malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Malawaszka...spotkać się z Alą na gie...to prawie jak cud :evil_lol:[/quote] udało mnie się w końcu :loveu::eviltong: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='agbar'][URL]http://images30.fotosik.pl/245/0fce1d3e24ec4b9b.jpg[/URL] hihi:evil_lol:jaki zaczajony czajnik:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czajan pospolity :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']eeee jakies przeterminowane te foty dajesz Alu :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeszcze nie zzielenialy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Ozzy ulepsza metodę na robienie kręgów w trawie :evil_lol: a ile uśmiechu przy tym :loveu: całusyyyy :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]całuski :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']fajniuchne coraz fajniuchniejsze :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kuwa nadal nie jestem zadowolona ...ale ja go rozgryze :mad:nie da sie ukryć to jest zupelnie inne robienie fot jak kompaktem [/B][/COLOR][/FONT] PS pisałam do Cię na gie ale Cię nie było :p:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ...tylko miałam cyrk z kompem :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć :loveu: Malawaszka...spotkać się z Alą na gie...to prawie jak cud :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale mi robisz antyreklame :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='aga1215']fajne :loveu:[/quote] ;) [quote name='Tengusia']jak tak patrze na te foteczki i jak tak pomysle ze mam juz namiary do ciebie to sobie tak mysle co by TZta namowic na przejazdzke do Rybnika :mdrmed:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ....namawiaj :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']a ja tylko przemówię , że mamy 11 lipca .. 6 był pięc dni temu :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]żartujesz :crazyeye:ale ten czas leci :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']udało mnie się w końcu :loveu::eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)dokonał się cud [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Ozulec niezmordowany :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak ma piłeczkę to musowo poszaleć [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeszcze nie zzielenialy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][/quote] ale slodkawa woń zgnilizny jest juz wyczuwalna :diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [URL]http://images31.fotosik.pl/316/e043e0a30a4da361.jpg[/URL] ale szeroki ten Ozzulec hihihhiihi...... witanko i buziowanko zapracowana Alusiowa;-) Quote
ATLANTYDA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witanko wieczorem :p Tyle pięknych Ozulkowych fotek :multi::multi::multi: a ja tu ostatnio tak rzadko zaglądam :oops: braki w czasie :roll: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='evaxon']ale slodkawa woń zgnilizny jest juz wyczuwalna :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bosh ....Ozzy znów puścił bąka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][URL]http://images31.fotosik.pl/316/e043e0a30a4da361.jpg[/URL] ale szeroki ten Ozzulec hihihhiihi...... [FONT=Arial][COLOR=Red][B]naciełam :p[/B][/COLOR][/FONT] witanko i buziowanko zapracowana Alusiowa;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko Zuzolku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Witanko wieczorem :p Tyle pięknych Ozulkowych fotek :multi::multi::multi: a ja tu ostatnio tak rzadko zaglądam :oops: braki w czasie :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)to dobrze trafiłaś ....bo też dlugo fotek nie było witanko:multi:[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5439331,Kot_po_prostu_sobie_siedzi.html[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bosh ....Ozzy znów puścił bąka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL]http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5439331,Kot_po_prostu_sobie_siedzi.html[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] a fujjjj niedobry Ozzy hahahaha ale fajny kot:evil_lol: buahahahaha a widziałas te jajka :grin: [url]http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5445367,Horror_z_jajkami.html[/url] Quote
Selket Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Malawaszka toż odniosłaś sukces :evil_lol: Alu, nie robię antyreklam, mówię prawdę ;) Cześć :loveu: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon'] buahahahaha a widziałas te jajka :grin: [URL]http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5445367,Horror_z_jajkami.html[/URL][/quote] Aleś TY głupia:loveu::loveu::evil_lol: Cze OZulkowa Alu :multi: Quote
sota36 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Alus... mamy 3 malutkie kocieta do oddania. Zamieszkaly u nas na wsi i trzeba im domki znalezc....Sa sliczne i ciekawskie. Sorry, za ten off, ale do Ciebie mnostwo ludzi zaglada. Quote
Hanna R. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Cze Alutka :loveu: Czemu Tyś jeszcze w ogólnych ? Masz KUNDLA :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']a fujjjj niedobry Ozzy hahahaha ale fajny kot:evil_lol: buahahahaha a widziałas te jajka :grin: [URL]http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5445367,Horror_z_jajkami.html[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie wiem czy niedobry ...nie próbowałam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Malawaszka toż odniosłaś sukces :evil_lol: Alu, nie robię antyreklam, mówię prawdę ;) Cześć :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa ciekawe :cool1: sześć :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Czesc Alus:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sześć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']Aleś TY głupia:loveu::loveu::evil_lol: Cze OZulkowa Alu :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sześć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']Alus... mamy 3 malutkie kocieta do oddania. Zamieszkaly u nas na wsi i trzeba im domki znalezc....Sa sliczne i ciekawskie. Sorry, za ten off, ale do Ciebie mnostwo ludzi zaglada.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pisaj Joluś :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='HankaRupczewska']Cze Alutka :loveu: Czemu Tyś jeszcze w ogólnych ? Masz KUNDLA :diabloti:[/quote] :loveu::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciiiiiiiii..............................ukrywamy siem [/B][/COLOR][/FONT]:scared: Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Albo Ozzulec to kundel, albo Alicja, to taki agent. Tutaj niewinnie lata po wszytkich galeriach (pewnie wszytko notuje) i pózniej dostajemy bana hehe Wszystkich nas pzrzenieśli, a Alicja dalej na fb, Kochana musiałaś się zasłużyc. A teraz wyszło szydło (takie IPN dgm). Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: Mamciuśka...ja tutaj czuwam ;) :eviltong::eviltong: hej hej hej :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 teraz juz wszytko wiem, bo Wy rodzina heheh a ja samotna, ciężarna i bach z fb :diabloti::diabloti::diabloti: ] chcę z powrotem na fb.....:mad::mad: Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='majoka']teraz juz wszytko wiem, bo Wy rodzina heheh a ja samotna, ciężarna i bach z fb :diabloti::diabloti::diabloti: ] chcę z powrotem na fb.....:mad::mad:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to się korupcja nazywa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ech Alunia i na co cie ten rasowy pies byl....dalej na FB siedzisz:shake:A ja to normalnie rasowca mam HA!:evil_lol: Chodzta se do mnie postow ponabijac:diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Cześć Alu :multi: widziałam Ozulkowe foteczki :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='majoka']Albo Ozzulec to kundel, albo Alicja, to taki agent. Tutaj niewinnie lata po wszytkich galeriach (pewnie wszytko notuje) i pózniej dostajemy bana hehe Wszystkich nas pzrzenieśli, a Alicja dalej na fb, Kochana musiałaś się zasłużyc. A teraz wyszło szydło (takie IPN dgm).[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i mnie rozszyfrowałaś :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: Mamciuśka...ja tutaj czuwam ;) :eviltong::eviltong: hej hej hej :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] hej hej :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='majoka']teraz juz wszytko wiem, bo Wy rodzina heheh a ja samotna, ciężarna i bach z fb :diabloti::diabloti::diabloti: ] chcę z powrotem na fb.....:mad::mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba ze sobie sami jakieś fo skonstrułujemy :cool1:z samymi FB[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to się korupcja nazywa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :hmmmm: [quote name='agbar']Ech Alunia i na co cie ten rasowy pies byl....dalej na FB siedzisz:shake:A ja to normalnie rasowca mam HA!:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wiedziałam że sie wyda że Ozzy koondel :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Chodzta se do mnie postow ponabijac:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]leceeeeeeeeeee[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaciaaa']Cześć Alu :multi: widziałam Ozulkowe foteczki :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hiello...wroconam z pracy...i padam na pysk...ale spac mi sie nie chce ....mam nocne schizy ....masakraaaaaaaaa......... buziole przesyłam;-) Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Witanko Aluś Wsio nadrobione, super fotki Kurde, ale mi tak dziko się pisze, bo nie mogę emotek dawac Quote
Matusz Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [COLOR=Navy][B]witam się wrócony !! :) gdzie są emoty?? :/[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Alu dziękuję :Rose: bardzo fajni Ci ludzie - przyjechali całą rodzinką - jestem spokojna, że psiak będzie miał u nich dobrze :loveu: Quote
Recommended Posts