Vectra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Szlag by z tymi osami :mad: witaj mamuśka :multi: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Wyjątek'][B]oooo Ozzy ma prezencik :multi::multi: I na dodatek sam sobie rozpakował:evil_lol:;)[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zdolniacha :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']jaki zadowlony przystojniak:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój Ci On jest ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl'][URL]http://images28.fotosik.pl/267/6db53fade414e7ad.jpg[/URL] a czemu tak malo??:cool3: minke ma cool!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]fot czy smaczków ???[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Cudna ta sesja z prezencikiem!:loveu: Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]8-) :hand::hand::hand::hand: Alutka?? wstałaś już?? [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstałam :hand:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::loveu: widziałam Ozzulca zajadającego się przysmakami ... [URL]http://images32.fotosik.pl/349/74a62f246e4f53a3.jpg[/URL] ale tu minka już nie bardzo....skończyły się pyszności dla piesa :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]słodycze podajemy w ograniczonych ilościach :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Ala:loveu: to ja:multi:....trafiłam po uprzednich komplikacjach:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red]robiłasz strzałki :evil_lol:[/COLOR][/FONT] prosze ode mnie przekazać pszczółce ze jest Beeeeeeeeee:shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś omijaliśmy tamte miejsca :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Szlag by z tymi osami :mad: witaj mamuśka :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i pscółkami :cool1:....Witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witamy sie:multi: i kawe pijemy tu i tam tez....:lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Bullila.nl']Witamy sie:multi: i kawe pijemy tu i tam tez....:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o rany to ja tu tak na szybko łyk.... i tam też ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]o rany to ja tu tak na szybko łyk.... i tam też ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Vectra']to ide też po kawę :diabloti:[/quote] po lyczku dziewczyny:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::lol: Quote
lolka75 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czesc Alusia:loveu: I jak Ozzulka lapenia po pszczolce?:shake: MIziaki dla cud chlopaka:loveu::multi: Quote
malawaszka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 qrde przegapiłam Ozzulkowe urodzinki :placz: ale co tam!!! [SIZE=6][B][COLOR=DarkOrchid]100 LAT OZZULKU MORDULCU JEłOPKU KOCHANY[/COLOR][/B][/SIZE] :loveu::loveu::loveu: :drinking: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra']to ide też po kawę :diabloti:[/quote] [quote name='Bullila.nl']po lyczku dziewczyny:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to po kaffusi :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alusia:loveu: I jak Ozzulka lapenia po pszczolce?:shake: MIziaki dla cud chlopaka:loveu::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć :multi::loveu: Łapencja oki ...na szczęście :razz:...nie boli i opuchlizna zeszła [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']qrde przegapiłam Ozzulkowe urodzinki :placz: ale co tam!!! [SIZE=6][B][COLOR=DarkOrchid]100 LAT OZZULKU MORDULCU JEłOPKU KOCHANY[/COLOR][/B][/SIZE] :loveu::loveu::loveu: :drinking:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu: dziękuję w imieniu Ozzulka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [B][I]Czy może mi ktoś dać gorącoą czekoladę ? :evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Czy może mi ktoś dać gorącoą czekoladę ? :evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaki aromat ....marcepan , pistacja czy klasik :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ala no we no - nie bądź żyła - potrzymaj mnie za łapke :placz: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaki aromat ....marcepan , pistacja czy klasik :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]zwykła czekolada czekoladowa :diabloti: a Ozzy to widzę, że prezent razem z opakowaniem zjada :evil_lol:[/B][/I] Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 sto lat mnie nie było ale jestem :diabloti: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='malawaszka']Ala no we no - nie bądź żyła - potrzymaj mnie za łapke :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no weź Waszeczko nie pękaj :glaszcze: przyjedziesz 5 grudnia w piątek :razz::razz:potrzymać ;)juz se urlopa zaklepałam :evil_lol:ino ten On Najważniejszy jeszcze nie wie ale jutro C. powie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]zwykła czekolada czekoladowa :diabloti: a Ozzy to widzę, że prezent razem z opakowaniem zjada :evil_lol:[/B][/I][/quote] czyli klasik:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ffcale nie z opakowaniem ino sprawdza czy coś zostało :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iwona1984']sto lat mnie nie było ale jestem :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ło masz .... a ja zapomnłam jak wyglądasz :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']to teraz ja na kawe przylazlam:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no tera :razz::razz: tera to ja browca żłopam :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja tam moge kawe z piwem na przemian:evil_lol: Quote
rwpb Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kawę z piwem na przemian? Co czym się zapija? [URL]http://images39.fotosik.pl/3/4b8a22982e67832c.jpg[/URL] Jaka ta Pańcia niedobra :mad: tak się namęczył, że prawie zasnął, biedny piesek. Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='furciaczek']Ja tam moge kawe z piwem na przemian:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ....WC okupate ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Kawę z piwem na przemian? Co czym się zapija? [FONT=Arial][COLOR=Red][B]coca-colą :p[/B][/COLOR][/FONT] [URL]http://images39.fotosik.pl/3/4b8a22982e67832c.jpg[/URL] Jaka ta Pańcia niedobra :mad: tak się namęczył, że prawie zasnął, biedny piesek.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zasnął...nie chciał oddać opakowanka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Opakowanie jest częścią prezentu. Dlaczego miał oddać? Quote
Matusz Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=Navy][B]Witanko mła b.:multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
rufusowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 a ja na mineralną przyszłam - na łyka, bo ide zaraz do domu :p Quote
Selket Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czesc :multi: :multi: :multi: :multi: A ciemu takie male opakowanie na takiego duzego psa? :crazyeye: jeszcze jedno :razz: Quote
Recommended Posts