną na dole :angryy: ale weź tych w tym schronie ....a żeby ich obesrało :angryy::angryy::angryy:

ja mam tylko nadzieje ze na NICH wszystkich spadnie kiedys gowniany deszcz:angryy:
powrzucac ich na pedzace metro i patrzec jak sie rozbryzguja:angryy::cool1:

Posted

witaneczko Aluś :multi:

cuuudny miał chłopak poranek :loveu:
http://images24.fotosik.pl/268/a5c5ce85e735404b.jpg
cóż za słodkie błogie lenistwo :p

poczytałam o Pixie.... :-( Boże... na przemian ogarniały mnie złość, żal, współczucie... i nie wiem, co jeszcze...
aż... brak jest słów na określenie takiego okrucieństwa... bo i sqr...syństwo to za mało! :angryy:
biedna, cudna sunia... :placz:mam nadzieję, że wydobrzeje i nie straci wiary w ludzi... tych dobrych... że trafi na swojego człowieka... :-(
serce się kraje jak się czyta takie rzeczy, a zdjęcia działają po stokroć bardziej...

jest taki filmik/animacja Bagińskiego - "Sztuka spadania"
durny pułkownik czy jakiś inny wysoki rangą żołnierz miał taką chorą pasję... brał szeregowców na wysoką jakby skocznię... i kopniakiem zrzucał ich na dół...
potem pojawiał się fotograf, pstrykał połamanemu denatowi fotki i zanosił innemu choremu popaprańowi, który robił z tych zdjęć filmik, przy którym tańczył...
chore... ale każdemu sqr..synowi, który niszczy Bogu ducha winnemu psu życie, życzę takiego spadania:angryy:

Posted

co chwila takie coś :( szlag trafia , sunia z podciętym gardłem , wywalona z auta , z okna też nie pierwszy raz ....
co w tych ludziach siedzi , jak tak można :(
ja tego w życiu nie zrozumiem ...

Posted

[quote name='Vectra']co chwila takie coś :( szlag trafia , sunia z podciętym gardłem , wywalona z auta , z okna też nie pierwszy raz ....
co w tych ludziach siedzi , jak tak można :(
ja tego w życiu nie zrozumiem ...
ja też... :-(
w moim małym móżdżku w ogóle nie mieści się to, jak można być tak podłym, okrutnym i bezlitosnym dla zwierzęcia :placz: